Vista - nefunguje prave mysitko

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
5ulo
Light Expert
Light Expert

Vista - nefunguje prave mysitko

Príspevok od používateľa 5ulo »

Zdarec ludia.. znamy ma problem na Viste. Desktop HP nejaky intelacky QuadCore, 4GB Ram.. to asi nie je podstatne... Vista Home Premium. Nefunguje mu prave mysitko. Najskor som si myslel, ze je obmedzene mysitko nejako cez nastavenia uzivatelov, ale potom mi doslo, ze je to blbost, ved vistu mal predinstalovanu. Takze napisem v skratke, kde klikat moze a kde nie...
NEMOZE:
- na plochu
- na zastupcov na ploche
- Tento pocitac na ploche nejde pravy klik
- v exploreri nejde
- Tento pocitac v ponuke start pravy klik ide ALE na polozku Vlastnosti sa kliknut neda
- vyhladavanie v ponuke start ide ale ak klikne na najdeny subor pravym mysitkom, nic sa nedeje

MOZE KLIKAT:
firefox a bezne programy, wordpad, office 2007, skicar a ine programy

vyzera to len na GRO systemu. Moze to byt nejakymi updatmi? Ja osobne mam Vistu Home Premium na Toshiba laptope a ide to ok aj s updatmi. On ma este HP notebook a takisto updatovany a bez problemov, no na desktope toto...

Docital som sa nieco o gpedit.msc, ale ide len vo vyssich Vistach (nie home).
Napada niekomu nieco? Dik
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

softwarovy problem, virus mozno ten update
5ulo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa 5ulo »

na virusy ciste / avira, avg /, S&D... update sa postupne odinstalovavaju a testuje sa, ktory sposobil... ale ukecavam toho kamosa na komplet recovery windowsu... tak snad sa postasti... ale aj tak by som tomu rad prisiel na "zoubek" :)
Napísať odpoveď