Vodné fajky
-
Black.Raven
Medium Star
-
Black.Raven
Medium Star
-
Black.Raven
Medium Star
-
Black.Raven
Medium Star
ale na slovenské pomery... je to vynikajuca cena. ved niekde zaplatíš za 50g aj cez 200korun.debo3000 napísal:ee v egypte to maju za 10 sk
//autoeditácia príspevku ( 19 Dec 2008, 13:13 )
caute, keby ste chceli mám jednu faju na predaj, bolo z nej dva krát fajčené - na otestovanie.
je to táto:
http://www.smokeshop.sk/shop/product/vo ... s--cierna-
na cene sa možme dohodnuť, aby sme to tu nezamorili správami, prípadný záujemca nech ma kontaktuje cez ss. K fajke by som pribalil aj uhlíky.
taaaak pokial sa dobre pamatam tak Gangy odo mna chcel recenziu na fajku King Espresso XXL.. tak ak ju nahodou nemas tak:
fajka ulozena v peknom kufriku, plne rozmontovatelna(pre jina - nie neda sa z nej spravit mala)... vaza trosku mala ale co uz, pomerne vysoke telo zabezpeci dobre chladenie dymu... slauch k nej je dobry, pekna korunka... jedine co sa mi na nej nepaci su tie otrasne klieste co som ku nej dostal ale to je najmenej... neviem co viac ku nej napisat okrem toho ze maximalna spokojnost a mozem ju len odporucit... telo je fakt solidny kusok kovu, takze je aj pomerne tazke ale zato aspon dobre chladi - voda na spoji sa nekondenzuje... slauch by mohol byt dlhsi ale inak je fajn.... proste 4,5 z 5
fajka ulozena v peknom kufriku, plne rozmontovatelna(pre jina - nie neda sa z nej spravit mala)... vaza trosku mala ale co uz, pomerne vysoke telo zabezpeci dobre chladenie dymu... slauch k nej je dobry, pekna korunka... jedine co sa mi na nej nepaci su tie otrasne klieste co som ku nej dostal ale to je najmenej... neviem co viac ku nej napisat okrem toho ze maximalna spokojnost a mozem ju len odporucit... telo je fakt solidny kusok kovu, takze je aj pomerne tazke ale zato aspon dobre chladi - voda na spoji sa nekondenzuje... slauch by mohol byt dlhsi ale inak je fajn.... proste 4,5 z 5
Ja som ju objednal uz davno ale este neprisla
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 13:28 )
No uz je doma. Je krasna, pekna pevna a tazka, velmi kvalitne spracovana. Cakal som ze bude trocha vacsia ale nevadi, viac mi vadi ta mala vaza.
Inak ako pre boha mam rozpalit to cocobrico? Sak to drzim 10 minut nad sporakom a hovno z toho.
//autoeditácia príspevku ( 29 Dec 2008, 13:28 )
No uz je doma. Je krasna, pekna pevna a tazka, velmi kvalitne spracovana. Cakal som ze bude trocha vacsia ale nevadi, viac mi vadi ta mala vaza.
Inak ako pre boha mam rozpalit to cocobrico? Sak to drzim 10 minut nad sporakom a hovno z toho.
hej presne - mala vaza... cakal som vacsiu, ale inak dokonala spokojnost....
ako rozpalit cocobrico? na sporak to poloz a tak kazde 2-3 minutky otoc nech sa chyti z kazdej strany a potom si to vezmi napr na balkon a prekne krasne docervena rozfukaj.... potom(aspon mne sa to zda logicke) uhlik rozbi tak na 3 casti a sup sup fajcit...
ako rozpalit cocobrico? na sporak to poloz a tak kazde 2-3 minutky otoc nech sa chyti z kazdej strany a potom si to vezmi napr na balkon a prekne krasne docervena rozfukaj.... potom(aspon mne sa to zda logicke) uhlik rozbi tak na 3 casti a sup sup fajcit...
takisto asi prejdem na kokosove uhliky bo presne minule ked som si dal visna+samozapalovak =brainwirm napísal:ani ja som ho nepozoroval pri mate a jabku.. visna to nacala a potom om ho pozoroval (imho aj ostatni)este dlho po tom co som presiel na kokosove uhlikyzostalo to normalne v tej fajke cistil som ju ako debil a vzdy ten humus bolo citit
nikto nechapal.. us som to pretahal kokosmi ale u nas uz nikto samorozpalovaky nepouziva dokonca aj v cajovni sa zryhal typek zo samorozpalovacich uhlikov.. a ket clovek frci na kokosovych a prejde na samorozpalovace vtedy to je najhorsie to sa skratka neda.. to pride cloveku tak zle.. (inak my sme tiez palili s takym niecim tabak a pohoda bola.. ono tie uhliky pustaju nejaky sajrajt + prida sa sladky tabak a pohroma je na svete)