Vitaminovy napoj
Re: Vitaminovy napoj
Gogo nemas pravdu...sam poznam jedneho chalana, ten moze jest od rana do vecera a nepriberie nic,.. tak isto jeden cas pil gainer, (necvicil) len aby pribral,.. mozno za mesiac pribral pol kila a to je nic oproti tomu kolko nasypal gaineru...
Re: Vitaminovy napoj
ak je prijem energie vecsi ako jeho vydaj, tak musis pribrat, inac by poprel fyzikalne zakony ktore funguju v tomto vesmire. Nie je to o tom ci pijes supermegagainer, alebo jes iba suchu slamu, je to iba o prijme a vydaji. Ja som si vsimol ako taky co akoze nemozu pribrat sa stravuju: obed maju normalny, potom sem tam nejaka sladkost a vecer sa poriadne naveceraju-ale vobec alebo iba malo ranajkuju, takze to vsetko co zjedli predchadzajuci den tak doobeda spalia a nemaju z coho pribrat. Kazdy moze pribrat, to Ti dosvedci hocijaky trener ktory ma skusenosti s ludmi co sa zaujimaju o fitness a body building.Acer01 napísal:Gogo nemas pravdu...sam poznam jedneho chalana, ten moze jest od rana do vecera a nepriberie nic,.. tak isto jeden cas pil gainer, (necvicil) len aby pribral,.. mozno za mesiac pribral pol kila a to je nic oproti tomu kolko nasypal gaineru...
Vies co som kedysi ked som chcel pribrat jedaval?
Rano o piatej jeden liter mlieka silno osladene.
O siedmej ranajky, niekolko chlebov zo syrom sunka pohar mlieka
Desiata> aspon 2-3 Tatranky zapijane litrom mlieka
o dvanastej normalny vareny obed
nasledne cele popoludnie som jedol susienky,keksiky,hojne zapijal osladenym dzusom
Vecera 1. to co zostalo z obeda, alebo chleba zo sunkou syrom
Vecera 2. Cela pizza
na noc silno osladeny tvaroh v mlieku
Proste cely den som skoro stale nieco jedol, vecsinou keksiky a pod, ked som mal aspon trochu pocit ze nie som
uplne na prasknutie plny tak som sa nalial litrom plnotucneho mlieka ktore som predtym osladil.
Ale nejde o to co jes, ale hlavne o mnozstvo,nejaky jeden gainer nikoho nezachrani ako dotycny cely den skoro nic neje.
Ked chces pribrat tak musis jest vela, a nie ako slecinka, proste sa musis najest do prasknutia a akonahle citis ze si po hodinke uz trochu menej nafuknuty, tak sa hned najest znovu a znovu znovu a znovu. Jednu dobu som si nastavoval budik na jednu hodinu v noci a futroval aj vtedy. A ver tomu ze zarucene priberie kazdy..
Brat bol tiez akoby v zivote nejedol, vychudnuty, iba kost a koza.
potom zacal fakt ze vela jest, hlavne mastne, furt, a za dost kratku dobu pribral minimalne 12kg.