Zlaté stránky Vám teraz umožňujú zavolať úplne zadarmo a ako dlho chcete, na akýkoľvek z kontaktov vyhľadaných v systéme www.zlatestranky.sk.
Ako to funguje?
Zavoláme Vaše číslo a následne číslo, ktoré chcete spojiť, obidva hovory prepojíme do jedného. Ako pre Vás tak pre volanú stranu sú to prichádzajúce hovory, teda zadarmo (v SR). Náklady na obidve volania platia Zlaté stránky.
Služba volaj zadarmo Zlatých stránok je úplne zadarmo. Nebude Vám účtovaný žiadny poplatok. Služba Volaj zadarmo má iba obmedzený počet hovorov za určitú dobu, a to maximálne 7 uskutočnených volaní behom 15 min. alebo 15 volaní z jedného čísla za 24 hod. Chránime tak vás, našich užívateľov, pred možnosťou zneužitia tejto služby treťou osobou vo Váš neprospech. Rovnako si vyhradzujeme právo zablokovať službu užívateľovi, ktorý by ju chcel zneužívať
hej, ale to že tretia strana si bude počúvať a nič jej nebráni v tom aby si aj archivovala takéto hovory, o tom nehovoria. Alebo to je ten skrytý háčik?
no to neviem ja viem ze som to skusal volat cez pc domov na pevnu fungovalo to. je tam sice odozva asi dve sekundy. ale funguje to volal som nieco cez dve minuty...
audiotrack napísal:hej, ale to že tretia strana si bude počúvať a nič jej nebráni v tom aby si aj archivovala takéto hovory, o tom nehovoria. Alebo to je ten skrytý háčik?
a co si bude archivovat? ze volas vodarovi ze mas upchaty hajzel?
alebo je to aj pre sukromne cisla?