Voľby 2012 - Ako ste volili?

Diskusie na politické témy...

???

Nevolil som.
41
17%
Neplatný hlas.
2
1%
SDKÚ-DS
9
4%
SMER-SD
18
7%
KDH
7
3%
SAS
89
36%
MOST-HÍD
3
1%
SMK
1
0%
SNS
6
2%
99%
1
0%
HZDS
0
Žiadne hlasovania
SSS (Mojsejová)
11
5%
ĽSNS (Kotleba)
18
7%
KSS
0
Žiadne hlasovania
OĽaNO
32
13%
Iné
6
2%

Celkom hlasov: 244

Cesar
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Re: Voľby 2012 - Ako ste volili?

Príspevok od používateľa Cesar »

Tak jedine banky? No neviem, či od nich získa navyše miliardu eur, je to dosť veľká suma, či vôbec také zisky majú a keď Fico zmení zákon o dani z príjmov aj keby také zisky mali do decembra to stihnú ešte vyviesť cez rôzne poplatky, služby materskej spoločnosti alebo predraženými nákupmi a budú aj v strate ako bol povedzme Slovnaft viem, že bol stratový a pri tom je monopol.

Minulý rok už skočil, dane budú aké boli, zmeny môžu byť len odteraz ale dane sa rátajú z celoročných ziskov do decembra a oni sa na tie zmeny určite pripravia, je dosť času ešte do konca roka aby predišli tom aby ich zdanil nejakou špeciálnou daňou.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Veľmi vydarené téma Voľby 2012 na kalerábe, odporúčam. :D

http://www.kalerab.sk/article.php?articleid=8270
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

kde sa da pozriet kto zo strany stiahol kandidatku?
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

slay napísal:Blahoželám Smeru-SD, jeho voličom a sympatizantom k naozaj veľkolepému výsledku.
...

karma +1, pekne napísané, vážim si presne takých ľudi ako si ty, aj napriek tomu že si volič pravice, páči sa mi, že reaguješ pozitívne na víťazov volieb, narozdiel od primitívnych ľudí, ktorí sa nemôžu zmieriť s výsledkom volieb, teda výhry ľavice, a prudko neadekvátne a nekorektne reagujú vytváraním rôznych fail sarkastických obrázkov alebo vytváraním rôznych výsmešných skupín na sociálnych sieťach atď. To všetko svedči o inteligencii a charaktere ľudí. Aspoň sa ukázalo akí vedia byť ľudia pravicovo orientovaní dosť primitívni. Preto páči sa mi ak sa nájdu ľudia čo majú taký postoj na situáciu ako máš ty slay.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Prepáč, ale kritika výsledku volieb ma nerobí menej inteligentného a bezcharakterného človeka. Vďaka nemu sa totiž na Slovensko znovu nevrátim, aj keď by som rád. Keď pred dvomi rokmi SMER nedostal šancu zložiť vládu, jeho voliči a fanboiz nariekali ešte viac, nehovoriac o spameroch na diskusiách v rôznych spravodajských plátkoch a podobne. Mimochodom, myslím, že Slay do svojho príspevku vložil dosť irónie, nech ma opraví, ak sa mýlim. A áno - o voličoch SMERu si myslím svoje, plus, SMER nie je ľavica.
site kat
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa site kat »

Ja som volil SMER-SD
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Cesar napísal:Ale dúfam, že bude zase kandidovať a Smeráci ho zase zvolia, veď prečo nie.
uz nemoze, 2x a dost
helicos
Darca
Darca

Príspevok od používateľa helicos »

SAS
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

ako občan som volil LS-NS.... a z hľadiska práce (ako majiteľ a zamestnávateľ) som rád, že voľby dopadli ako dopadli.... Niektorí budú nesúhlasiť, ale v rokoch 2006 - 2010 som mal niektoré veľmi výnosné kontrakty....
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Pinhead napísal:ako občan som volil LS-NS.... a z hľadiska práce (ako majiteľ a zamestnávateľ) som rád, že voľby dopadli ako dopadli.... Niektorí budú nesúhlasiť, ale v rokoch 2006 - 2010 som mal niektoré veľmi výnosné kontrakty....
Z tohto mi vyplýva ,že si mal nejakého kamoša ,ktorý ti niečo vybavil vďaka kontaktom k stranám vtedy vládnucim. Alebo nepravdepodobnejšia možnosť že zlepenec niečo uzákonil, čo ti zmarilo kšefty a teraz sa to chystá Fico vrátiť znovu.
beardie
Redeemer
Redeemer

kedysi som sa vyjadril, ze Fica volia len menej vzdelani a prospechari, Pinheada som si tymto presunul do skatulky cislo 2
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

beardie napísal:kedysi som sa vyjadril, ze Fica volia len menej vzdelani a prospechari, Pinheada som si tymto presunul do skatulky cislo 2
Pinhead ale Fica nevolil.
beardie
Redeemer
Redeemer

ano, rozumiem, len ta vypocitavost smerovala k Ficovi, iba moj nazor...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Takto....to, že Fico reálne vyhrá voľby bolo jasné.... čo ma prekvapilo, tak je to 83 kresiel....
ĽS-NS som osobne volil preto, lebo voči ich programu som nemal žiadne výhrady a predpokladal som (v tomto prípade chybne), že získajú viac....
A k mojej "vypočítavosti".... Je myslím úplne logické, že je v záujme človeka, aby boli také podmienky, aby sa mu darilo.... Toto nazývaš vypočítavosťou????
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

beardie napísal:ano, rozumiem, len ta vypocitavost smerovala k Ficovi, iba moj nazor...
Ten tvoj nazor zacina byt dost chybny. Skatulkovat na zaklade vyrieknutia nejakej vety je uz sila aj na mna. Tu uz clovek aby si daval pozor aby nahodou nepochvalili Ficov oblek aby nebol zaradeny do skatulky primitiv.
beardie
Redeemer
Redeemer

Pinhead napísal:A k mojej "vypočítavosti".... Je myslím úplne logické, že je v záujme človeka, aby boli také podmienky, aby sa mu darilo.... Toto nazývaš vypočítavosťou????
v zaujme cloveka == pre seba? ano, sebectvo az vypocitavost

nieco podobne, ako keby napriklad volil Fica riaditel Doprastavu, kedze mu bude jasne, ze za vlady Fica bude on dostavat zakazky ako prvy
kali52 napísal:Ten tvoj nazor zacina byt dost chybny. Skatulkovat na zaklade vyrieknutia nejakej vety je uz sila ja na mna. Tu uz clovek aby si daval pozor aby nahodou nepochvalili Ficov oblek aby nebol zaradeny do skatulky primitiv.
som rad, ze ta moj nazor zaujima, tvoja skatulka je specificka a zatial nemam potrebu menit ju :lol:
//btw, Pinhead sa v minulosti vyjadril v tom zmysle, ze chce volit SMER
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

beardie ty co zase dristas? ""v zaujme cloveka == pre seba? ano, sebectvo az vypocitavost"" za fica sa podarilo nieco pinheadovi a co teraz ako chces tvrdit? za pravicakoch za malcharkovi podla spisu gorila uslo 20 melonov a to ta nesere,ved vy modri fasisti uz ani neviete ako mate tliachat voci vsetkemu co nie je po vasej voli.ved pinhead je podnikatel a jeho zaujmom je zisk tak co teraz ma tie prachy vratit alebo ako si to myslel?btw volil som matovica to aby si zase nevyrukoval s tym ze som ficofan a vecer sa nezabudni pozriet pod postel ci ti tam ficoduch nestrasi.pre istotu sa pozri aj frajerke pod perinu ci ju tam neobstastnuje.bububu fico sa dostal k moci
/// :minus: aaa :lol: uz sa modri ozvali.uz som pre istotu cerveny komous,specialne pre teba vyznacim koho som volil
Emppu
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Emppu »

S-G +1 :wink:

teraz sa mi aspoň potvrdila tá mienka čo som už dnes písal, väčšina pravičiarov reaguje primítivne, čo svedči o ich inteligencii

a seath nemaš pravdu, nepamätám sa, žeby ľavičiari (alebo presneješie stredo-ľaví, ak mám byť presnejší) nariekali ako tu píšeš, ľavicovo orientovaní voliči prístupujú k veciam racionálne, preto aj takto dopadli voľby, potichu si ľudia zvolili bez nejakých hádok a výtržností :wink:
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

nevolil som smer, ale kebyze mam firmu, ktorej prosperita je podmienena aj vladou smeru, tak samozrejme, ze by som ho volil... a kto tvrdi opak je pokrytec, v nepravdepodobnejsom pripade asketik zijuci v jaskyni mimo civilizacie
Anem
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Anem »

Tak to máš potom slabú pamäť. Ľavičiari ako nazývaš asi voličov SMERu nariekali rovnako ak nie viac keď sa pred dvomi rokmi dostal k moci zlepenec. Ja viem ,že teraz sa ti zdá ako všetci hateujú SMER a hovoria o 4 rokoch tmy ale toto isté ,úplne rovnaké bolo pred minulými voľbami len sa vymenili strany. Teraz ficovoliči sklapnú a budú sa tíško pozerať na vládnutie ich strany.
Napísať odpoveď