Vratit sa ci nie?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

Jasné, vykašli sa na neho, šak to musi byť úplny ... , teda podľa toho ako ho tu opisuješ. Bude ťažké zabudbúť na to, ale neskôr uvidíš, že si spravila dobre. Určite si nájdeš niekoho lepšieho.
...btw, koľko má ten chlapík rokov??
mischuliatko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mischuliatko »

ma 21 rokov
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

hm, to je pekné, že má 21 rokov, to mám aj ja... ale ruzumu má na 10 podľa toho ako ho opisuješ. radšej sa na neho vykašli, a never tomu, že s tebou nikto nevydrží, to sú len výplody jeho úbohej mysle.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

See? I told you, I told you...

Dobry chlapec vam nie je dobry, vy musite mat grazla a potom to takto dopadne. Ked si taka blba, ze sa po tom vsetkom k nemu este chces vratit, dobre ti tak!
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

Mas pravdu, on si totizto uvedomil ze ma nad tebou moc, a prave tu moc zneuzil ako vidim... samozrejme ale takto to byva vo vela vztahoch, ze vzdy je tam to vzajomne respektovanie druheho jedinca :wink:
ale niekedy sa to trosku vymkne podkontrole, a vznikne problem taky, aky vznikol presne u teba... a tym je nerovnovaha respektu vo vztahu...
myslim ze najlepsim riesenim je naozaj uvedomit si svoju vlastnu cenu, uvedomit si preco si do vztahu vstupovala, a preco sa skoncil...
uvedomit si prave protiklady, ako vidim to sa ti celkom dari, isteze tym ze opisujes tie zle veci nabadas okolite pubikum prave k takym vysledkom ako vidis, ze sa ho mas vzdat...
prakticky maju aj pravdu, ale isteze tam boli aj te krasne spoluprezite chvile, na ktore spominas... skus mi opisat co pekne ste spolu prezili?.. najkrajsiu vec :), a samozrejme by som rad pocul aj tu najhorsiu vec... :)
mischuliatko
Novice
Novice

najkrasiu vec?tych peknych veci bolo vela a boli to same malickosti,ale vzdy mali pre nas oboch velky vyznam ale ked ta rozmyslam neviem co by som mohla pokladat za najkrajsiu vec mozno to ze ked som mala strasne zle obdobie stal pri mne a povedal ze sa ma nevzda ale to bolo dost davno a najhorsiu?tych bolo dost mozno ked ma nehal s jeho kamaratmi na jednom vzdialanejsom sidlisku lebo sa nastval ze som sa bavila aj bez neho alebo ked skoro rozbil chatu na ktorej som bola so svojimi spoluziakmi a na ktoru ani nemal ist.alebo ked sa na jednej akcii tak strasne opil a dofajcil ze som ho musela nosit asi 2 hodiny a starat sa o neho a nic som z toho nemala
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Tak a teraz si to v hlave preber. Pekne veci boli take drobnosti ze ani nevies co z toho vybrat a skutocne neprijemne veci vies napisat okamzite tri.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

mischuliatko napísal: som zacala chodit na vysoku a moje priority sa dost zmeniliproste som vyrastla stych veci,chcela som sa posunut niekde dalej ale on svoj zivot menit nechcel.chcel somnou zit ale stale mal nejake vyhovorky.po 2 a pol roku sme sa rozisli na cele leto a stale sa snazil aby som sa vratila a povedal ze sa zmeni noo zmenil sa asi tak na mesiac a zase to bolo take iste a este horsie lebo ja na intraku skoro cely tyzden 170 km od neho a uz som mala aj vycitane ze si obcas vybehnem vonku s kamaratmi,ze chcem ist na chatu na ktoru nechcem aby siel on lebo ked sme boli na strednej som ho brala vsade a stratila som tym vela kamaratov.ma vela zlych vlastnosti ale stale chcel aby som sa zmenila ja.ale zase ked som robila to co chcel on bolo nam super,proste krasny vztah,akurat tie hadky boli dost drsne.takze bud som bola ticho co robi alebo sme sa hadali ale a tak ma stale pri nom drzi nasa krasna spolocna minulost

//autoeditácia príspevku ( 13 Aug 2009, 10:41 )
vies ked on vo mne posliapal vela veci a tym jednym je aj sebavedomie a to ze mi vzdy hovoril ze ziadny iny chalan na svete by somnou nevydrzal to co on a preto sa bojim
Gramatika sa na VŠ už neučí, čo? Prepáčte, no neudržal som sa...

No a Tebe môem poradiť len jediné. Skús si ešte raz prečítať komplet celú túto tému a bude Ti nad slnko jasnejšie, čo máš urobiť. Dievča, preboha, veď si mu úplne ukradnutá - vôbec mu na Tebe nezáleží. Ako si písala, vždy si sa ku nemu vrátila - každým tým návratom si si to zhoršila, nakoľko on si mohol povedať: "...veď aj tak sa vráti...". Pokiaľ sa chceš vrátiť, nech sa páči. Ale budeš mať ešte väčšie peklo a bude s Tebou ešte viac zametať.
Ten chalan Ťa zničil a ty ho v otm ešte mieniš ďalej podporovať tým, že sa ku nemu opäť vrátiš?
Alebo sa na neho konečne vykašleš a začneš žiť??
winni
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa winni »

mischuliatko napísal:najkrasiu vec?tych peknych veci bolo vela a boli to same malickosti,ale vzdy mali pre nas oboch velky vyznam ale ked ta rozmyslam neviem co by som mohla pokladat za najkrajsiu vec mozno to ze ked som mala strasne zle obdobie stal pri mne a povedal ze sa ma nevzda ale to bolo dost davno a najhorsiu?tych bolo dost mozno ked ma nehal s jeho kamaratmi na jednom vzdialanejsom sidlisku lebo sa nastval ze som sa bavila aj bez neho alebo ked skoro rozbil chatu na ktorej som bola so svojimi spoluziakmi a na ktoru ani nemal ist.alebo ked sa na jednej akcii tak strasne opil a dofajcil ze som ho musela nosit asi 2 hodiny a starat sa o neho a nic som z toho nemala
Ako vidim, tych horsich veci si vymenovala ovela viac ako tych krajsich, aj ked je jasne ze vsetko, co nebolo zle bolo dobre :).. cize boli aj dobre veci to sa musi nechat...
no, ale ako sa hovori, vsetko zle je na nieco dobre, a naopak to plati tiez :)...
pre inspiraciu...tie vsetky zle veci co si spravila tvoj vztah s nim len utuzila, pretoze si k nemu prechovavala lasku, tak si dokazala tak dlho trpiet jeho ulety, neustale si posuvala svoje hranice "trpezlivosti" dalej a dalej, a on to stale zneuzival... a teraz ti nieco poviem, chod von, chod so svojimi priatelmi na kavicku, alebo si sadni niekde do baru, proste chod von s priatelmi a rozpravaj sa s nimi, bav sa s nimi... a uzivaj si zivota dokedy mozes :).. nejde o to ci je, alebo bol on zly alebo dobry, az uvidis, ze ostatny chalani su predsalen o nieco lepsi od neho, uvedomis si vsetky suvislosti a "vyliecis" svoje srdce :)...
Ale nikdy nezabudaj na to ako si bola s nim, nikdy nezabudni na tie zle ale aj dobre veci, proste si to nehaj v pameti a pouc sa zo svojich vlastnych chyb, az budes mat priatela, ktory bude dostatocne tolerantny a bude si ta vazit, pochopis svoju vlastnu cenu, a tieto "chyby" (v skutocnosti dobre) uz nespravis opakovane :)...
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

mam taky pocit, ze je uplne jedno, kolko ludi ti povie, aby si sa na neho vysrala... Si presne taka ako ta moja kamaratka :(
Bushido
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bushido »

Si blba ked si nevieš zrátať 5+5 veď je to do neba volajúce... Na koľko stránok ma byť táto téma?
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

klobuk dole :) mala si ho asi velmi rada, ale treba si stavit mantinel co je vela to je vela daco sa prekusit da, aj ked je vela ale toto to je ako ist hlavou proti muru...

21 chalanisko sa takto sprava?? to je s prepacenim co za ko*ot ze si nevazi to co ma po svojom boku?

rozhodnutie je len na tebe ;)
it_novice
Expert
Expert

Príspevok od používateľa it_novice »

otazka je ci uz toto neni tak trosinku ta choroba (neviem jak sa to vola ked sa obet stane zavysla)

Neviem ale tak..... skus to inak... zavri sa na jeden den do tmvaej izby... pusti daku hudbu a zapal sviecky... vonave.... vonave sviecky... a relaxuj.... postupne sa vyplac vyspomienkuj tie chvyle z mysle... potom zober daco dost tvrde a mlat s tym ozem zakryc si... potom ak to dokazes povedz nahlas ze ho nemilujes a je ti lahostajny..... a este v ten den sa chod dakam zabavit ... tak to sprav
lollo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lollo »

it_novice napísal:otazka je ci uz toto neni tak trosinku ta choroba (neviem jak sa to vola ked sa obet stane zavysla)

Neviem ale tak..... skus to inak... zavri sa na jeden den do tmvaej izby... pusti daku hudbu a zapal sviecky... vonave.... vonave sviecky... a relaxuj.... postupne sa vyplac vyspomienkuj tie chvyle z mysle... potom zober daco dost tvrde a mlat s tym ozem zakryc si... potom ak to dokazes povedz nahlas ze ho nemilujes a je ti lahostajny..... a este v ten den sa chod dakam zabavit ... tak to sprav
jj dost krute :D ale suhlasim s tym ze sa treba vykecat a vysrat sa na to a ist sa bavit bez neho :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

určite sa k nemu nevracaj
mischuliatko
Novice
Novice

len problem je v tom ze ja sa tymto zaoberam uz 2 mesiace,uz mi vela ludi sa snazilo pomoct ale ja sa toho neviem zbavit
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

mischuliatko napísal:len problem je v tom ze ja sa tymto zaoberam uz 2 mesiace,uz mi vela ludi sa snazilo pomoct ale ja sa toho neviem zbavit
Tvoj problem je v tom, ze sa tym zaberas, miesto toho, aby si sa zaberala nad inymi vecami, ktore ti pomozu zabudnut..
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

tebe nepomôže nikto a nič. každopádne už teraz viem, že si na 100% rozhodnutá, že sa k nemu vrátiš, len podvedome si hľadáš nejaký argument, dôvod, aby si sa k "nemusela" vrátiť. na fóre je vyše 28 000 užívateľov. či už aktívnych alebo neaktívnych. keby ti tých 28 000 ľudí napísalo, že sa k nemu nevracaj, že 100%ne si nájdeš lepšieho, čo ťa bude ľúbiť, zbožňovať a budeš pre neho len ty a žiadna iná, tak aj tak nebudeš počúvať nás, ale budeš robiť po svojom. neverím, že keď si zakladala túto tému, si si nemyslela, že ťa tu každý bude odhovárať, že nevracaj sa k nemu, je to blbeček a pod. napíšem to inak: ty si od neho závislá, potrebuješ ho a nedokážeš sa zmieriť s tým, že ťa opustil (že si ho opustila a teraz si si to uvedomila). mohol by ťa aj podviesť, nadávať ti, nezaujímať sa o teba. mohol by flirtovať s inými, aj tak by si sa vrátila k nemu. verím a som presvedčený, že sa k nemu vrátiš, napriek tomu, čo tu budeš čítať :). bodaj by si bola šťastná, ale prepáč, prajem ti tiež aby ťa znova sklamal, aby si si vtedy mohla uvedomiť a povedať samej sebe: "bola som krava".
mischuliatko
Novice
Novice

noo dakujem vsetkym velmi pekne ze tu dali svoje nazory,nevratim sa k nemu pretoze som si uvedomila vela a este k tomu som spoznala cez vikend niekoho a to som si nemyslela ze sa mi podari presvedcit sa ze nie su vsetci chalan rovnaky este raz diky
paimai
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa paimai »

Maj nejaku sebauctu a nevracaj sa k nemu (to nemyslim ako urazku). Asi si bola vazne silno zalubena, ked si si nevsimla, ze ten chlap ta len vyuzival. Myslim si, ze mas na viac. Ver toomu, ze iny by sa o teba bili. Chlap co vela pije, necha si vsetko platit od zeny, vsetku vinu zhadzuje na teba nestoji za to. Najlepsie riesenie je najst si takeho, ktory si ta bude aj vazit. Je urcite plno inych, co sa k tebe hodia viac. Drzim palce 8)
Napísať odpoveď