vojna 2010
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: vojna 2010
páni, čo vravíte na toto: http://english.people.com.cn/90001/9077 ... 43384.html We are monkey terrorists, hua, hua, we fight with our guns and fists, hua, hua!
.... uz davno prebieha
Otázka: Považujete Arabov, či už len etnicky príslušných, alebo aj moslimov k tomu za národ hrdlorezov? Zdá sa mi, že aká vláda, taká mienka a pozorujem to hlavne na mojej strednej škole, kde som sa "dozvedel" aký je napr. Maďar uzurpátor, zmrd, kmín, len nie normálny človek. Asi som OT, ale pozorujem fenomén, že kam ukáže Strýko Sam prstom na "zlý" štát, tam vidím len krajinu, ktorá nepristúpila na ich hru (to neznamená, že súhlasím s politikou napr. KĽDR).
Na margo teroristov: Ich takpovediac prvé generácie boli vychované USA a ZSSR v poslednej fáze studenej vojny na funkciu nejakých satelitov. Sám Usama bol pod dohľadom tajných služieb z US.
Na margo teroristov: Ich takpovediac prvé generácie boli vychované USA a ZSSR v poslednej fáze studenej vojny na funkciu nejakých satelitov. Sám Usama bol pod dohľadom tajných služieb z US.
Určite nie.Považujete Arabov, či už len etnicky príslušných, alebo aj moslimov k tomu za národ hrdlorezov?
Aj s ostatkom príspevku súhlasím. USA momentálne ťahá za nitky a "robí si čo chce".
poznam Arabov aj moslimov, ktori chcu mat len svaty pokoj a nemaju potrebu sa opijat krvou neveriacich psov, ako si to valna vacsina ludi mysli.
a aj ja so zvyskom postu suhlasim, kedze moderni teroristi naozaj boli vycviceni na vrchole studenej vojny... o statnom terorizme a o tom, ze aj taka studena vojna bola vlastne jedne velky teroristicky cin ani nehovoriac, kedze to tu nikto citat nechce...
a aj ja so zvyskom postu suhlasim, kedze moderni teroristi naozaj boli vycviceni na vrchole studenej vojny... o statnom terorizme a o tom, ze aj taka studena vojna bola vlastne jedne velky teroristicky cin ani nehovoriac, kedze to tu nikto citat nechce...
-
Grim
Darca
...oživím túto tému, lebo aj napriek môjmu extrémnemu skepticizmu sa začínam obávať tej tretej svetovej vojny...vraj by mala začať v novembri 2010 a teraz jak boli tie konflikty medzi Severnou a Južnou Kóreou tak sa idem dosrať od strachu...nejaké argumenty na ukľudnenie?...
Začni cvičiť, na fronte bude treba kondičku.Grim napísal:...oživím túto tému, lebo aj napriek môjmu extrémnemu skepticizmu sa začínam obávať tej tretej svetovej vojny...vraj by mala začať v novembri 2010 a teraz jak boli tie konflikty medzi Severnou a Južnou Kóreou tak sa idem dosrať od strachu...nejaké argumenty na ukľudnenie?...
Máš zhruba 5 dní na to, aby si si nakúpil konzervy s fazuľou, keď tadeto pôjde front, tak dostatok jedla proste nebude..
mas este 5 dni aby si naucil toto:Grim napísal:...oživím túto tému, lebo aj napriek môjmu extrémnemu skepticizmu sa začínam obávať tej tretej svetovej vojny...vraj by mala začať v novembri 2010 a teraz jak boli tie konflikty medzi Severnou a Južnou Kóreou tak sa idem dosrať od strachu...nejaké argumenty na ukľudnenie?...
aaa s kamosmi si zozente maskace a nechajte sa zarast, lebo:
noo, ale snad nikto nedovoli aby pruser nastal, alebo aby to prerastlo do vekych rozmerov...
-
Grim
Darca
...pozri si film Die Welle...jackb napísal:noo, ale snad nikto nedovoli aby pruser nastal, alebo aby to prerastlo do vekych rozmerov...
videl som ho, len dako nevidim spojitost medzi vojnovym konfliktov v 21. storoci so siernim ideologie... teda obe veci su tazko padnute na hlavu to ano, ale inak? 
-
Grim
Darca
...že vyvolanie vojnového konfliktu nieje zas taký problém ako sa zdá a že ľudia sa z minulosti len ťažko poučia...ale tiež by som bol radšej keby si mal pravdu...
no tak to mas pravdu... a ja sam sebe zniem tak trochu ako cesky politik z pred Mnichovskej dohody... 
-
weroro
Flash coder
Berte to tak. Ak bude vojna, tak podľa tých predpovedí, ktoré boli vyveštené zomrieme na rakovinu kvôli chemickým zbraniam v roku 2014.. Ak vojna začne, aspoň vieme, že v roku 2012 nebude koniec sveta, a máme 2 roky na vyše 
pozri si film Threads.Grim napísal:
...pozri si film Die Welle...
mimochodom co take zle vidite na tej vojne? ja v tom vidim len vyhody. cim skor bude tym pre ludstvo lepsie.
-
Grim
Darca
...môžeš mi konkretizovať výhody vojny? Nejako na nej žiadne výhody nevidím...
vyskum, veda, technika, uvedomenie si priorit v zivote (peniaze to fakt niesu), vycistenie planety.
-
Grim
Darca
...čiže ty tvrdíš, že na výskum, vedu a techniku je nevyhnutná vojna? Ja myslím, že to celkom dobre ide aj bez nej. Tebe nevadí že zdochneš?...
ja nehovorim ze vyskum bez vojny nejde, ide ale o dost pomalsie. to ze zdochnem mi absolutne nevadi.
-
Grim
Darca
...lenže potom ti už urýchlenie výskumu môže byť u riti keď budeš mŕtvy...možno máš zdeformovaný rebríček priorít, ale v mojom je na prvom mieste môj život a na nejaký výskum jadrových hlavíc sa môžem zvysoka vysrať...k čomu bude v prospech vojenský výskum? Aby vznikali ešte efektívnejšie zbrane?...k čomu to?...aká to bude výhoda pre celý svet?...vojnový konflikt nikdy nebol a ani nikdy nebude prospešný globáne...zbytočne sa vynaloží energia, ktorá by mohla byť využitá inak...