Vista a jej bodove hodnotenie
Vista a jej bodove hodnotenie
No mna by zaujmalo ako je to s tym bodovim hodnotenim vo Viste, kolko bodov asi potrebujem na to aby mi isla vista v pohode a este som si tam precital ze ak napr. mam 3,3 tak si môzem v pohode instalovat programy s bodovim hodnotenim 3, ale ako zistim ktory program ma ake bodove hodnotenie?
kolko bodov potrebujes aby ti sla Vista bohuzial neviem, ale co sa tyka programov, tak ide vacsinou o hry, ktore su na obale oznacene ako "Games for Windows" .. a na nich - na druhej strane by toto hodnotenie malo byt
tusim, ze ak by pocitac bol pre Vistu nedostatocny, tak sa nenainstaluje/resp. najskor upozorni na to pri instalacii
tusim, ze ak by pocitac bol pre Vistu nedostatocny, tak sa nenainstaluje/resp. najskor upozorni na to pri instalacii
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vista a jej bodove hodnotenie
da sa to vsetko zmenit na 9.9 na pctuningu je navod..najdi si zevraj potom idu lepsie niektore aplikaciebulko napísal:No mna by zaujmalo ako je to s tym bodovim hodnotenim vo Viste, kolko bodov asi potrebujem na to aby mi isla vista v pohode a este som si tam precital ze ak napr. mam 3,3 tak si môzem v pohode instalovat programy s bodovim hodnotenim 3, ale ako zistim ktory program ma ake bodove hodnotenie?
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Některé programy podmiňují svou činnost dostatečným skóre ve WEI (česky Index uživatelských zkušeností). Tento test je spuštěn automaticky a někdy je skóre příliš nízké a některé programy se mohou odmítnout spustit, ačkoli by měly. Index uživatelských zkušeností WEI jde ale oblafnout, ačkoli skutečný výkon si tím samozřejmě nezvýšíte.
Všechny hodnoty se nachází ve složce \Windows\Performance\WinSAT\DataStore, v nejnovějším .SAT souboru. Jedná se prakticky o XML soubor, takže jeho úprava je zřejmá.
Kód: Vybrať všetko
http://pctuning.tyden.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=9637&Itemid=41&limit=1&limitstart=3