vista

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
tuomas666
Light Expert
Light Expert

vista

Príspevok od používateľa tuomas666 »

môj pc jeintel celeron M 1,87GHZ
1GB ram a 128 graficka karta .
chcem sa opitat ci mi pojde vista lebo kupil som si notebook bez os cize tam nemam nalepku vista compatible ..
skusal som ju viackrát inštalovat a stale mi nehorazne mrzla pri štartovani . ked pouzijem verenie kompatibility od microsoftu a tam mi pisaalo ze mi pôjdu vseky no vsetky nehorazne pomaly. a preto sa chcem opitat ci je mozne aby to bolo tym ze to bola nelegalna alebo niejaka dodrbana vista ,ajked sice vecsina ludi hovori ze vista je shit ale podla mna o 2-3 roky ju budu mat seci tak to bolo aj z xp cize dakujem za pomoc :)
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: vista

Príspevok od používateľa SSemteXX »

tuomas666 napísal:môj pc jeintel celeron M 1,87GHZ
1GB ram a 128 graficka karta .
chcem sa opitat ci mi pojde vista lebo kupil som si notebook bez os cize tam nemam nalepku vista compatible ..
skusal som ju viackrát inštalovat a stale mi nehorazne mrzla pri štartovani . ked pouzijem verenie kompatibility od microsoftu a tam mi pisaalo ze mi pôjdu vseky no vsetky nehorazne pomaly. a preto sa chcem opitat ci je mozne aby to bolo tym ze to bola nelegalna alebo niejaka dodrbana vista ,ajked sice vecsina ludi hovori ze vista je shit ale podla mna o 2-3 roky ju budu mat seci tak to bolo aj z xp cize dakujem za pomoc :)
akurat ten procesor je troska slabsi,RAM postaci,malo by to slapat :)
tuomas666
Light Expert
Light Expert

jj procak je shit ale co ma ten book za problem ved som tam vistu uz daval a vzdi to islo pomali jak prd ale neviem co s tim bolo je mozne ze som mal dodrbanu vistu? lebo to iste robilo aj jednemu kamosovi a on mal neporovnatelne silnejsiu bednu no ked si stiahol inu vistu tak mu to vraj islo normalne cize ja neviem co v tom moze byt?
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

aka to je presne graficka?
tuomas666
Light Expert
Light Expert

integrowana ale videl som ovela slabsie booky a vsetky podporovali vistu cize ja tomu nerozumiem :?
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

ako tak pozeram po nazvoch tem, spravil by som specialne kategorie a to:

Windows Vista - mozne aj nemozne
Naj - najlepsie, najhorsie, najoriginalnejsie, najkrajsie, najdlhsie, najpritazlivejsie, naj.. proste vsetko len to naj...
Aky, Aka, Ake - toto ani nepotrebuje komentar...

taketo kategorie by sa neuveritelne rychlo dokazali plnit, nakolko kazdy si zalozi tu svoju "Aku Najlepsiu Vistu"...
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Ano s vistou je to cudne..sla mi na total shit kompes 512 RAM a nesekala iba obcas nastal total zasek...
Napísať odpoveď