VNC a sledovanie PC

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
HafO
Medium Expert
Medium Expert

VNC a sledovanie PC

Príspevok od používateľa HafO »

Ahojte hojkáči , mám jeden problém. Mám nainštalovaný program VNC Free Edition 4.1.2 na PC a chcem sa opýtať , keďže ten program funguje len cez internet , keď odpojím kábel a nebudem v sieti/ teda na internete / ten, kto ma prístup k môjmu PC nebude vidieť čo práve robím ? Aké súbory pozerám poprípade čo sťahujem alebo stiahnem ? VNC Zachytáva iba akualnu plochu PC či aj všetko čo spravím , kliknem , napíšem , aké procesy sa uskutočnia v PC atd...

Ide mi o to že či to VNC sa správa ako Keylogger ktorý všetko zachytí alebo len zachytáva aktuálnu situáciu na ploche ale nič nikde neukladá čo bolo s PC robené.

V PC sú nainštalované ešte Setup Terminal V4 a Super Video server v4 čo to je? nike som nevedel najsť info .

Ďakujem za akékoľvek info :)
Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: VNC a sledovanie PC

Príspevok od používateľa Curuj »

pokiaľ viem, tak vnc len posiela obraz niekomu inému. odpojíš net, tak nemá ako posielať
HafO
Medium Expert
Medium Expert

To som potreboval vedieť , či to VNC len obraz prenáša ) ... Lebo chcem si niečo stiahnut cca 40gb aby sa to nikde nezapísalo a ked príde admin aby tie informacie nevedel že som niečo sťahoval. Takže bez problémov jo ? :)
harrison314
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa harrison314 »

myslim, ze nato by stacil aj SSH tunel
HafO
Medium Expert
Medium Expert

Áno viem , ale spravím to nasledovne :

odpojím sieťový kábel , lognem sa pod účet , stiahnem dáta , PC vypnem, zapojím sieťový kábel a finito ...

Dobre som tomu porozumel ? teda nikto nepríde nato ze som stiahol nejaké dáta z PC aj keď ten PC je pozorovaný VNC (ktoré samozrejme nepôjde bez toho, aby PC nebol pripojený na net ?

Pochopil som tomu ?

Ďakujem :)
weroro
Flash coder
Flash coder
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa weroro »

Ak je firemná alebo iná politika až taká prísna, že musia sledovať PC cez VNC, tak si myslím, že hneď po odpojení zo siete prídu skontrolovať príčinu.
Napísať odpoveď