VPS alebo iné riešenie

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
kubcosnv
Novice
Novice

VPS alebo iné riešenie

Príspevok od používateľa kubcosnv »

Ahojte.
Mám len jednu, verím, že jednoduchú otázku.

Chcem sa opýtať akým spôsobom by som mohol riešiť nasledujúce :
- cestujem často mimo domov a potrebujem mať na PC zapnuté nejaké 2-3 appky. Nie sú veľké ani náročné,skôr statické a nemali by ťahať ani veľa dát.

Keďže mimo domov budem viac ako mesiac, tak by som uvítal nejaké možné riešenie ako mať niekde appky po ruke, a mohol by som ich spravovať.

Viete niekto niečo odporúčiť? Hodí sa na niečo podobné VPS alebo sú aj iné alternatívy ?

Ďakujem
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: VPS alebo iné riešenie

Príspevok od používateľa hojko »

Zalezi od toho co su to za aplikacie a ci bezia na Linuxe alebo Windowse. Teoreticky to mozes mat pustene doma na normalnom pocitaci, pripadne si poskladat Raspberry Pi (ma malu spotrebu) alebo pouzit VPS ako sam pises, napriklad contabo.com ma nizke ceny za male VPSko, ktore by ti malo stacit podla toho co pises. A potom je to o riadenej sprave, ci je to daka remote destkop, VNC alebo nieco ine...
kubcosnv
Novice
Novice

Beriem to tak, že budem mimo domov 1-2 mesiace a nechávať online veci doma - okrem možno toho PI, veľký zmysel. Skôr teda žiaden. Appky fungujú pod WIN, Linux je pre mňa otázny. Uvítal by som správu týchto APP na diaľku, predpokladám teda, že najlepší by mohol byť remote, alebo ?
Ide doslovne len o appku, ktorú spustím a beží na pozadí s občasným prepisom/zápisom textových dát. Občas upraviť nejaké dáta v appke a nič viac nepotrebujem.
hojko
Site Admin
Site Admin
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

V takom pripade dake riesenie na Windowse, hoci aj desktopovej verzii a pripajat sa cez nieco ako TeamViewer, RealVNC a podobne...
kubcosnv
Novice
Novice

Takže musí to byť Win platforma.. Vie niekto odporúčiť lacné, nenáročné riešenie s možnosťou spravovania appky na diaľku ?

Vďaka
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

https://www.ovhcloud.com/en-ie/vps/

S windows licenciou za 11e

A pripojis sa normalne cez rdp
kuric99

Príspevok od používateľa kuric99 »

ja mám 3 roky windows vps u fopsi a zatiaľ žiadny problém. ceny aj spoľahlivosť sú výborne..
Napísať odpoveď