Viete kreslit ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
reDo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reDo »

dikes ako si to myslel ze najprv si kresloil ciarami a potom inak??
mam vybrate tieto :
Set ART ceruziek 1902
su pekne co poviete idem to objednat a zbytok veci dokupim normalne v obchode 8)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

reDo napísal:dikes ako si to myslel ze najprv si kresloil ciarami a potom inak??
mam vybrate tieto :
Set ART ceruziek 1902
su pekne co poviete idem to objednat a zbytok veci dokupim normalne v obchode 8)
Na vzhlade ceruziek nezalezi. To iba ktore sa ti viac pacia

a toto je to co som myslel vpravo je obrazok ktory je kresleny pomocou ciar ziadne tiene ani odlesky cca 4 roky dozadu /teraz tak vyzera moj nacrtok len je bledsi/ a toto teraz este dokreslujem bude tak zajtra pozajtra . :D
Prílohy
SLR vs SLR.jpg
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

napisal by si mi ten 3. bod este raz nepochopil som moc a mohol by si pri svojej najblizsej kresbe naskenovat obrazky k tym bodom ktore si tam vypisal? :roll:
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

No nemam scaner iba mobil na fotenie :D

Ten bod 3 neviem ako ho inak vysvetlit nejsom moc dobry ucitel jednoducho povedane ak chces peknu kresbu a robis ju podla predlohy musis ju proste kopirovat. Musis kreslit proste co vidis napr. niekde vidis cierny flak tak nakreslis cierny flak uplne rovnaky a ked je vedla neho sede nakreslis to a pokracujes.
a jasne este ked narazis na nejaku striebornu mriezku na ciernom podklade tak to nekresli ale zasun pentelku alebo zober neco ostre a vyrez si pomocou pravita ciary a potom zober iba ciernu a zamaz to. Ciari ti ostanu a este budes mat aj cierne pozadie a tak mozes robit aj zakrivene len bez pravitka. Toto som hlavne robil na Crysis vojakovi tie sestuholniky co ma na armore. Vyrezal som to zasunutov pentelkov a zamaloval sedov. A vyzera to celkom v poho. :D

ak vies po anglicky toto by ti mohlo vela pomoct http://www.dueysdrawings.com/drawing_tutorials.html tam ma s navody na vsetko co ja neviem dobre vysvetlit
konkretne tuto ak chces auto http://www.dueysdrawings.com/how_to_draw_a_car.html

Dalsie stranky s ludmi co kreslia su Pacevt.com alebo autodrawings.net
meffisto
King
King

Príspevok od používateľa meffisto »

Tucero, na tej stranke co si napisal je v top5 toto http://www.pacevt.com/user/1108/big/audi_a8.jpg

Vies mi povedat, ci to je kresba alebo fotka ? ak je to kresba tak nechapem.
Alebo je to fotka a urcite casti su dokreslene?
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

meffisto napísal:Tucero, na tej stranke co si napisal je v top5 toto http://www.pacevt.com/user/1108/big/audi_a8.jpg

Vies mi povedat, ci to je kresba alebo fotka ? ak je to kresba tak nechapem
To je virtual tinning. Sak je to paceVT ako ze virtual tinning ale je tam cast aj pre Kreslenu tvorbu. Musis si to zobrat logicky chcelo by sa nekomu zaoberat tymi kachlickami sak to by bola samovrazda :D

a toto je na autodrawings http://www.autodrawings.net/index.php?o ... ail&id=150 najdi si tam usera onno van beek jeho kresby su nadherne
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no nic Tucero tak to vzdy odfot mobilom alebo nejako inak aj mas napr fotak tak tak a ako ze zasuniem pentelku a vurzem to ? no mne nejde moc tienovanie vzdy to mam ako vrstvy a nie suvisli pas poradis neoc na to? alebop len skill treba
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

treba skill a skill a skusat a vynachadzat sa. A tu pentelku som tak myslel ze ja mam na 0,3 jke zelezny spic a ked ju zasunem je to dost vhodna pomocka na vyrezavanie ciar :wink:

A tie vrstvy na to je to rozmazavatko ale aj skill treba .
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

aha dik takze mam kupit do tej 0.3 aj meksiu tuhu aj tvrdsiu?? :roll:

//autoeditácia príspevku ( 08 Aug 2009, 19:39 )
ako robia ty maliari tie bilel ciarky alebo ako odarzy svetla gumou ?? a akou?
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

reDo napísal:aha dik takze mam kupit do tej 0.3 aj meksiu tuhu aj tvrdsiu?? :roll:

//autoeditácia príspevku ( 08 Aug 2009, 19:39 )
ako robia ty maliari tie bilel ciarky alebo ako odarzy svetla gumou ?? a akou?
neviem ako ich robia maliari nechodim na umelecku :D chodim na potravinarsku :oops: .
Ale ja ich robim tak ze proste necham biele miesto a v pripade ze si ho zaspinim vtedy pouzijem gumu.

Toto video mam s bratmi. Nase kresby

No a tu je dokonceny ten SLR
Prílohy
Mercedes-Benz SLR BRABUS.jpg
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ty mas 2 bratov? a aj oni kreslia to som si nemyslel
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

reDo napísal:ty mas 2 bratov? a aj oni kreslia to som si nemyslel
:D haluz ne ?
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ake pero sa pouziva na perokresbu popripade dajte link na nejakeho predajcu alebo obarzok pls pero nejake klaasicke alebo nejaek soecialne pytma s aaj do buducnosti dikes vopred z aodpoved skoru! :) :)
un_know
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa un_know »

reDo napísal:ake pero sa pouziva na perokresbu popripade dajte link na nejakeho predajcu alebo obarzok pls pero nejake klaasicke alebo nejaek soecialne pytma s aaj do buducnosti dikes vopred z aodpoved skoru! :) :)
obycajne prepysovacka, s ktorou sa ti bude najlepsie robit tak tu si vber... nato nemas ziadne specialne pera. :)
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

dikes a co tuha lebo niektore vytvaraju cierne gulky take fliacky co ked sa ich dodtknes rozmazu sa

//autoeditácia príspevku ( 12 Aug 2009, 20:33 )
nasiel osm pekne video kuknite hldal som nejake pero podobne toimu jeho ale nenasiel som :( Video
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

to pero sa vola Bictory, mam ich doma asi 4, na SVK ho nedostanes (pochybujem)...inak to nie je nic vynimocne, keby si to z USD prepocital na euro tak to ma hodnotu par centov...

Btw poznam ho vdaka penspinningu...ehm.. bictory collab :-D

edit: Tu je to co hladas, aj ked marne, je to uplne obycajna lacna prepiska... http://www.bonartmedia.cz/page.php?p=re ... nd%20Stic)
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Inac.. nic v zlom ale nechapem naco ti treba nejaku "specialnu" vybavu.. najlepsie je skusat a skusat kreslit s cim sa len da, co je prave po ruke :).. a ptm sa rozhodovat s cim sa ti robi najlepsie... nie nakupit veci za nwm kolko K.. a ptm si povedat ze "mna to nebavi"... zbytocne... ale to je tak trosku OT.. len chcem upozornit na to, ze obycajne LACNE pero, alebo akakolvek prepiska je aspon podla mojho nazoru 100x lepsia ako akekolvek "špéci" pero za drahe peniaze...
(btw ja kreslim s cim sa len da :P.. co je po ruke... aj tak vacsinov celu vybavu postracam :) )
cize odporucam zacinat ceruzkou typu B2... asi najlepsie na lahke kresby :)... (moj nazor)
reDo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

ja sa pytam do buducnosti a pre informaciu pretoze niektory ludia vravia ze specialne pera neexistuju a niektory ze ano tak nwm tak sa pyatam dikes

//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2009, 9:00 )
a neda sa kupit na slovensku a nepoznas nejaku cezku str na zakupenie nechcem to kupit klen sa pytam
:) :roll:

//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2009, 9:49 )
a poznate neajke specialne pera ak hej dajte pls linky lebo vraj existuju ale dajte plks link na tu prepisku ak sa da kupoyt v CZ alebo Sk aj

//autoeditácia príspevku ( 14 Aug 2009, 11:57 )
pls poradte chcem byt informovany :)

//autoeditácia príspevku ( 15 Aug 2009, 13:25 )
poratde plsssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss kde sa da kupit to pero a existuju specialne pera na perokresbu ??? pls
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

Povedz reDo, kolko si toho uz nakreslil ked ta tak zaujimaju "specialne pera" ?
Janette
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

:P

Príspevok od používateľa Janette »

redo - skus sa opytat na http://manga.sk/forum/
tam sa v tom vyznaju, ja sa len venujem len ceruzkovej tvorbe ... jednoduche a lacne xD ...
ale poznam tam viacero ludi, co pracuju sa venuju perokresbe ... (napr. Misamoto ..) Urcite niekde uz bola tato tema, staci pohladat :)

btw. co sa tyka tych bielych miest ... ja ich robim gumou, ale treba si dat pozor, aby bola cista ... ^.^'' nie ze prejdes spinavou gumou po mieste, kt. chces vybielit ... tak sa ti spravi len machula.

btw. 2 ... spomenula som si, ze okrem obycajnej gumy pouzivam aj plasticku gumu ... je velmi velmi makka a nezanechava "bordel" xD - je vhodna na uhlik ale da sa pouzit i na ceruzu.
Na fixy niekto pouziva ziletku, (vyskrabavanie ploch na dosiahnutie bielej) - ale to zas zavisi od papiera ... taky kancelarsky by to velmi nezniesol.
Napísať odpoveď