VPN v projektore do Samsung
VPN v projektore do Samsung
Namiesto smart TV mam Samsung Freestyle. Je to smart TV v tele projektoru. No rad by som pouzival VPN. Ked hladam appku v Samsung markete, ziadna tam nie je. VPN do routeru u mojho providera instalovat nemozem. Ako teda pozerat obsah streamovacich sluzieb, ktory je geoblokovany na Samsung Smart TV?
Re: VPN v projektore do Samsung
tu pisu ze tizen VPN nepodporuje...
najidealnejsie by bolo asi kupit router, zapojit to za router od providera, v routri nastavit vpn a zapojit tam iba to to chces aby islo cez vpn.
najidealnejsie by bolo asi kupit router, zapojit to za router od providera, v routri nastavit vpn a zapojit tam iba to to chces aby islo cez vpn.
Vdaka, budem nad tym uvazovat. Mat to rovno v projektore by bolo super, ale su este dalsie moznosti ako do neho dostat obraz z PC alebo z telefonu.
mozes do neho zapojit obycajny chromecast. ak chces len prehravat veci z telefonu na telke.
alebo uplne ignorovat ten tizenOS a zapojit tam nejaku poriadnu krabicku shield/nokia/googletv/xiaomi s google tv...
tam si das VPNku, appky ktore chces a mas pokoj.
alebo uplne ignorovat ten tizenOS a zapojit tam nejaku poriadnu krabicku shield/nokia/googletv/xiaomi s google tv...
tam si das VPNku, appky ktore chces a mas pokoj.
s krabickami nemam skusenosti, ale preco nie, preto trivialna otazka: projektor ma ako fyzicky vstup len HDMI micro, podporuju to krabicky? je mi jasne, ze ak by som mal projektor len na baterku, vela by som toho cez krabicku nenapozeral, ale utiahol by ju projekto napojeny na adapter?
To je predsa o kabli. Kupis kabel HDMI-HDMI micro. Je to to iste ako ked mas USB-USB micro.
dakujem.