Povedz že to chceš ako ozdobu do izby alebo ja neviem čo. Videl som už veľa ľudí čo si vodnú fajku prinesie z dovolenky a doma to majú iba ako suvenír / ozdobu.
Fajčiť to potom môžeš samozrejme keď nebudú doma ... Niečo určite vymyslíš
//autoeditácia príspevku (21 Sep 2013, 19:43)
Povedz že to chceš ako ozdobu do izby alebo ja neviem čo. Videl som už veľa ľudí čo si vodnú fajku prinesie z dovolenky a doma to majú iba ako suvenír / ozdobu.
Fajčiť to potom môžeš samozrejme keď nebudú doma ... Niečo určite vymyslíš
Ani keď im povieš že ti to kamarát priniesol ako suvenír z dovolenky? Alebo si ju proste kúp, schovaj a fajči potajomky keď nebudú rodičia doma .. (aj keď to asi pokazí celý ten rituál a atmosféru ktorú fajčenie vodnej fajky zahŕňa)
ako to je s fajcenim v dome v izbe ? dlho to citit ?
//autoeditácia príspevku (22 Sep 2013, 9:57)
ešte by som sa chcel spítať aký tabak odporúčate akú značku chcem dobrú chuť a velký dym a cena nech neni predražená nakolko som neni milionár
Dobry dym dosiahnes aj tym ze do akehokolvek tabaku si nalejes napr. Molamix honey molasses.
Co sa tyka chute tak tu uz je kvalita tabaku trosku podmienena...
Al Fakher, Starbuzz (megachute), niektore Nakhly(Mizo)...
lacno kúpiš tabak jedine podpultovo
pri mixovanýh tabakoch na spôsob J7E je dym na úkor chute, ja si mixujem vlastné melasy pretože je to o dosť lacnejšie a chuť je povedzme priemerná, porovnávať to s AF je zbytočné
mico5000 napísal:lacno kúpiš tabak jedine podpultovo
pri mixovanýh tabakoch na spôsob J7E je dym na úkor chute, ja si mixujem vlastné melasy pretože je to o dosť lacnejšie a chuť je povedzme priemerná, porovnávať to s AF je zbytočné
1. pozries si na internete zlozenie (glycerin, melasa/med, prichut, tabak)
2. nakupis zlozky
3. zmixujes
4. fajcis - a popri tom rozmyslas ako to vylepsit
Posledny micov pokus fajcitelny bol. Ak chces tak ti posleme vzorku.
tri zlozky z toho su bezproblemove, ale ta prichut...
to mi povedz co to ma akoze byt
uz som videl vselijake recepty (daco jak vyroba marmelady) ale chut ziadna resp hrozne nevyrazna
Rad by som kupil tabak z ebay. Ale problem je ze vsade tam pise non tobacco (bez tabaku) ale vbec neviem najst s tabakom . Dokonca som kupil v smokeshop v BA a krabicka vyzera uplne rovnako ale na ebayi pise non tobacco a typek vravel ze to je klasika tabak.
Tam som objednaval mrte tabaku a musim povedat ze Al Fakher co dosiel bol uplny humus. Sama stonka, hnede sfarbenie, suchy tak ze napil 250g 2 melasy a stale bol suchy.
Ostatne ok, len ten fakher neviem od kial beru
Mam taky pocit ze kvalitny al fakher je len v UAE... tie ostatne su stonkove shity. Mal som AF z egypta a tunisu (oba kupene v duty free shope takze ziadny fake, 7,5€ 250g) 50g balenia boli v rovnako kvalitne ako tie z UAE. 250g odost suchsie, melasa viac lepkava, kopa stoniek a chut dost rozdielna. Zlata nakhla Treba si davat pozor aj na AF inzeraty na bazosi lebo vacsinou je to egyptsky AF.
ako neviem či ste si všimli ale napr. na kaya-shisa.de už mimo nemecka neposielajú tabak a to sa zachvíľu bude týkať všetkých stránok - zákon na to je už dlhšie
Ako to je s objednávaním tabákov mimo SR ? Prosím fakt len overene... Aké množstvo môžem naraz kúpiť ? Nakoľko fajčím dosť veľa a poštovné je dosť drahé, tak by som chcel kúpiť naraz napr. 3 kg. Nebude s tým problém ? Vďaka
Objednávať by som chcel z http://www.hookahcompany.com a značky Nakhla... čo nato vravíte ? Dobrá kvalita / cena ?