vojna 2010

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
MrGizmof
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MrGizmof »

2008 - Pokusy o atentát na čtyři hlavy států. Konflikt v Indonésii (Indii? Hindustánu?). Toto je jedním z důvodů třetí světové války.

Stalo sa toto? Ja moc správy nesledujem ale google nič.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

Aiden napísal:a keby si po rovniku utekal zo zapadu na vychod dostatocne rychlo a stale dookola z pohladu casu na Zemi by si cestoval spat nie? Wink
Ale iba z pohľadu na zemský čas. Určite by si necestoval v čase a teda že by si mohol 10x prežiť tú istú situáciu ;)
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

filip102 napísal:2008 - Pokusy o atentát na čtyři hlavy států. Konflikt v Indonésii (Indii? Hindustánu?). Toto je jedním z důvodů třetí světové války.

Stalo sa toto? Ja moc správy nesledujem ale google nič.
Ráta sa topánkový útok na Busha? tuším to bol 08

Nejaký väčší konflikt v Indii určite nebol..aspoň pokiaľ viem.
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

BX samorejme, ze by som necestoval v case spat, kedze ten by si bezal dalej :) ale z pohladu nasho casu by to teoreticky slo, bohuzial to by vyzadovalo velmi velku rychlost :)
Aiden napísal:a keby si po rovniku utekal zo zapadu na vychod dostatocne rychlo a stale dookola z pohladu casu na Zemi by si cestoval spat nie? Wink
cZaR
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cZaR »

Ja len teraz začneme preberať každé proroctvo tej Vaginy?...
Viem už predpovedala veľa vecí ktoré sa stali...ale práve preto že to predpovedala sa teraz nezačnem baliť a panikáriť..niee???
A čo ktomu ešte dodám???
Práve že to vieme dopredu by mali štáty nejako zakročiť... nejaké opatrenia aby táto vojna nevypukla :) no niee??

Aleee musíiim povedať..:)Že toto je crazy téema :DD
BX
Addict
Addict

Aiden:
Tak :) Tu sa jedna ale o cestovanie v case a nie nejake chabe teoreticke veci, ze by som si akurat do kalendara mohol znacit, ci uz som na datume svojho narodenia, alebo nie :D Samozrejme cestovanie je aj podla mna uplne nerealne nech je aj rok 3000, no niektori tvrdia opak. No uvidime ci niekedy pride niekto z buducnosti aby nam na tuto otazku odpovedal :)
- toto ale asi uz nie je naplnou tejto temy, tak to nechajme tak :D

cZaR: Toto je tema o nej. Kto tu pise, ze sa boji? Vacsinou ju len spochybnujeme (Aj ked niektori dost chabo, vsak BX :D) A je to celkom sranda :P
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Aiden: To potom nemusíš nikam bežať. Stačí, keď si doma budeš krútiť ručičky na hodinkách dozadu a efekt je ten istý. :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

2308 - Vytvoření soukromé vojenské organizace, zvaná Nebeské jsoucno, určené k vymýcení války a sjednocující lidstvo prostřednictvím využití čtyř humanoidní strojů zvané Gundamy.
to nemyslite važne :) :) ta babka sa asi myslou napojila na nejaky japonsky televizny satelit.. tam totiž beži anime serial o robotoch menon Gundam :lol: I LOOOOLD SOO HARD

a taktiež polovička dalšich veci z toho zoznamu je fajn namet na sci-fi :D a dalšia polovička už v sci-fi filmoch/serialoch bola použita :) niektore veci su uplne vykradačky Duny :lol:
2341 - Něco hrozného se blíží Zemi z vesmíru.
GALACTUS!1!1 alebo Cthulhu! Lovecraft vždy písal, že tá hrôza sa nedá opísať
Aiden
Darca
Darca

BX preco to ale povazujes za uplne nerealne? pocul tvoj dedo o internete ked bol mlady?...a hla...mp3ku si moze stiahnut rovno z USA za par s az min (podla pripojenia :D)
co je dnes nerealne neznamena, ze bude aj v buducnosti
ja by som to netrvrdil tak razne...a niekto sa tu pytal, ze ak sa nieco take stane, preco sa nikto nevratil...mozno sa vratil, mozno sa uz nemal kto vratit, mozno to este ludia v buducnosti nevedia a mozno sa im nechce vracat do praveku ked uz maju 8. januara 20102010 :)

Kód: Vybrať všetko

2341 - Něco hrozného se blíží Zemi z vesmíru.
Rommie sa vracia :smt050 , ibaze je uz stara a skareda :(
BX
Addict
Addict

Ja nehovorim, ze je to uplne nerealne. To je moj osobny nazor a mam na to svoje dovody(teorie). Ja to beriem. Ved Zem bola dlho stredom vesmiru. Vesmir bol dlho nekonecny, alebo sa koncil za Saturnom. To vsetko ja beriem, cestovaniu v case ale naozaj neverim. Ak to raz bude mozne, uznam, ze som sa mylil :)
Aiden
Darca
Darca

BX napísal:Samozrejme cestovanie je aj podla mna uplne nerealne nech je aj rok 3000, no niektori tvrdia opak.
ja som reagoval hlavne na toto co si si dokonca sam zvyraznil :)
BX
Addict
Addict

No ano podla mna je to uplne nerealne. Tym som chcel zdoraznit, ze to nikdy nebude mozne :D (Asi to tak nevyznelo no :oops: )
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Tak ešte raz to skúsim..

2008 - Pokusy o atentát na čtyři hlavy států. Konflikt v Indonésii (Indii? Hindustánu?). Toto je jedním z důvodů třetí světové války.

Nie je dôvod, nie je ani čin.
Aiden
Darca
Darca

ok tak to mozme uzavriet a ked sa sem nejaky mod z buducnosti dostane, tak moze updatnut tuto spravu a oznamit tam ako to vlastne je :D
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Pre tých čo ste sem s takou istotou písali, že nič sa nestane:

Ako to môžete vedieť? Niekto to tu už spomenul. Ľudia, ktorí žili dajme tomu pred 2000 rokmi asi tiež rozmýšľali tak isto ako vy teraz. Nevedeli čo bude za niekoľko rokov, mohli mať iba dohady tak ako my teraz. Vy tiež nemôžete vôbec vedieť čo bude, takže absolútne nechápem tie vaše odpovede v ktorých ste si na 100% istý. Stať sa môže hocičo čo je v tom zozname. Aj keď priznávam, niektoré udalosti sú celkom smiešne, ale čo nie je môže byť...
BX
Addict
Addict

No ani ty nemozes vediet, ze sa nieco stane. Zase mozes len hadat, ci su nase nazory pravdive alebo nie. Vlastne nie, ty hadat nebudes, lebo ty nevies co bude. A tak radsej kazdemu napises, ze to nemoze vediet a zijes zo sekundy na sekundu s tym, ze nevies co sa stane :D
Sme ludia. Mame rozum, ktorym si mozme utvarat nazory. A (podla mna) je najlpesie utvarat si nazory tak, aby si nezil v depresiach, so slovami "Co ak sa teraz...!!!!" Ak by neexistovali predpovede, kde by bola teoria relativity, alebo kvantova teoria? To vsetko boli vymyslene teorie, predpovede nejakych javov, ktore sa z casti predsa len dokazali. Ak by ale neboli predpovede, nemalo by sa co dokazovat a iba by sme kukali na svet okolo nas a radovali sa z kvetov :D
(trocha stupidne napisane, ale dufam, ze podstata tam je :lol: )

A s tym, ze si tu je niekto 100% isty... no a co? Tak nech je... potom zisti, ze sa mylil... alebo mozno aj nie :)
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Tie 4 atentaty sa skutocne mali stat a bola by z toho tretia svetova, no zaroven sa objavilo to cestovanie v case, takze Frank Parker z NSA sa vratil a.. pockat, ten cestoval len 7 dni, nie?
rados915
Guru
Guru

BX napísal:No ani ty nemozes vediet, ze sa nieco stane. Zase mozes len hadat, ci su nase nazory pravdive alebo nie. Vlastne nie, ty hadat nebudes, lebo ty nevies co bude. A tak radsej kazdemu napises, ze to nemoze vediet a zijes zo sekundy na sekundu s tym, ze nevies co sa stane :D
Sme ludia. Mame rozum, ktorym si mozme utvarat nazory. A (podla mna) je najlpesie utvarat si nazory tak, aby si nezil v depresiach, so slovami "Co ak sa teraz...!!!!" Ak by neexistovali predpovede, kde by bola teoria relativity, alebo kvantova teoria? To vsetko boli vymyslene teorie, predpovede nejakych javov, ktore sa z casti predsa len dokazali. Ak by ale neboli predpovede, nemalo by sa co dokazovat a iba by sme kukali na svet okolo nas a radovali sa z kvetov :D
(trocha stupidne napisane, ale dufam, ze podstata tam je :lol: )

A s tym, ze si tu je niekto 100% isty... no a co? Tak nech je... potom zisti, ze sa mylil... alebo mozno aj nie :)
Je to názor proti názoru. Vy ste si istí, že sa to nestane, ja zasa, že sa to môže stať. Máš pravdu, že neviem čo bude. Ale vy tiež nie. Toto je ale na dlhú diskusiu. Každý tu má svoj názor takže sa netreba hádať ak by niekto chcel začať. :)
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

rados915 napísal:Ako to môžete vedieť? Niekto to tu už spomenul. Ľudia, ktorí žili dajme tomu pred 2000 rokmi asi tiež rozmýšľali tak isto ako vy teraz. Nevedeli čo bude za niekoľko rokov, mohli mať iba dohady tak ako my teraz. Vy tiež nemôžete vôbec vedieť čo bude, takže absolútne nechápem tie vaše odpovede v ktorých ste si na 100% istý. Stať sa môže hocičo čo je v tom zozname. Aj keď priznávam, niektoré udalosti sú celkom smiešne, ale čo nie je môže byť...
ano, samozrejme nemôžeme to vedieť.. ale osobne mi pride velmi čudne, že v tych jej veštbach z dalekej buducnosti maju konkretni/e ludia/stroje rovnake mena ako postavy zo sučasnych televiznych serialov.. toto ti nepride čudne? ani trochu? :D
rados915
Guru
Guru

Old Dirty Bastard napísal:ano, samozrejme nemôžeme to vedieť.. ale osobne mi pride velmi čudne, že v tych jej veštbach z dalekej buducnosti maju konkretni/e ludia/stroje rovnake mena ako postavy zo sučasnych televiznych serialov.. toto ti nepride čudne? ani trochu? :D
Píšem, že niektoré tie udalosti sú smiešne. Na druhú stranu, sú toto oficiálne veštby, ktoré sú dobre preložené? Jeden to preloží a ostatní si to dajú na svoj web. Takže by to chcelo originály a nie nejaké preložené verzie.
Napísať odpoveď