vráti sa ku mne bývalý?
-
Trance.Boi
Light Expert
tak on te poslal do rici, ze se mu nepaci tvoje povaha a ty za nim dolizas ?
myslis, ze se mu najednou povaha zacne pacit ?
to co delas je to nejhorsi. proste dal ti najevo ze te nechce, tak to vezmi jako holy fakt.
to co napisu mi zajisti K- naveky, ale kaslu na to
Chlapu je snad na Slovensku dost.. kdyz odectes hopery, fetaky, smazky,
trubky, gelanty a podobne, porad jich tak par tisic zustane, ne ?
myslis, ze se mu najednou povaha zacne pacit ?
to co delas je to nejhorsi. proste dal ti najevo ze te nechce, tak to vezmi jako holy fakt.
to co napisu mi zajisti K- naveky, ale kaslu na to
Chlapu je snad na Slovensku dost.. kdyz odectes hopery, fetaky, smazky,
-
Trance.Boi
Light Expert
reakce na k od tebe.. ne u nas je to naprosto stejne, to je uplne jedno jestli to je CZ nebo SK. dneska je tezke najit normalni protejsek...jankyi napísal:trance boi: prosim ta potom napis kolko minusovej karmy si dostal, nech mozeme zhodnotit kolko takych typkov je na fore:)
So ženskými podobone, ked si ale odčítaš z tých pár tisíc, čo zostalo, aj nezadané, ktoré by ti vyhovovali a bola by prítomná aj chémia, dostaneme sa k veľmi zaujímavým počtomTrance.Boi napísal: Chlapu je snad na Slovensku dost.. kdyz odectes hopery, fetaky, smazky,
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Re: vráti sa ku mne bývalý?
Hmm, takže v 16-17 sa mu "omrzela" sloboda?tiredandunspired napísal:obidvaja mame 17 ale us skoro 18.
Zo zúfalosti robila čo vedela, ihmo rozhodnuté bolo už dávno (a ten jej telefonát nič nezmenil).lollo napísal:Mno dievca moje krasne si si to poje****
Možno to vyznie kruto, ale načo ho ešte chceš, keď sa počas vzťahu zmenil, očividne k horšiemu? Možno ani tak nechceš jeho, ale len vzťah. Podľa mňa to skús s niekým iným (ak ozaj skúsis, snaž sa neporovnávať nový vzťah so starým).. Mne sa to vidí tak, že chlapcovi sa zunovalo dievča tak ju odkopol s rečami a drístami o povahe, pričom ako sa hovorí - vodu káže, víno pije.tiredandunspired napísal:nenasiel on sa proste zmenil na to, co bol pred tym nes chcel vazny vztah..ked ho sloboda omrzela spoznali sme sa a dali do kopy a po roku zase chcel slobodu tak ja nevem o co mu ide...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ak by bol mnou tak by sa nevratil..
Nieco podobne som totiz aj ja zazil..
V skratke..
Pohadali sme sa trochu viac, az ona sama mi napisala, ze nech jej uz nikdy nic nenapisem..Samozrejme ja som bol spokojny a kaslal nato a nic ma netrapilo..Kdez to ona samozrejme asi po tyzdni zacala volat, pisat a spol..Nastastie viem ludi ignorovat, ked chcem a tak som robil nieco ako ten tvoj..
Cim viac sa vnucujes tym horsie a my chlapy to veru nemame radi..
Dufam, ze ma rozum a neda ti druhu sancu.
Nieco podobne som totiz aj ja zazil..
V skratke..
Pohadali sme sa trochu viac, az ona sama mi napisala, ze nech jej uz nikdy nic nenapisem..Samozrejme ja som bol spokojny a kaslal nato a nic ma netrapilo..Kdez to ona samozrejme asi po tyzdni zacala volat, pisat a spol..Nastastie viem ludi ignorovat, ked chcem a tak som robil nieco ako ten tvoj..
Cim viac sa vnucujes tym horsie a my chlapy to veru nemame radi..
Dufam, ze ma rozum a neda ti druhu sancu.