Vista-Napalovaci program
-
uJo Track
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Vista-Napalovaci program
Aky napalovaci program odporucate na windows Vista Bojuzial ani Nero 6 ani 7 nejde na viste hoem basic ,, uz mam nerva ... skuste neco poradit ak niekto vie .. diiki .. 
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
-
uJo Track
Light Expert
ja som nainstaloval obe ale nesli spustit potom chyba s kontabilizou....uz je to vyriesne dal som NEro 8 co je uplne kontabilne s Vistou cize okey..Šu-Do napísal:sranda je ze mne tam ide 7 ckova verzia (Nero Premium 7.8.5.0 CZ aj Nero 7.9.6.0 CZ)... ale ted NEWIEM (by som asi klamal.) ale tusim som tam instaloval aj nero 6.6... ale to som si neni 100%tne isty
Ja by som potreboval poradit ... Tiez som nahodil Nero 7.014 ale nejde uz odinstalovat a ani prepisat s novym 8... Vyhadzuje chybu ze sa neda odstranit (fatal error, reinstall nero) a neda sa ani odinstalovat a ani nič... Ako to dostanem odtial preč ? Vista akosi nechce spolupracovat.uJo Track napísal:ja som nainstaloval obe ale nesli spustit potom chyba s kontabilizou....uz je to vyriesne dal som NEro 8 co je uplne kontabilne s Vistou cize okey..
Dakujem za kazdu radu
//autoeditácia príspevku ( 02 Sep 2008, 23:18 )
Vyriesil som to programom General-CleanTool2.2 ako bolo uvedene v jednom prispevku ... Chcel by som este upozornit ze skvela vista to zvladla az na treti krat !!! Tak pozor na nuopeltigra napísal:Ja by som potreboval poradit ... Tiez som nahodil Nero 7.014 ale nejde uz odinstalovat a ani prepisat s novym 8... Vyhadzuje chybu ze sa neda odstranit (fatal error, reinstall nero) a neda sa ani odinstalovat a ani nič... Ako to dostanem odtial preč ? Vista akosi nechce spolupracovat.
Dakujem za kazdu radu