virus - pomoc
-
xxxmen21
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
virus - pomoc
prosiim vas pomozte mi s mojim problemom:
vzdy ked sa prihlasim na net tak mi nabehne ze mam virus a uz som formatoval HDD aspon 15 krat a stale ked sa prihlasim tak mi nabehne trojsky kon a asopn 100 krat utok z mojej ip adresy.
mna to uz prestava bavit stale formatovat a fakt vyskusal som uz vsetko mozne Confused
prosiiiiiiiiiiim poradte mi s mojim problemom
mam avast a mal som uz aj norton ale nic nepomaha
vzdy ked sa prihlasim na net tak mi nabehne ze mam virus a uz som formatoval HDD aspon 15 krat a stale ked sa prihlasim tak mi nabehne trojsky kon a asopn 100 krat utok z mojej ip adresy.
mna to uz prestava bavit stale formatovat a fakt vyskusal som uz vsetko mozne Confused
prosiiiiiiiiiiim poradte mi s mojim problemom
mam avast a mal som uz aj norton ale nic nepomaha
-
audiotrack
VIP
-
Pufo Callo
Star
-
krija
VIP
aký typ pripojenia máš?
myslím, že nemáš dynamickú IP, lebo vtedy by ti to pravdepodobne nerobilo.
máš nejaký firewall okrem windowsáckeho?
surfuj cez operu alebo firefox!!!
vo firewalle všetko zakázať okrem spomínanej opery alebo firefoxu.
vírus môže byť aj v RAM a vtedy formátuješ HDD zbytočne.
v avaste je nastavenie aby pri každom spustení kontroloval RAM, tak ho zapni!
a nepíšeš, že aký program to hlásy,, názov vírusu náhodou nevieš?
PS: už včera ťa modi varovali, že bude lock ak nezmeníš názov témy, a dnes dáš ten istý názov, len v SK. čo to skúsiť napr. takto: "vírus-pomoc" a iné-vystihni jadro problému. mne osobne to neva,, vždy tam kliknem, keď niekto potrebuje help, ale oni to nemajú radi
myslím, že nemáš dynamickú IP, lebo vtedy by ti to pravdepodobne nerobilo.
máš nejaký firewall okrem windowsáckeho?
surfuj cez operu alebo firefox!!!
vo firewalle všetko zakázať okrem spomínanej opery alebo firefoxu.
vírus môže byť aj v RAM a vtedy formátuješ HDD zbytočne.
v avaste je nastavenie aby pri každom spustení kontroloval RAM, tak ho zapni!
a nepíšeš, že aký program to hlásy,, názov vírusu náhodou nevieš?
PS: už včera ťa modi varovali, že bude lock ak nezmeníš názov témy, a dnes dáš ten istý názov, len v SK. čo to skúsiť napr. takto: "vírus-pomoc" a iné-vystihni jadro problému. mne osobne to neva,, vždy tam kliknem, keď niekto potrebuje help, ale oni to nemajú radi
-
mastermind
VIP
Re: virus - pomoc
posli screenshot alebo aspon presne znenie hlasky.. alebo aspon nazov daneho "virusu". Bez tychto infosiek Ti nikto nic lepsie ako pouzit taky alebo hentaky program asi neporadi..xxxmen21 napísal:vzdy ked sa prihlasim na net tak mi nabehne ze mam virus
dufam, ze ked instalujes windows a nasledne pripojenie k internetu tak uz mas nahodeny FW + antivir, lebo ak nie, tak to mozes spravit este raz
nabuduce ked budes reinstalit win tak vytiahni kabel zo sietovky, naistaluj win, nahod vsetkok potrebny a hlavne aspon trocha aktualny SW az potom nahod siet a okamzite stiahni najnovsie updaty na win + sw
nabuduce ked budes reinstalit win tak vytiahni kabel zo sietovky, naistaluj win, nahod vsetkok potrebny a hlavne aspon trocha aktualny SW az potom nahod siet a okamzite stiahni najnovsie updaty na win + sw
-
krija
VIP
krija napísal:vírus môže byť aj v RAM a vtedy formátuješ HDD zbytočne.
takto som to myslel:mastermind napísal:tomuto velmi dobre nerozumiem. asi si mal na mysli MBR nie?
Rezidentní virus
Je přítomen v paměti - je rezidentní - a může tak neustále ovlivňovat činnost počítače.Velkou výhodou rezidentního viru je, že si nemusí sám hledat programy vhodné k napadení.Virus stačí sledovat, se kterými soubory uživatel pracuje, a útočit na ně.
na niektoré z nich platí napr. reštart PC, ale nie na všetky.
krija napísal:vírus môže byť aj v RAM a vtedy formátuješ HDD zbytočne.
Hlupost ramka je zavisla od napajania cize po vypnuti pocitaca alebo restarte sa dany virus z ramky strati. Moze sa do nej nanovo dostat pri nahravani jadra systemu do ramky to je pri nahravani OS. Cize format disku by tento problem vyriesil. Ak si v sieti pouvazoval by som nad utokom od niekoho zo siete.
Format + spravne nakonfigurovat firewall