Vodné fajky
Re: Vodné fajky
od 7 minuty
Soviet do tej korunky napcháš aj 20g
a nato priamo idú uhlíky nedávaš alobal nič.
segra sa vratila z ameriky a doniesla mi mensiu zasobu
http://img651.imageshack.us/img651/6533/sam1100ax.jpg
http://img651.imageshack.us/img651/6533/sam1100ax.jpg
not bad ...tá mäta mi už dáko nejde (ale to je tým že každej mäty som sa prefajčil),višňa vonala krásne ale nemožem to nejak hodnotit lebo sme fajčili s bambusákmi
melon to som predal, asi som mal vadný balíček alebo čo ale sladké jak cecek a chemické ešte vác, blue mist od toho som čakal viac
ale vraj zmenili receptúru či čo to...ten coctail je dobrý?
ten blue mist je naozaj onicom ako tu uz dakto pisal, ale nedalo mi a objednal som aspon male balenie
da sa fajcit ale taky bez chuti je
da sa fajcit ale taky bez chuti je
SB konkrétne - caramel macchiato
mal to niekto? mne to nechutilo ani kus , dym mohol byť lepší ale ani AF nemáva vždy max.. výdrž bola v pohode len bolo nás tam asi 5 a fajčilto nakoniec iba ten kamarát ktorý to kupoval(8.5€ za 50g) nikomu to neak nešmakovalo, a ked čítam ako sa v podstate nik neprekvapil na inom SB už ho neplánujem kupovať zháňať a fajčiť vôbec...
/a tak od AF som mal toho viac a nesklamal ani raz takže neriešim SB ked je ešte aj drahšie
//určite to nebolo zle naložené
mal to niekto? mne to nechutilo ani kus , dym mohol byť lepší ale ani AF nemáva vždy max.. výdrž bola v pohode len bolo nás tam asi 5 a fajčilto nakoniec iba ten kamarát ktorý to kupoval(8.5€ za 50g) nikomu to neak nešmakovalo, a ked čítam ako sa v podstate nik neprekvapil na inom SB už ho neplánujem kupovať zháňať a fajčiť vôbec...
/a tak od AF som mal toho viac a nesklamal ani raz takže neriešim SB ked je ešte aj drahšie
//určite to nebolo zle naložené
kávové tabaky sú hnusné v všeobecnosti... SB cocojumbo, pirate's cave, fuzzy naval, pink, safari melon dew, blue melon - to sú dobroty
-
Shadistyle
Novice
2mico5000 : Ja som caramel macchiato mal a bolo fajn , je sice pravda ako pisal merco ze na BLUE MIST menili recepturu a teraz stoji za hovno ale STARBUZZ je fajn znacka a nemozes ju odsudit kvoli tomu ze vy ste to mali mozno zle nalozene etc ... Predsalen znacky ako AF , SB , Fumari , 421 atd si kazda z nich vyzaduje svojske nakladanie , svojsky heat managment atd ...
2Maki : Cappucino od SB chuti ako horka cokolada takze nesuhlasim ze su kavove tabaky hnusne avsak s tym vyberom SB plne suhlasim , avsak doplnil by som ho o Lebanese Bomb Shell a U.F.O
2Maki : Cappucino od SB chuti ako horka cokolada takze nesuhlasim ze su kavove tabaky hnusne avsak s tym vyberom SB plne suhlasim , avsak doplnil by som ho o Lebanese Bomb Shell a U.F.O
Ja mám rád kávové tabaky
nina herbals kapučíno je fakt bomba podla mňa ,také sladké. A al waha kulfa je tiež fajn ale pri kombinácií s dačím to skoro vôbec necítiť no so spomínaným kapučínom je to pecka. Skorej by ma zaujímal nejaký dobrý žlto melónový tabak, ak by ste vedeli odporučiť 
SB safari melon dew, fumari ambrosia
sakra to ste nemohli napisat skor tie odporucania na SB? by som nezobral ten bluemist 
-
Shadistyle
Novice
A pytal si sa ?
. Myslim ze sa stacilo opytat ;PPP
-
Silmer
Darca
- Kontaktovať používateľa:
moze sa v lietadle prevazat tabak do vf v prirucnej batozine?, nie je to zakazane? nie vsetky tabaky su suche jak nakhla...tak ci by to nebol problem.
divna otazka...preco chces mat tabak v prirucnej batozine? co to ma spolocne s nakhlou?
v príručnej isté množstvo odnesie skôr, pretože ju nezvyknú až tak kontrolovať... keď mi kámoš na vianoce niesol tabak z USA, tak kufor mu prehádzali, príručná vpoho...
s tým, že sú nejaké tabaky vlhké to nič nemá...
s tým, že sú nejaké tabaky vlhké to nič nemá...
-
Silmer
Darca
nakhla bol iba priklad, tym ze je to pomerne suchy tabak.; chcem si doniest par skatuliek Al-fakheru a ten je vlhky.
A prirucna batozina je kontrolovana tym ich skenerom, tak ci by im nevadil tabak. A prave o to som mal obavu ci im nebude vadit vlhkost tabaku.
A prirucna batozina je kontrolovana tym ich skenerom, tak ci by im nevadil tabak. A prave o to som mal obavu ci im nebude vadit vlhkost tabaku.
preco by im mala vadit vlhkost tabaku?
-
Silmer
Darca
ja neviem, na letisku si mozu vymysliet cokolvek. Aby to nebrali ako tekutinu alebo bohvieco.
X-krat som letel lietadlo, a napr. jogurty, natierkove syry a pod je zakazane brat..tak ci to nebude nieco podobne. Aby mi to nahodou nevybrali..
X-krat som letel lietadlo, a napr. jogurty, natierkove syry a pod je zakazane brat..tak ci to nebude nieco podobne. Aby mi to nahodou nevybrali..
-
jin
VIP
Môžem Ťa ubezpečiť, že tabak do VF je OK. Prevážal som sa s ním v príručke po niekoľkých veľkých svetových letiskách a nič.