Vikings (2013)
Re: Vikings (2013)
Posledný diel bol celkom nudný, ale záverečná bitka stála za to.
A bude druhá séria, seriál má úspech, pozerá sa.
A bude druhá séria, seriál má úspech, pozerá sa.
No začal som to pozerať teraz na JOJ-ke (dúfam, že to nevypnú po 2 častiach ako Homeland
). A páči sa mi to.
Najpríjemnejšie, že keď zapneme večer s mladou telku, tak nemusím čakať do 22.00 kým niečo nejde a trpieť, či budeme sledovať Panelák alebo Búrlivé víno, ale zavelím, toto pozeráme a čuš-kuš-ticho-buc!
Najpríjemnejšie, že keď zapneme večer s mladou telku, tak nemusím čakať do 22.00 kým niečo nejde a trpieť, či budeme sledovať Panelák alebo Búrlivé víno, ale zavelím, toto pozeráme a čuš-kuš-ticho-buc!
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no som zvedavy ako dlho to jojka necha. nemaju vo zvyku vysielat dobre serialy 
dost nasilia a
to by mohlo prilakat priemerneho divaka hnojky aspon na 2 casti. co je o 100% viac ako Homeland 
Prvy krat pocujem o tomto serialy, ale zaraza ma ako to jojka propaguje "najlepsi serial sucastnosti ..." a toto hovoria o kazdom serialy co idu vysielat, nech sa necuduju, ze im to ludia nekukaju.
Emmy to este nema, ale v maji to podla kritikov bolo v top rebricku, spolu s Homelandom, Breaking Bad, House of Cards, Banshee...
Tej šukanice tam bolo na súčasný trend ale málo..
Jojka zrušila Homeland po 2 dieloch? Tak na to neviem čo mám povedať..asi len toľko, že slovenský televízny divák má vkus. Či zas to dali o 2 v noci?
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2014, 20:55)
No kukáte niekto druhú sériu? Ja si počkám až kým sa skončí a potom to sosnem, ale asi to bude fajn, keď sa už ohlásila tretia.
Niekto nejaké hrubé dojmy bez spojlerov?
Jojka zrušila Homeland po 2 dieloch? Tak na to neviem čo mám povedať..asi len toľko, že slovenský televízny divák má vkus. Či zas to dali o 2 v noci?
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2014, 20:55)
No kukáte niekto druhú sériu? Ja si počkám až kým sa skončí a potom to sosnem, ale asi to bude fajn, keď sa už ohlásila tretia.
Niekto nejaké hrubé dojmy bez spojlerov?
s druhou som spokojny, ale napisat ti, co konkretne to sa bez spolilerov neda. aj samotna historia je tu spoiler, takze od prvej serie viem ako by to malo skoncit. a vsetko zatial nasvedcuje tomu, ze to tak je a bude 
pozerá to ešte niekto? akurát som dopozeral S02E07.. a krvavý orol 
-
guess.whoo
Redeemer
ja to sledujem stale, uz sa tesim co bude dalej
sezona skoncila uz pred dakym casom, tesim sa na tretiu 
skoda, ze dejepis je tu spoilerom a da sa povedat ako cely serial skonci. alebo bude nasledovat potomkov...
skoda, ze dejepis je tu spoilerom a da sa povedat ako cely serial skonci. alebo bude nasledovat potomkov...
-
guess.whoo
Redeemer
nie kazdy ma vsak v Ragnarovych dejinach taky detailny prehlad, aspon ja nie takze pre mna to spojler nie je.
viem, ze sezona skoncila no este som nemal cast dopozerat vsetky casti, preto sa tesim na dalsiu a samozrejme na dalsiu seriu.
skoda, ze hbo serialy maju po 10 casti len :-/
viem, ze sezona skoncila no este som nemal cast dopozerat vsetky casti, preto sa tesim na dalsiu a samozrejme na dalsiu seriu.
skoda, ze hbo serialy maju po 10 casti len :-/
vikings su od history channel 
a nemusis mat prehlad. staci ho dat wiki... a jeho potomstvu sa napriklad venuje aj DLC hry Crusader Kings II The Old Gods...
a nemusis mat prehlad. staci ho dat wiki... a jeho potomstvu sa napriklad venuje aj DLC hry Crusader Kings II The Old Gods...
-
guess.whoo
Redeemer
no prave preto nechcem hladat aby som to mal cim najnapinavejsie.
ano mas pravdu je to history channel..kazdopadne tiez len 10 casti
ano mas pravdu je to history channel..kazdopadne tiez len 10 casti
Čo hovoríte zatiaľ na 3.sériu?
Za mňa
Za mňa
-
Steven666
King
nechce sa mi veriť že už je polovica série, veľmi rýchlo to ide. Tretia séria šľape na plné obrátky.
Je to parádička, v predposlednej časti som akurát dosť nepochopil scénu na jazere, ešte si to budem musieť pustiť raz.
tak skoncila nam seria
Spoiler
a bola super. aj ked v poslednej casti sa ten trik dal tak trochu cakat. no pred tym som mal strach ze sa odklonia od historie
-
qwerty-xyz
pozeram kazdu cast, pri niektorych som zaspal. Plynie pri tom cas.
Rozbehli to trocha lepsie. Da sa to pozerat.
Som velmi rad, ze som objavil tento serial. Prve dve serie paradicka, ta tretia seria sa mi zda uz o nieco slabsia. Hlavne v poslednych par dieloch bolo malo Ragnara, ktory to tam jednoznacne taha.
Naozaj vynikajuce, ak by ta tretia seria bola lepsia tak 100% davam. Aj ked niekomu moze vadit prilis vela casu venovaneho nabozenskym veciam.
Naozaj vynikajuce, ak by ta tretia seria bola lepsia tak 100% davam. Aj ked niekomu moze vadit prilis vela casu venovaneho nabozenskym veciam.