Vodné fajky

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Fajcite vodne fajky?

Ano, v podniku
109
14%
Ano, doma/u kamarata/ked je moznost
399
50%
Nie
296
37%

Celkom hlasov: 804

Gangy
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gangy »

Takze haslerka nebude :(
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Black.Raven »

FT napísal:Ceny sa celkom dajú, ale keby že idem na takýto "väčší nákup", tak by som sa asi vybral do BA do Mlynskej a nakúpil hŕbu 250g za 250,-. Pri dostatočnom množstve aj s kúpeným cestovným lístkom by ma to vyšlo možnože aj výhodnejšie. :)
ahoj, kde v mlynskej predávajú ten tabak?
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Ako máš Solečko dole, hneď za ním, keď vystúpiš z autobusu, tak vľavo, smerom na Manželáky. Palmyra je krčma a potraviny v jednom, no a tam máš aj VF, vchod do potravín. Keď chceš niečo kúpiť, povieš tetám predavačkám. :)
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

FT napísal:Ako máš Solečko dole, hneď za ním, keď vystúpiš z autobusu, tak vľavo, smerom na Manželáky. Palmyra je krčma a potraviny v jednom, no a tam máš aj VF, vchod do potravín. Keď chceš niečo kúpiť, povieš tetám predavačkám. :)
a aká značka tabaku?
FT
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FT »

Nakhla, i think... Cez pol roka som tam už nebol nič kúpiť. :oops: Ale stojí to tam stále.
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

nakhla 250g a za 300Sk :oops: to je sen :-D
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

Black.Raven napísal:nakhla 250g a za 300Sk :oops: to je sen :-D
ee v egypte to maju za 10 sk :P
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

A ak to dobre nezabalis a neschovas tak ti to na Hraniciach zhabu alebo nechaju zaplatit clo ;)
Black.Raven
Medium Star
Medium Star

debo3000 napísal:ee v egypte to maju za 10 sk :P
ale na slovenské pomery... je to vynikajuca cena. ved niekde zaplatíš za 50g aj cez 200korun.

//autoeditácia príspevku ( 19 Dec 2008, 13:13 )
caute, keby ste chceli mám jednu faju na predaj, bolo z nej dva krát fajčené - na otestovanie.

je to táto:
http://www.smokeshop.sk/shop/product/vo ... s--cierna-

na cene sa možme dohodnuť, aby sme to tu nezamorili správami, prípadný záujemca nech ma kontaktuje cez ss. K fajke by som pribalil aj uhlíky.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

taaaak pokial sa dobre pamatam tak Gangy odo mna chcel recenziu na fajku King Espresso XXL.. tak ak ju nahodou nemas tak:

fajka ulozena v peknom kufriku, plne rozmontovatelna(pre jina - nie neda sa z nej spravit mala)... vaza trosku mala ale co uz, pomerne vysoke telo zabezpeci dobre chladenie dymu... slauch k nej je dobry, pekna korunka... jedine co sa mi na nej nepaci su tie otrasne klieste co som ku nej dostal ale to je najmenej... neviem co viac ku nej napisat okrem toho ze maximalna spokojnost a mozem ju len odporucit... telo je fakt solidny kusok kovu, takze je aj pomerne tazke ale zato aspon dobre chladi - voda na spoji sa nekondenzuje... slauch by mohol byt dlhsi ale inak je fajn.... proste 4,5 z 5 ;)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Ja som ju objednal uz davno ale este neprisla :(

//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 13:28 )
No uz je doma. Je krasna, pekna pevna a tazka, velmi kvalitne spracovana. Cakal som ze bude trocha vacsia ale nevadi, viac mi vadi ta mala vaza.

Inak ako pre boha mam rozpalit to cocobrico? Sak to drzim 10 minut nad sporakom a hovno z toho.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

hej presne - mala vaza... cakal som vacsiu, ale inak dokonala spokojnost....

ako rozpalit cocobrico? na sporak to poloz a tak kazde 2-3 minutky otoc nech sa chyti z kazdej strany a potom si to vezmi napr na balkon a prekne krasne docervena rozfukaj.... potom(aspon mne sa to zda logicke) uhlik rozbi tak na 3 casti a sup sup fajcit...
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

brainwirm napísal:ani ja som ho nepozoroval pri mate a jabku.. visna to nacala a potom om ho pozoroval (imho aj ostatni)este dlho po tom co som presiel na kokosove uhliky :D zostalo to normalne v tej fajke cistil som ju ako debil a vzdy ten humus bolo citit :D nikto nechapal.. us som to pretahal kokosmi ale u nas uz nikto samorozpalovaky nepouziva dokonca aj v cajovni sa zryhal typek zo samorozpalovacich uhlikov.. a ket clovek frci na kokosovych a prejde na samorozpalovace vtedy to je najhorsie to sa skratka neda.. to pride cloveku tak zle.. (inak my sme tiez palili s takym niecim tabak a pohoda bola.. ono tie uhliky pustaju nejaky sajrajt + prida sa sladky tabak a pohroma je na svete)
takisto asi prejdem na kokosove uhliky bo presne minule ked som si dal visna+samozapalovak = :smt096 :smt078 :smt096 odvtedy sa mi hnusila cela vf asi mesiac a vypachnut to ne a ne kua uz len ked si k tomu pricuchnem furt citim tu skokotenu visnu :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

JV napísal:takisto asi prejdem na kokosove uhliky bo presne minule ked som si dal visna+samozapalovak = :smt096 :smt078 :smt096 odvtedy sa mi hnusila cela vf asi mesiac a vypachnut to ne a ne kua uz len ked si k tomu pricuchnem furt citim tu skokotenu visnu :D
jj viem o com hovorim.. :D
žeby?
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa žeby? »

aka prichut je podla vas najlepsia? pytam sa hlavne tych co fajcia dlho a vyskusali rozne prichute...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

zebrak napísal:aka prichut je podla vas najlepsia? pytam sa hlavne tych co fajcia dlho a vyskusali rozne prichute...
Ceresna :D
debo3000
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa debo3000 »

zebrak napísal:aka prichut je podla vas najlepsia? pytam sa hlavne tych co fajcia dlho a vyskusali rozne prichute...
asi double jablko alebo mango pripadne melon.
rozhodne ale neodporucam blbosti ako cola, zuvacky a pod :P
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Jo jo, dvojite jablcko je kvalitka, potom este aj ten melon, vela ludi chvali aj matu, popripade ju s niecim kombinovat, ale na moj vkus dost drazdi v krku a nemozes natiahnut plne pluca...
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

matu som skusal no a bolo to teda riadne delo, na moj vkus strasne silne, celkom mi chutilo jablko, visna a jahoda, takze tieto mozem odporucit :)
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

hmmmmm, mne chuti aj mata teda... aj cista, aj zmiesana a ak zmiesana, tak mata+jablko/melon...
dalej mam rad visnovy, broskynovy tabak...
Napísať odpoveď