no lebo taky obraz jednoducho nedosiahnes, oni to netocia na mini DV pasky Oni na to maj taku techniku o ktorej sa moze beznemu smrtelnikovi iba snivat a tocia to na tie kotucove filmy a z toho je aj ta kvalita obrazu.
na natocenie filmu netreba ani super kameru, ani scenar pozrite si mysteriozny film toceny "kamerou" K700i ))) zaciatky filmovania....
dufam, ze to co chcete natocit bude na vyssej urovni
jozkoprachacc napísal:prepačte ze sa tu miešam ale nevedeli by ste mi poradiť nieaky soft kde sa do videa daju pridat nieake efekty ako napriklad blesk jak udre do domu?
heh pomocou 14 prispevkov si si dokazal uplne pokazit karmu mozno je to aj kvoli tomu, ze sa pytas otazky, ktore nesuvisia s temou. nieco take je tu uz riesene. skus sa pozriet do software a ked nic pre teba idealne nenajdes, tak zaloz temu
no tak tocit ?? neviem ci by sa to dalo nazvat tocenim , to zalezi na tom kto ako berie slovo -TOCIT- tak ano nakrucali sme taky amatersky film na digitalnej a klasickej kamere ked sme to chceli neako postrihat a spavit neaky film o nasej partii stroskotalo to nikto nemal cas a ani zaujem cize to dvd a kazety mam stale ja hadam , raz kamosi z mojej kapelky robili parodiu na jeden klip tak tocili celkom dobre to mali zostrihane, efekty kvalita zvuk ale aj obraz ....