Vista 3D kocka
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
Vista 3D kocka
neviete ako sa da nahodit ta 3d kocka vo viste na prehadzovanie okien.???
-
TUCERO_SVK
Star
aha tak nic ja som len chcel videt ako to vyzera v realiGothaR napísal:Vista nema nativnu podporu pre 3D kocku, ta je iba v linuxe cez nejaku aplikaciu.
Ak myslis 3D prehadzovanie okien vo Viste, tak pouzi win+tab
Ak chces 3D kocku, tak musis najst program, ktory to umoznuje, no ja som to skusal a nebolo to vobec uzitocnenavyse to trochu spomalovalo pracu
len podrypnem nezaujimavou otazkou, neodpovedajte ked vas irituje - maju tie 3D serepeticky jak v linuxe, tak roznym sposobom vo Windowse, nejaku uzitkovu, vyuzitelnu hodnotu v praxi, alebo sa len hraju na efekt? Sranda je, ako mrte vela ludi vistam (ale aj XPckam) vycita rozne animacie, ktore spomaluju celkovu pracu so systemom, ale pod linuxom mnohi tlieskaju aka je to parada - tam tie animacie nejak akceleruju pracu so systemom?
-
webmasterr
Medium Professional
nj koci ma pravdu, z vlastnej skusenosti mozem povedat ze tie "efektiky" v linuxe su dobre tak na chvilu na pobavenie, alebo ked clovek pouziva system iba zriedkavo, inak na normalnu pracu (napr. kodeni
) to je dost otravne, zdrzuje to a niekedy cloveka este aj nastve (napr tie gumove okna, ma vedeli casto nahnevat)
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Treba mi tie efekty vôbec k práci s počítačom? Už sedávam za kompom pomaly desaťročie a nepotrebujem pútať svoju pozornosť na sprievodné perličky GUI. Bohato si vystačím s grafikou z Windows 98 + tieň pod kurzorom myši z Windows 2000
. A pokiaľ VY nechcete svoj komp niekomu predvádzať/ukazovať, netuším prečo sa tým tak nadmerne zapodievate. Keď sedím za svojím počítačom, tak chcem na ňom niečo robiť, nie kukať na svoj vyčačkaný vzhľad a popri tom niečo snáď spraviť.
Teraz asi mnohým krivdím, ale položme si otázku: vážne je to potrebné? Obzvlášť tá inkriminovaná kocka.
Teraz asi mnohým krivdím, ale položme si otázku: vážne je to potrebné? Obzvlášť tá inkriminovaná kocka.
-
Šu-Do
Redeemer
co sa mna tyka... tak nikto mi sem nechodi a neocumuje mi plochu.. praveze ja to mam kvoli sebe ak mam pravdu povedat.. pritom kebyze mam uplne efekty vypnute + normal clasic win98 skin tak mi ide windows odost sviznejsie... ale ja by som nevedel na takom skine robit... i ked robit hmm.. v podstate ja nerobim s pocitacmi... mam to ako hracku... skor na net a teda obcas hry... chat atd... PC nepouzivam na pracu..
Re: Vista 3D kocka
K téme: program sa volá Yodm 3D alebo DeskspaceTUCERO_SVK napísal:neviete ako sa da nahodit ta 3d kocka vo viste na prehadzovanie okien.???