Vrátenie peňazí
Re: Vrátenie peňazí
no takto opakujem najlepsie je sa nijako normalne dohodnut a zobrat hoci aj menej lebo natahovat sa po sudoch je sice moznost ale stoji peniaze a navyse to moze trvat dlho. ja by som na jej mieste si s nim isiel skusit sa dohodnut a dostal mozno aj menej penazi ale aspon nieco. pripadne nieje od veci navrhnut mu splatkovy kalendar ale tieto mimosudne dohody zavisia hlavne natom na co bude ochotny pristupit. ked je svina jedina moznost je sud a pokojne na niekolko rokov.....
To nezaberie vzhľadom k tomu čo sa stalo, z toho čo warham písal.
" Potom chalanovi preplo, podviedol ju, začal ju obviňovať z kade čoho,
vykopol ju z domu a nasťahoval si dam novú, po chvíli aj tú vykopol " - nedá sa sním.
Zrejme to už sesternica nijak neporieši s prachmi (bez súdu), len si nájsť muža ako oporu.
" Potom chalanovi preplo, podviedol ju, začal ju obviňovať z kade čoho,
vykopol ju z domu a nasťahoval si dam novú, po chvíli aj tú vykopol " - nedá sa sním.
Zrejme to už sesternica nijak neporieši s prachmi (bez súdu), len si nájsť muža ako oporu.
Z toho co som sa docital, ist za pravnikom a podat zalobu na sud. Kedze ma doklad o prevode financnych prostriedkov, to sa bude na sude lahko dokazovat.
Ale takyto chudaci co takto primitivne okradnu frajerku, mno na grc mi je z takych ludi. Moja frajerka mi hovorila tiez podobny pribeh ako ju ex okradol. Snad takychto chudakov dobehne karma a vrati sa mi to.
Ale takyto chudaci co takto primitivne okradnu frajerku, mno na grc mi je z takych ludi. Moja frajerka mi hovorila tiez podobny pribeh ako ju ex okradol. Snad takychto chudakov dobehne karma a vrati sa mi to.