Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

Traktorista
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

noooo,jin153, vcera som bol v exite, reku ze skusim po dlhsej dobe jaku nalozia,..
ale bol som sklamany, vobec netahala, bola uplne npicu spravena,.. ale aj ked tomu nechapem, ked tipkom pri vedlajsom stole slapala jak ma este aj s druhym uhlikom a nam to absolutne neslo,...
skoda, verim ze tam vedia dobre nalozit, ale ako toto,... som sa jej nestazoval, aj tak by stym nic nespravila...
esteze v radosti sme si pak za vecer dali dva krat..
no a ten exit, za 160sk som fakt cakal nieco ine nez som dostal,.. no nevadi, zas sa tam dlho neukazem :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

to Traktorista: Bolo to slauchom - zle tesnenie, ked tam dostanes malu fajku, tak si ju vzdy daj na stol a ked nebude utesnena tak pouzi mokru vreckovku...
Keby som vedel ze tam je niekto z hojka tak sa aj prihlasim :D
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:to Traktorista: Bolo to slauchom - zle tesnenie, ked tam dostanes malu fajku, tak si ju vzdy daj na stol a ked nebude utesnena tak pouzi mokru vreckovku...
Keby som vedel ze tam je niekto z hojka tak sa aj prihlasim :D
hm, tak ale vis, ked jej dam 160sk, tak snad mi ju na ten stol moze polozit aj ona, navyse ked tam robi a vie ze pri tak vysokych barovych stoloch je stym problem, tak sa to priam caka,...
sak keby som vedel ze tipek vedla je jin153 tak sa tiez ozvem, ale ako kto to mal vediet? :lol:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:hm, tak ale vis, ked jej dam 160sk, tak snad mi ju na ten stol moze polozit aj ona, navyse ked tam robi a vie ze pri tak vysokych barovych stoloch je stym problem, tak sa to priam caka,...
sak keby som vedel ze tipek vedla je jin153 tak sa tiez ozvem, ale ako kto to mal vediet? :lol:
S tym pokladanim na stol byva problem....ludia donho kopnu--->uhlik na zemi v okruhu 1,5m :evil:
takto sa uz rozbili aj dve banky :evil:

160?? :lol: my platime ako "stali" 140----> vybavene u majitela :P
Ozaj...schvalujes dva uhliky?? Teda najprv jeden potom druhy?? Obcas sa mi zda ze sa tak strasne rychlo "ugriluje" ale niekedy -ako dnes- zacala palit az na konci druheho...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:S tym pokladanim na stol byva problem....ludia donho kopnu--->uhlik na zemi v okruhu 1,5m :evil:
takto sa uz rozbili aj dve banky :evil:

160?? :lol: my platime ako "stali" 140----> vybavene u majitela :P
Ozaj...schvalujes dva uhliky?? Teda najprv jeden potom druhy?? Obcas sa mi zda ze sa tak strasne rychlo "ugriluje" ale niekedy -ako dnes- zacala palit az na konci druheho...
tak to mi u majitela musis tiez vybavit ;-)
tha co ti povim,... ono pokial sa pripali tabak, tak zacne dym stipat v krku, vtedy to je v pi*i a druhy uhlik je uplne zbytocny, no ak na konci prveho este lahodna chut, len proste nedymi lebo nema "žár" tak vtedy davam aj druhy uhlik,...
ale ako naj shishu si aj tak spravim sam,... ma sklamal ten exit,... ty to ospevujes, sak vcera vam to aj dobre slo, ale zas moja osobna skusenost je negativna,.. sux...
a pocuj, oni nemaju take tie klasicke korunky? to su nejake ine ne? bo tam je taky hrbol, divny :D to je pi*ov*** aby to tak nalozila tabakom, sak by sa jej to pripalilo hned,... a navyse spotreba tabaku by bola obrovska
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:tak to mi u majitela musis tiez vybavit ;-)
tha co ti povim,... ono pokial sa pripali tabak, tak zacne dym stipat v krku, vtedy to je v pi*i a druhy uhlik je uplne zbytocny, no ak na konci prveho este lahodna chut, len proste nedymi lebo nema "žár" tak vtedy davam aj druhy uhlik,...
ale ako naj shishu si aj tak spravim sam,... ma sklamal ten exit,... ty to ospevujes, sak vcera vam to aj dobre slo, ale zas moja osobna skusenost je negativna,.. sux...
a pocuj, oni nemaju take tie klasicke korunky? to su nejake ine ne? bo tam je taky hrbol, divny :D to je pi*ov*** aby to tak nalozila tabakom, sak by sa jej to pripalilo hned,... a navyse spotreba tabaku by bola obrovska
Maju speci 8)
To su korunky, ktore su ploche - tabak ti rovnomernejsie vyhori, preto ste tam mali taky hrbol...Ona je fakt dost plytka. Dnes sme mali taku zelenu hlbsiu a ked som pri fajke s touto korunkou, tak po prvom uhliku "prevratim" tabak a potom je este mnam. Pri tychto plytkych sa oplati posuvat uhlik po obvode :wink:

EXIT vs. Radost...co ti na to poviem...1000 ludi 1000 chuti...kazdy mame svoje :wink:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:Maju speci 8)
To su korunky, ktore su ploche - tabak ti rovnomernejsie vyhori, preto ste tam mali taky hrbol...Ona je fakt dost plytka. Dnes sme mali taku zelenu hlbsiu a ked som pri fajke s touto korunkou, tak po prvom uhliku "prevratim" tabak a potom je este mnam. Pri tychto plytkych sa oplati posuvat uhlik po obvode :wink:

EXIT vs. Radost...co ti na to poviem...1000 ludi 1000 chuti...kazdy mame svoje :wink:
kde tie korunky zozeniem? :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:kde tie korunky zozeniem? :D
Nieco podobne bude zrejme toto, ale tvrdia ze do toho narves az 50-75g tabaku :naturehot: netusim aka bude velka, ale pripadne keby si chcel tak sa popytam v exite :wink:
http://www.smoking-hookah.com/Products/ ... mp=6711001
BTW: Pekna citacia -
hooka-hookah.com napísal:Some call it sheesha (Egyptians), others nargileh (Lebanese).

This ancient water pipe has been used for centuries to smoke away the day's stress, while relaxing with friends and relatives.

The original water pipe came from India, but it was rather primitive as it was made out of coconut shell. Its popularity spread to Iran and then to the rest of the Arab world. But it was in Turkey that the Water Pipe completed its revolution, and did not change its style for the last few hundred years.

Unfortunately like most wonderful thing from the past, the Water Pipe suffered a decline with the availability of the cigarettes. Smoking a Water Pipe is nothing like smoking a cigarette, Cigarettes are for nervous people, competitive people, people on the run.

When you smoke a Water Pipe, you have time to think. It teaches you patience and tolerance, and gives you an appreciation of a good company. Sheesha smokers have a much more balanced approach to life than cigarette smokers do. The smoke is noticeably cooler than cigarette smoke, and lightly intoxicating. Before long, the water begins to turn brown; smokers' say it is filtering out many of the harmful substances that they would otherwise be inhaling.

All hookahs are designed to last a lifetime. We know what it takes to design and manufacture a hookah that smokes to your highest expectations.
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:to bude zrejme toto
ale sak to je klasicka korunka, tam neni ten "hrbol",... pak furt nehapem jak ten "hrbol" vznika
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:ale sak to je klasicka korunka, tam neni ten "hrbol",... pak furt nehapem jak ten "hrbol" vznika
ten "hrbol" je tvoreny tabakom :lol: keby si skusil, tak sa da stlacit :idea:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:ten "hrbol" je tvoreny tabakom :lol: keby si skusil, tak sa da stlacit :idea:
ty kokoz, sak to tak nikde nerobia.. nechapem jak sa im to dokaze nepripalit,..
a to tam musia toho tabaku mrtne nalozit,...
sak ja co som cital rmte na nete tak sade ze sa odporuca davat medzera 0,5mm medzi tabakom a alobalom, aby sa neprilepil tabak na alobal a tym padom aby neprihorel
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:ty kokoz, sak to tak nikde nerobia.. nechapem jak sa im to dokaze nepripalit,..
a to tam musia toho tabaku mrtne nalozit,...
sak ja co som cital rmte na nete tak sade ze sa odporuca davat medzera 0,5mm medzi tabakom a alobalom, aby sa neprilepil tabak na alobal a tym padom aby neprihorel
Ten tabak sa tam lepi jak divy...o tom ziadna rec... je to v uhlikoch, ze ich absolutne necitit, ale zatial sa mi z majitela nepodarilo vytiahnut ze odkial ich ma, dokonca ani typ :P
Inak zajimalo by ma ako tam chcces uchovat tu medzeru aj potom ako polozis uhlik - resp s nim pracujes :?:
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:Ten tabak sa tam lepi jak divy...o tom ziadna rec... je to v uhlikoch, ze ich absolutne necitit, ale zatial sa mi z majitela nepodarilo vytiahnut ze odkial ich ma, dokonca ani typ :P
Inak zajimalo by ma ako tam chcces uchovat tu medzeru aj potom ako polozis uhlik - resp s nim pracujes :?:
ten alobal je tak "natiahnuty", ze vaha uhlika ho neprelomi, resp ak hej, tak vazne minimalne,...
navyse pri 2-3vrstvach alobalu to uz nehrozi,..
napr mam dojem ze v radosti to niekedy odflaknu a preto sa zacne pripalovat,...
ale je to vazne divne teda tie uhliky, bo co my pouzivame tie rychlozapalne co sa bezne predavaju alebo aj brikety na grilovanie, tak proste ked sa pripali tabak tak to zacne hrozne skrabat v krku...
a ako aj vsade som sa stretol len stym ze sa tam nechavala ta medzera, takto "hrbolcekmi" nalozenu sisu maju snad len v exite,... :?:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Akoze vodnu fajku som skusal a je to fajn ale slabe dost to leti hlavne v egypte kde fakticky v kazdom podniku najdete arabov hrat sachy a pri nich vodna fajka . Osobne si myslim ze sa pri tom da dobre uvolnit ale aby som do toho mal vrazat peniaze tak to nie :?
Digital6
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Digital6 »

jj...je to dost nakladne ale stoji to zato, ked si kupite nejaky tabak ale originalny a ten je fakt super....ako tu uzh bolo spominane tak bananovy is the best a ja z nich mawam aj stavy a nekedy huste :P ..::PEaCe::..
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:ten alobal je tak "natiahnuty", ze vaha uhlika ho neprelomi, resp ak hej, tak vazne minimalne,...
navyse pri 2-3vrstvach alobalu to uz nehrozi,..
napr mam dojem ze v radosti to niekedy odflaknu a preto sa zacne pripalovat,...
ale je to vazne divne teda tie uhliky, bo co my pouzivame tie rychlozapalne co sa bezne predavaju alebo aj brikety na grilovanie, tak proste ked sa pripali tabak tak to zacne hrozne skrabat v krku...
a ako aj vsade som sa stretol len stym ze sa tam nechavala ta medzera, takto "hrbolcekmi" nalozenu sisu maju snad len v exite,... :?:
jaaaj :) vidis to neni zly napad :wink: to niekedy skusim len s tym ze ja davam iba jednu vrstvu grilovacieho alobalu a staci. Viesco tie uhliky c osa predavaju velkoobchodne su fakt humus a ako hovoris skrabu. /brikety :smt082 /
Oplati sa objednavat z netu, osobne mam zaostrene na tieto
alebo na tieto
Tie prve sa mi zdaju byt lepsie, nakolko aj viem z coho su robene, lae niesom si isty formou, nakolko to asi nebudu klasicke okruhle ale real kusky uhlia ktore su vyuzivane vsade v egypte do klasickeho arabaku...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:nieco o uhlikoch :D
uz asi dva mesiace pouzivame tieto: http://www.smokeshop.sk/zoom/?pid=468&lng=sk

predtym sme mali: http://www.smokeshop.sk/zoom/?pid=451&lng=sk
a medzicasom brikety ked neboli rychlozapalne...
ako briketa je podla mna najlepsia,... mrte dlho ti hori, pokryje ti skoro celu plochu korunky a nesmrdi, to znamena ze aj ked ju odklepes je to v pohode,... jedina skoda je, ze niektore su ovalne, teda sice ma telesy priemer velky, ale samotna stycna plocha je malicka, teda vzdy to musime nozikom nejako odrezavat, a ide to velmi tazko, a je to stiepatelne,...
ale keby som prisiel na sposob ako rozrezat briketu v rovine taziska,.. oooh, to by sa fajcilooo :oops:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Nad tymi wild Fire som aj ja uvazoval, ale nakolko nesem svoju fajku do exitu, tak sa mi to uz neoplati. :smt059
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

jin153 napísal:Nad tymi wild Fire som aj ja uvazoval, ale nakolko nesem svoju fajku do exitu, tak sa mi to uz neoplati. :smt059
nac tam neses faju? :D sa ti oplati to nosit? :S
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Traktorista napísal:nac tam neses faju? :D sa ti oplati to nosit? :S
Sak aby sme tam mali vlastnu ne? :)
Doma nefajcim kazdy den, ale v exite ano, naviac pri aktualnej cene, ked sme styria tak ma to stoji 35SKK a to este neratam cenu ktoru nam urobia potom co uz nebudeme pouzivat ich fajku. Naviac lepsie si vychutnam pozitok z VF v kruhu priatelov ako sam doma :wink:
Napísať odpoveď