Viza do USA

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Viza do USA

Príspevok od používateľa Blackangel »

zdrawim chcem sa vas opytat ci je potrebne viza do USA ? chcem tam ist na 2tyzdne . ale problem je v tom ze teraz som v kanade a do USA pojdem z kanady nie zo slovenska . Pokial by som potreboval viza neviete nahodou ci sa to da vybavit viza bez toho aby som bol na SK ? dakujem za rady
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Viza do USA

Príspevok od používateľa jackb »

pokial viem viza uz s us nemame,ale pozri si stranku MZV, tak sa dozvies najlepsie...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Pokiaľ chceš najrýchlejšie riešenie sitácie, zavolaj im tam priamo, cenu za hovor nejako prežiješ http://slovak.slovakia.usembassy.gov/visas.html Všade sa však spomína vízový pohovor na veľvyslanectve USA v Bratislave, takže neviem neviem...

Telefonické otázky:
Od 14:00 do 16:00 utorky a štvrtky, okrem slovenských a amerických štátnych sviatkov. Telefonické otázky nebudú odpovedané mimo týchto hodín, pretože zamestanci vízového oddelenia budú zaneprázdnení vízovými pohovormi.

Kontaktné informácie:
Poštová adresa: U.S. Embassy, P.O.Box 309, 814 99 Bratislava, Slovakia
E-mail: [email protected], pre IV žiadosti: [email protected]
Tel: +421 2 5443 0861
Fax: +421 2 5441 8861
Svizer
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Svizer »

S USA mame ako turisti bezvizovy styk na dobu kratsiu ako 90 dni a tak vam postaci vyplnenie ESTA formulara cez internet alebo na ambasade.Pohodlnejsie to mate cez internet.Ked chcete ist do USA na dlhsiu dobu alebo pracovat tak su uz potrebne viza. V niektorych pripadoch staci cestovny pas a potvrdeny DS formular,cislo uz neviem ktore.
Napísať odpoveď