vista a alcohol 120
-
Antichrist
Medium Star
vista a alcohol 120
Prosim pomozte mi som nainstaloval do visty alcohol a mi stale restartuje pc nestihnem nic spravit a mi ho restartne co mam robit please
si tam dal asi nejaku staru verziu alkoholu ze??daj si najnovsiu..potom by ti to uz malo ist bez problemov...
ked sa ti stale restartuje skus dat nudzovy rezim (SAVE MODE) ci ako to je..a tam by si ho mal potom odinstalovat a potom by ti mala ist vista v pohode..
ak si dobre myslim...mne sa to tiez stalo ale z inym programom...
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 11:52 )
ked sa ti stale restartuje skus dat nudzovy rezim (SAVE MODE) ci ako to je..a tam by si ho mal potom odinstalovat a potom by ti mala ist vista v pohode..
ak si dobre myslim...mne sa to tiez stalo ale z inym programom...
//autoeditácia príspevku ( 04 Oct 2008, 11:52 )
daj si tam najnovsi deamon ..cize by to mala byt verzia 4.10...potom by ti to malo ist..ja som frcal na deamone a mam vistudado26 napísal:noo vdacny budem aj ja.. mam novy book s vistou ale deamon mi nejde(vo verzii 3.47 mam modru obrazovku, ver 4 chce restart stale dookola)... mate nieco odskusane ze to ide na viste?
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
tam ti uz nic nepomoze, on sa snazi nahodit nejaky radic, ale bum modra obrazovka, stara verzia Alcoholu, to iste som mal aj ja, musel som reinstal Visty, ani cez safe mode to neslo... potom som nahodil novy Alcohol a pohoda.. inak pred instalaciou ti to muselo ako aj mne pisat, ze to moze ohrozit system