Vmod n6200

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
K@sper
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vmod n6200

Príspevok od používateľa K@sper »

Čavte ludia mám NVIDIA GeForce 6200
GPU : NV44
64 bit
pipelines sa mi nedajú odomknúť lebo nemám ktoré :)
GPU clock : 406 Mhz memory : 601
Default clock : 350 Mhz memory : 500 Mhz

grafika má pasiv chladič - mám pripravené 2x aktiv malo by to poskytovať ked to potom zapojím pekné chadenie ......

počul som o vmod-e ale neviem čo a ako treba to spajkovat iný mi zase písali o nejakej paste pene či čo...

Viem je to stará grafická karta ale nechystám sa investovať do novej lebo mám 2pc jeden nový a starý kde mám túto grafiku.....

prosím nezhadzujte ma aj vy ste začínali a boli ste lamy - chcem si vyskúšať aj vmod a preto píšem na hojko.com lebo tu je vela skúsených odborníkov a na pretaktovanie.sk mi nepomohli len si post prezerali...

Takže ludia pls pporadte mi ako čo našiel som pár návodov alebo len v en a nejdem to prekladať tak vás prosím v rodnej reči.....

Vopred všetkým dakujem..........
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

a naco ti to bude ?

Poviem ti co dosiahnes, ked pustis oblivion (skoro dvojrocna hra) v 1024x768 na low, tak budes mat deafult 10fps, po Vmode budes mat 13, tak naco to robit, tu kartu treba dat do vytriny...

Z hladiska vykonu ti to dnes neprinesie nic, budes tu kartu zbytocne piect a vysledok nezbadatelny, jedine ak si to chces vyskusat... navyse si to dal do zlej temy... http://www.hojko.com/faq-citajte-ako-prve-t45432.html
Napísať odpoveď