VIP, Rýchle PROXY
VIP, Rýchle PROXY
Hľadám nejaké rýchle proxy, nepoznáte niečo kvalitné ? Nie niečo cez čo načítava web 30 minút.
Na niektorých stránkach som videl že si vieš kúpiť VIP proxy, čo sa mi zdá blbosť za také dačo platiť. Neviete niečo poradiť ? Kludne aj cez SS
Na niektorých stránkach som videl že si vieš kúpiť VIP proxy, čo sa mi zdá blbosť za také dačo platiť. Neviete niečo poradiť ? Kludne aj cez SS
-
Jancuk
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: VIP, Rýchle PROXY
Skus UltraSurf 
nechcem soft
-
hojko
Site Admin
Ked pozeras proxy listy, tak hladaj elite proxy ci fast proxy. Castokrat sa oznacuju ako elite a su to tie, ktore su rychle. Ak by si nenasiel, tak skusaj tie proxy, ktore su pridany ako posledne, pretoze tie nevyuziva este vela ludi a byvaju rychle. Dobre je najst si stranky, kde okrem uptime proxy udavaju aj priemerny ping, podla toho zistis lahko odozvu a vies teda urcit, ci bude rychla alebo pomala.
Dik hojko, vieš mi poradiť nejaké kvalitné stránky ?
-
hojko
Site Admin
Staci dat do Googlu spojenia ako Proxy list, Free proxy list, Elite proxy... a nieco ti najde. Mam novy system a nemam tu zalozky, no jedna, ktoru som pouzival mala oranzove pozadie, rozdelenie bolo kaslicky podla anonymous, transparent, high anonymous, elite..., potom rozdelenie podla krajin, podla portu..., tiez tam bol vypisany uptime a tusim aj ping. Nazov si nespomeniem, ale ked najdes nieco oranzove, daj to sem a poviem ti, ze ci je to ono.
prehladal som celý google a oranžovú stránku som nenašiel