Vigor 2600Ge - zaheslovanie wifiny + zosilnenie signalu
Vigor 2600Ge - zaheslovanie wifiny + zosilnenie signalu
cafte ludia - mam 2 problemiky - mam uz vyse 2 rokov aDSL od T-comu a cez wifinu na routri ho zdielam so susedom... no ale teraz si chce suseda zaviest net a zapocul som take ze hadam nebudep latit za net ked moze odo mna chytat signal - ja jej nemienim nic take dovolit takze ho chcem zaheslovat, ale akonahle nabehnem do bezpecnostnych nastaveni routra - ci uz wep alebo wpa tak je vsetko sede a neda sa nic zapnut...
ako to mam teda spravit?
2) signal mi svieti na routri 1 palicka z 3... sused obcas ledva chyti signal cez steny, takze by som to chcel nejako zosilnit, ale v nastaveniach to bud nieje alebo som to tam vazne nevidel a manualne tam tiez nieje ziadny prepinac, otvarat ho nechcem nech zistujem ze ci sa to da...
ako to mam teda spravit?
2) signal mi svieti na routri 1 palicka z 3... sused obcas ledva chyti signal cez steny, takze by som to chcel nejako zosilnit, ale v nastaveniach to bud nieje alebo som to tam vazne nevidel a manualne tam tiez nieje ziadny prepinac, otvarat ho nechcem nech zistujem ze ci sa to da...
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vigor 2600Ge - zaheslovanie wifiny + zosilnenie signalu
Takto Router podporuje aj Skrytu SSID tzn zapnes v hlavnych nastaveniach Skryt SSID a zmen si nazov Routru a pri pripojovani ho budes musiet zadat inac ta nepripoji ...
A skusal si nastavit v Bezpectnostnych nastaveniach Mod??
A skusal si nastavit v Bezpectnostnych nastaveniach Mod??
Mozno je cas na reset routra
Skratka, mozno to mas sede prave kvoli tomu, ze si medzicasom ty alebo sused nieco prenastavil. Aj ked ma nic nenapada, co by branilo nastavit zabezpecenie. Aj ten najobycajnejsi router ma urcitu uroven zabezpecenia. Skus sa potom pozriet po niecom inom, ako napr. pevne IP adresy, mac filtrovanie. Myslim, ze na vychytralu susedu budu stacit aj tie IP adresy 
-
Shrekzv
Star
mam router 2600VGST ....a toto ze zasednute veci s tym by som taky problem nemal...ale s tym ze nieco nereaguje....napr cez operu neviem nastavit nejake veci....napr zabezpecenie wifi..zvolim ktore chcem..a nerefreshne to stranku a tie nastavenia nisie co boli sede tak sede aj ostanu.....nvm preco to robi....niektore veci ked chcem menut musim ist cez firefox....
...inac ak to rozbehas tak das MAC filter a WPA ...a zakazes vysielanie SSID a mas pokoj......a zosielnenie signalu....lepsiu antenu...
...inac ak to rozbehas tak das MAC filter a WPA ...a zakazes vysielanie SSID a mas pokoj......a zosielnenie signalu....lepsiu antenu...
-
Traktorista
Guru
bol som u neho ja a nikde osm taku moznost nevidel... zmenil som nazov povodneho SSID a on tam mal este ze default, ale zasednute - takze sa nedalo napisat nove... neviem, ak to tam niekde bolo tak to je uz jedno... suseda aj ked uvidi tak sa nepripoji... a ak hej tak budem vidiet ze je viac MAC adries ako ma byt a zmenim kluc zasa