virus? - browser nacita inu stranku
virus? - browser nacita inu stranku
pani, kde moze byt problem? toto mi namiesto fora zobrazuje len v Opere. v Chrome vsetko ide ako ma. nemam podozrenie na virus u seba, aj ked zarucit to neviem. moze za tym byt virus u spolobyvajuceho, ktory mi routuje pripojenie?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: virus? - browser nacita inu stranku
Skus vymazat aj temporary files a preistotu precistit PC programom MBAM.
-
Michaelo
Hardcore addict
Toto nie je vírus. Mne to robí keď zadám neexistujúcu adresu alebo adresu zadám zle. Nie vždy ťa to hodí na google.
Soviet, ten soft mi oznamil, ze je vsetko ok, preto podozrievam spolubyvajuceho, ze on ma zasvineny system...
Michaelo, ak sa pozrie na ten screen lepsie tak vidis, ze adresa tohto fora je tam napisana spravne
Michaelo, ak sa pozrie na ten screen lepsie tak vidis, ze adresa tohto fora je tam napisana spravne
pomaz historiu, cookies atd.
-
Michaelo
Hardcore addict
mne to niekedy robí ak nedám WWW a je adresa len http ale ako pozerám tak tam www má.
Michaelo, mne to nahodilo po tom co som na refreshovanie obsahu fora pouzil kliknutie na jeho logo...
anyways: cez CCleaner som vymazal historiu, cookies, etc. a ide to. velka vdaka a K+
anyways: cez CCleaner som vymazal historiu, cookies, etc. a ide to. velka vdaka a K+