Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

mico5000
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Vodné fajky

Príspevok od používateľa mico5000 »

no tak teraz stop - to je väčšinou záležitosť podielu plynov v krvi - málo kyslíka veľa oxidov -(predovšetkým - CO,CO2 ) a tomu sa dá možno predísť vetraním a pauzami keď fajčíš použitím kvalitného uhlia ale možno keď je človek unavený a 3 dni cestuje a kade chodí tade fajčí - dám report dnes o piatej idem na vodnicu a unavený som teda pekne(nebudem spať dovtedy....)
Spoiler
glycerín čo je aspoň 60% melasy(či hmotnostných alebo objemových tým ma netrápte :D)
z wiki - Glycerol je slabo jedovatý. V menších dávkach spôsobuje bolesti hlavy, žalúdočné problémy a zvracanie. Vo väčších dávkach môže spôsobiť poškodenie pečene. Najnižšia toxická dávka podaná orálne u človeka činí približne LDLo = 1,5 g/kg živej hmotnosti, čo znamená, že priemerný človek by ho musel požiť najmenej 90 až 120 g, aby sa u neho prejavili symptómy otravy. V nízkych koncentráciách je prakticky neškodný.
V zriedenom stave sa používa k zvlhčovaniu pokožky a slizníc, lebo viaže atmosférickú vlhkosť a tým ju prenáša do povrchu tela; naopak použitie čistého glycerínu je nevhodné, pretože naopak z pokožky odčerpáva vlhkosť a tým ju vysušuje.
/edit - samozrejme že aj tam keďže e-cig vznikli na základe vodnej fajky
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Můžeme ho také nalézt v e-liquidech (náplní) do elektronických cigaret.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Fajcim prevazne doma pred, rovnake uhlie, rovnaky setup, vzdy po fajceni vodnu poumyvam takze jediny "bolehlavovy" aspekt moze byt zrovna asi tabak, presne neviem povedat ci ten alebo onen je taky alebo onaky na to toho mam moc malo "nafajcene" ale ako laik viem posudit ze su tabaky ktore jednoducho daju o sebe po fajceni vediet a su take, ktore su pre mna stravitelnejsie. Druha teoria je, ze tabak(ova zmes) co je suchsia/melasa je menej "parotvorna" vo mne evokuje nutnost tahat viac, intenzivnejsie a castejsie no a tu uz plati "Tvoja" teoria o pomere CO2 (s cim samozrejme suhlasim).
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Hegy teraz neviem, si fajciar? Myslim ze hej preto ma to udivuje ze mas taky bolehlav. Maval som ich aja ja ked som este fical na Nakhle lebo ta ma pozehnane nikotinu. Ale AF...mi to uz aj chyba :)
Niesom akfivny fajciar. Dokonca ani neaktivny (cigaretka pri zvysenom mnozstve alkoholu v krvy, sak to poznate :roll: )
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Cigarety som fajcil dlhe roky, prestal som (uz 2 roky "abstinujem"), aktualne z casu na čas padne nejaký TEN :smt033 a prevazne tak 1-2x tyzdenne vodná (uz tak 4 roky)
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Neviete aka je maximalna hmotnost tabaku co sa moze doviezt ( nechat si poslat ) z napr USA, bez toho aby som sa obaval ze mi balik zastavia na colnici? kolko je to g?
Diky
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Pokial ti to pride postou tak max. 50g a pokial si to vezies sam v batozine leteckou dopravou tak max 250g.

Spoiler
2. Oslobodenie zásielok zasielaných jednou fyzickou osobou druhej fyzickej osobe

Pre uplatnenie oslobodenia od DPH, úhrnná hodnota tovaru obsiahnutého v zásielke nesmie presiahnuť 45 EUR. Oslobodenie v tomto prípade určitého tovaru je obmedzené na nasledujúce množstvá:

tabakové výrobky
50 cigariet alebo
25 cigariek alebo
10 cigár alebo
50 g tabaku na fajčenie
alebo úmerná kombinácia

alkohol a alkoholické nápoje
1 liter destilátov a liehovín s objemovým alkoholickým titrom vyšším ako 22 % vol.
1 liter destilátov a liehovín s objemovým alkoholickým titrom nepresahujúcim 22 % vol.
alebo úmerná kombinácia

2 litre nešumivého vína
parfumy – 50g alebo toaletné vody 0,25 litra
káva 500 g alebo kávové extrakty a esencie 200 g
čaj 100 g alebo čajové extrakty a esencie 40 g

3. Oslobodenie tovaru v osobnej batožine cestujúceho

Podľa zákona o DPH je možné od dovozných platieb oslobodiť neobchodný dovoz tovaru v osobnej batožine cestujúceho z územia tretích štátov, ak jeho hodnota nepresahuje:

300 eur na osobu, ak cestuje inou ako leteckou dopravou,
430 eur na osobu, ak cestuje leteckou dopravou,
150 eur na osobu mladšiu ako 15 rokov bez ohľadu na dopravný prostriedok.
Oslobodenie od DPH sa pri dovoze tabakových výrobkov uplatní nasledovne:

Pri leteckej preprave:

200 ks cigariet
100 ks cigariek
50 ks cigár
250 g tabaku na fajčenie
alebo úmerná kombinácia.

Pri inej ako leteckej preprave:

40 ks cigariet
20 ks cigariek
10 ks cigár
50 g tabaku na fajčenie
alebo úmerná kombinácia.
//autoeditácia príspevku (28 Aug 2014, 15:36)
Pani co hovorite na Starbuzz? Mam teraz moznost si ho zohnat za dobru cenu tak ze ci mam brat vela vela vela alebo len tak normalne :D Ake prichute su top?
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

co najviac i ked uz to nieje orgazmus ako kedysi, stale je to nieco co vycnieva z davu a u nas je raritou, urcite keby sa ich prefajcis nieje problem to posunut na bazosi dalej aj s pripadnym ziskom cena takeho starbuzzu ide 2-3x viac ako regular tabak
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

okej diky chalani. Uz je to ok. Dosiel mi 500g balik z usa (Starbuzz) , a na colnici to preslo v pohode :D

//
co je to dobra cena? :)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Dobra cena je skupina znamych v USA ktori idu na slovensko, tj cena bez cla a dph. Aj ked pravdepodobne si mal teraz nejaku podobnu ked vravis ze ti to preslo cez colnicu. Co vsak vobec nechapem ako sa moze stat :D
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

vysvetlim, objednaval som z jednej americkej stranky kde posielali tabak bez tych plechovych krabiciek, avsak original tabak. Cize dosiel balik a v nom tabak iba v sackoch. A tabak bol oznaceny ako Herbal mix :)
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Fuha, zaujimava finta :) Nebol by som ale povedal, ze sa da system tak lahko ojekabatit. :D Daj vediet ked otestujes, ze ci sa mam na co tesit. :)

//autoeditácia príspevku (14 Sep 2014, 23:47)
Nemate niekto nejake overene eshopy s fajn cenami na vodne fajky? Resp. odkial nakupujete? Idealne slovenske. Potrebujem na novy semester nejaku novu vybavu :D Vsetky co som zatial nasiel su bud prehnane drahe alebo sa mi nepacia alebo su Aladinky(tu mam teraz a chcem uz asi nieco ine..). Chcel by som nieco vacsie, 70cm+. //pripadne odporucte nejaku zohnatelnu znacku, nie velmi cenovo prehnanu, idealne nejaky dobry pomer cena/kvalita. Ta Aladinka co uz nejaky ten rok mam totiz na mna posobi tak cinsky, ako z dealextreme :/
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kukni na stimbi.sk , su tam nejake KM alebo Faridy tusim. Kedze si nenapisal aky mas cenovy strop...tak tazko povedat ci je to pre teba moc drahe.

// 2000 :smt043 :new23: :smt112 :king:
Phase
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Phase »

Prosim o odpoved co najrychlejsie - aký je al fakher z tunisu? da sa prirovnat k tomu zo SAE?
mico5000
Light Star
Light Star

ja len tak mimo rečí že objednávam z kaya-shisha.de ak by niekto niečo chcel môže mi napísať cca 15.11 -podľa toho kedy výplata príde
/AF sa v tunisku nerobí ak je to hnedé je to z egypta a no lepšie to nieje- pre nás pre nich možno aj áno
Silmer
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

mico5000 napísal:ja len tak mimo rečí že objednávam z kaya-shisha.de ak by niekto niečo chcel môže mi napísať cca 15.11 -podľa toho kedy výplata príde
/AF sa v tunisku nerobí ak je to hnedé je to z egypta a no lepšie to nieje- pre nás pre nich možno aj áno
aj by som sa pridal, a ako to vidis s postovnym z DE?
Neni smoking-shisha.de lepsia stranka?
mico5000
Light Star
Light Star

kupujem si v podstate kayu - sám si ju skladám a tie diely no neni :D poštovné by malo byť za free kedže len moja vf ma stojí cca 130€ -áno bude to click - keby mám full dizajn brass tak je to ešte o pár desiatok viac a tak matti robí objednávky z kdeakých stránok ale chcem si spraviť vlastnú proste už len preto že naposledy mi(bral to vtedy na seba tuším javatar) z kaya shisha poslali 2 hot-shoty grátis čož keby si kupujem má pre hodnotu 26€
/a a a čo do tabakov tak shisha-nil.de to budem riešiť budúce pravdepodobne -
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

Nejaky tip kde na vodnu v Prahe? A ako sa to pohybuje cenovo? Este som nebol, zatial vzdy len home-made :D
Dik
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Skolacik napísal:Nejaky tip kde na vodnu v Prahe? A ako sa to pohybuje cenovo? Este som nebol, zatial vzdy len home-made :D
Dik
Ak je to ešte aktuálne - Andělská Čajovna, alebo Peklo, Nebe, Ráj
Ak nie tak nabudúce skús.
Kedysi to bol Krul, ale odkedy tak bola razia... :/
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

No v Prahe studujem, takze je to celkom aktualne aj teraz. Obcas padne dobre si len tak odfuknut a vypnut hlavu :)
Dik za tipy :)
Napísať odpoveď