Volant na NFS Shift
Volant na NFS Shift
Zdravim chcel by som kupit daky volant na pretekatrske hry ale neviem co vybrat lebo ten co mam teraz to je taky smejd a furt taha do jednej strany bol kupeny uz pekne davno ale ide este.
Chcel by som aby bol paradny aby sa na no dobre kerovalo a aby nemal daku odozvu velku proste aby to bolo co najrealnejsie.
Pozeral som toto:
http://www.alza.sk/volant-logitech-driv ... 101884.htm
Poradte mi dake tie volanty.
Dik
Chcel by som aby bol paradny aby sa na no dobre kerovalo a aby nemal daku odozvu velku proste aby to bolo co najrealnejsie.
Pozeral som toto:
http://www.alza.sk/volant-logitech-driv ... 101884.htm
Poradte mi dake tie volanty.
Dik
Re: Volant na NFS Shift
Toto je pre Playstation, chceš to pre konzolu či PC?
//V tom prípade by si alza mohla lepšie zorganizovať tieto veci a doplniť info.
//V tom prípade by si alza mohla lepšie zorganizovať tieto veci a doplniť info.
je to aj pre PC a je fajn
ten volant je fajn, je aj na PS a ide aj na počitači.
-
dildo
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Ak mas neobmedzeny rozpocet tak G25/G27
no zas 300€ do toho dat nechcem tak okolo 130 asi. poradte dake volanty a ja uz si daco vyberiem.
zober ten čo si si vybral ty, je to nástupca driving force pro. Snad najlepší volant vo svojej cene. Momo je oničom, má malú rotáciu a kazivé pedále
Aha no a bude dobry na pc?
-
dildo
Expert
za +-130 kupis bazarovu G25.. a to sa oplati najviac do tej ceny.
A hlavne je to, ze pedale maju obidva volanty rovnakeDunlop napísal:zober ten čo si si vybral ty, je to nástupca driving force pro. Snad najlepší volant vo svojej cene. Momo je oničom, má malú rotáciu a kazivé pedále
Ale inak suhlasim, DFP je lepsi ako Momo hlavne kvoli 900 stupnovemu rozsahu (momo ma iba 270).
Ano, vzhľadovo sú rovnaké, akurát už starý DFP ich mal vraj prerobenéGothar napísal: A hlavne je to, ze pedale maju obidva volanty rovnake![]()
No teda keby som zobral teoreticky G25 z bazaru. Nikdy nevies co kupis ci nebude rozbity vykruteny alebo ja neviem co. Inak on ma aj spojku nie? Co som kukal tak bol jeden za 150€.
Myslim ze asi bude najlepsi ten co som vybrel len dufam ze bude fungovat aj na pc.
Myslim ze asi bude najlepsi ten co som vybrel len dufam ze bude fungovat aj na pc.
-
johny541
King
G25 má manuálnu prevodovoku vrátane spojky. Inak tento volant je úplne niekde inde ako klasicke volanty + brzda, plyn. Treba naňho veľmi veľkú trpezlivosť, hlavne keď si za volantom ešte nesedel (v aute) i keď to má od reálu dosť ďaleko 
v aute som sedel
-
Nadeo
Guru wannabe
Hrat NFS Shift s G25 je ako jazdit po poliach s formulou ... G25 neber ak stym budes hrat iba arkady typu NFS.
no najviac na NFS Shift to chcem
-
johny541
King
Niečo ako LFS si nepozeral? Na niečo také sa ten volant už hodí a keď k autám máš vzťah, tak sa s tým poriadne zabavíš, no nehovorím, že to je ľahké, zo začiatku určite nie. Prípadne Grand Turismo alebo WTCC.
ale okrem toho LFS to neni na pc nie?