potrebujes a chces volat co najmenej alebo co najviac? ak co najmenej asi by som siel do t-debilu - minule mobilmania.sk robila porovnanie cien a najhorsie vysiel z toho prave t-debil
tomek00 napísal:co je zle na signale O2? ved aky je signal na T-Mobile tak taky ma aj O2, vyuzivaju tu istu "siet" alebo co... alebo sa mylim?
no takto to uplne nie je, O2 si stavia vlasne BTS-ky a tam kde ich postavia sa siet t-debilu nevyuziva(to je snad logicke ) a este to nie je tak dobre vyladene tak byvaju so sietou niekedy znacne problemy...
ja mam o2 a tiez ma sere niekedy signal, v meste nie ale na dedine ano. To preto, ze sa mi zvoli signal O2, ktory nie je este na dobrej urovni, ked prehodim rucne na T-Mobile tak je to v poho.
2500 sk mesacne? to by si mohol zajst ku kazdemu osobitne, zavolat si veduceho prevadzky a ze co ti ponuknu pri viazanosti. tak by som to riesil ja.
KoCi napísal:No tak napriklad tieto vianoce ma ziadna z akcii operatorov ani neprinutila rozmyslat nad predlzenim skoncenej viazanosti..
kktiny trepes nariklad T-mobile mal dobru ze si zoberies neaky pausal a daju ti k tomu este raz tolko minut a k tomu na vsetky siete a mali aj celkom fajn mobily
ja by som volil jednocnacne T-mobile ja mam napriklad 200 minut 200 volnych vikendovych minut 20 sms (sms su len do T-mobil) a platim 800 Sk. Tak myslim ze dost volania za slusnu cenu ... http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=220408 .... 300 minut 1800 Sk. To si mal riesit ked davali dvojnasobok hehe .. ja som to vychytal tak .. platim ako kebyze mam 100 aa pritommam 200