Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Jackop
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Jackop »

najsilenjšie healy mam resoration Druid ..som na offiku tak to viem a ten idiot co pisal ze paladin neuhealuje BT a CoT: Summit tak dobry kkt pretoze jediny kto dokazal uhealoval Kungena bol Awake...(btw. GM a officier najlepsej PvE guildy Nihilum)ak maju nejaky nooby dotaz k WoW tak mi kludne posielajte SS aj ked sa chce niekto vyplakat ze WoW prekona ostatne MMO vo vela veciach (samozrejme porovnatelne MMO ako L2 GW...) a este jeden dotaz pre tych co by chceli pi*ov*** na WoW a ohrnat sa tu inymi MMO hry ako L2 a GW atd..toto vsetko robili ludia ktori odisli z Blizzardu ...takze su to ty isty ludia co sa podielali aj na vyrobe WoW a hier predtym vyrobenych
Jake
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jake »

nehnevajte sa na mna, ale je to potrebne hadat sa ako deti o tom kto je lepsi healer, ale musim uznat ze tvrdenie ze priest je nalepsie omg .... je fakt infantilne

Hram priesta, disc na pvp je imba, holy do raidov je imba ked sa niekto nasere tak padneme na par ran a palachovia nas strcia do vrecka

Kazdy healer je dobry zalezi od skillu a gearu ...
Na pvp ako disc v mojom okoli nikdy nic nechcipne ale healingu mam menej ako paladinovia...
Sparko

Príspevok od používateľa Sparko »

Vam sibe alebo co ? je jasne ze najlepsi healer je priest ...ovsem treba mat spravne talenty...ukazte mi jak da napriklad paladin 13k healom....
je pravda ze restoration druid je good healer ale nie taky ako priest
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Sparko napísal:Vam sibe alebo co ? je jasne ze najlepsi healer je priest ...ovsem treba mat spravne talenty...ukazte mi jak da napriklad paladin 13k healom....
a ukaz mi ako priest vydrzi viac nez dva zasahy od bossa. jasne ze tank musi vediet udrzat agro ale obcas sa to proste neda, v gilde kde som bol sme mali dobreho MT ale aj jemu obcas boss usiel a aj ked v zapati ho s5 naagroval ale medzitym stihol dobehnut k priestovi, bum a priest lezal.
Sparko

vies existuje taky spell u priesta vola sa ze "fade" :wink: a tu nejde o to ze kolko priest vydrzi a vobec ked priest pouziva spravny heal tak si ho vobec na seba nenaagruje
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Sparko napísal:vies existuje taky spell u priesta vola sa ze "fade" :wink: a tu nejde o to ze kolko priest vydrzi a vobec ked priest pouziva spravny heal tak si ho vobec na seba nenaagruje
hej hej len sa hadaj jak maly a davaj k- aj tak tomu prd rozumies, si trapny
/edit:nebudem sa tu hadat s malym deckom (tipujem ti 12-16 rokov) takze howgh.
//edit2:to preto aby som nepisal zbytocne vela postov o hovadine ako "niekto" :D
Sparko

jezisi trapny si ty...vobec ma nezaujmas nwm co tu spamujes...jediny kto tu vie prd tak si to ty
Sparko

este ten edit to bolo fakt trapne lebo nwm o co ti islo...tato tema je o tom aby sme si tu vymienali svoje nazori a zdokonalovali sa vo svete WoW....a to ze ty tu napises ze som trapny a ze prd o tom viem tak to dokazuje akurat tak tvoju deckost a hlupost...potom sa necuduj ze ti nie len ja ale aj ostatny davaju karmu dolu...takyto clovek s tvojimi blbymi nazormi tu fakt nema co hladat
Jake
Light Professional
Light Professional

imho, suhlasim ale nie s tebou, deckost je tvrdit toto je najlepsie a ty si debil ked si myslis ze nie ... ja ti ukazem paladina co da 13k healom bez problemov ale priest by sa hladal tahsie... sa uvedom co tu pises ... kazdy je omg na nieco ine dobry a zalezi od gearu a od skillu ...
edit a ZIADNY HEALER by nemal nikdy naagrovat ak mas dobreho tanka ale ak nemas tak paladin to uhealuje omnoho lepise ako priest... Fade u priesta ti znizi 1k aggra... to je take howno v pokrocilom stadiu boja az to boli ... a navyse v zivote nikdy som vevydel healera co by v raide samovolne naagroval bez toho aby to chcel... a ukaz mi na morogrimovi prista co bude na seba aggrovat aggov ... GL
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Tak mi ukaz taktiez HOLY paladina ktory vydrzi viac ako 3 rany od bossa :-D paladin ma dobre healy , ale healer je jednoznacne priest ... predsa healer ide HEALOVAT a nie tankovat bossa...
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

v kazdom raide potrebujes mat paladina ale aj priesta , loladinove healy su za kratsi cas a zachrania tankovi zivot pokym priest natiahne ten svoj great heal
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

viete priest sa do raidov bere aj kvoli jeho buffom a nie len kvoli healu viete, niekedy ta stamina zachrani pred wipom, sa tu stale hadate ako deti, si pozrite a precitajte fora a videa a uvidite
Jake
Light Professional
Light Professional

ale rozdiel je ten ze je lepsie mat 4 paladinov ako priestov, kazdy ma blessy to je jedna dost podstatna vec, priest ti staci len jeden a ked hovorime o bossoch, nemusi mat kazdy na mysli priamo bossa, ale 3/4 bossov vypustaju nejake addy ktore paladin jednoducho lahsie prezie a tak isto v arenach ... kazdy je dobry na nieco ine opakujem sa ...
Sparko

Za paladina hraju akurat take ubohe sracky co nevedia hrat...ako aj v PVP hodi si na seba bublinku a ide si ...proste paladin je pre lamy vy cakate od neho naj healera, naj tanka, naj dmgera, a pritom to splna tak z 50%, za 2 paladin vzivote enda 13k healom to mi ver proste na to neni to mas jak keby mag chcel ale velmi chcel dat stafkou 5k dmg ale proste to nieje mozne...
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Nerád tu ruším vašu, búrlivú diskusiu, ale potreboval by som trošku poradiť s platením.
Takže ja mám vo VúB StartKonto a mám k tomu kreditku Maestro, má to znak skoro ako master card, ale som si všimol, že v ponuke na platenie nie je a ked to skúšam cez Master Card tak to nejde, pýta to "Verification Code" a tolko čísel na karte fakt nemám.. čo s tým?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

s maestro to nezaplatis! vybav si obycajnu visu electron a pojde ti to
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Hovniak napísal:v kazdom raide potrebujes mat paladina ale aj priesta , loladinove healy su za kratsi cas a zachrania tankovi zivot pokym priest natiahne ten svoj great heal
s greater healom priestovia vacsinou nehealuju, ked som hral za priesta tak sme boli v raide iba 3 a dohodli sme sa ze jeden bude hadzat greater heal a ostatny flash healy
Jake
Light Professional
Light Professional

Sparko napísal:Za paladina hraju akurat take ubohe sracky co nevedia hrat...ako aj v PVP hodi si na seba bublinku a ide si ...proste paladin je pre lamy vy cakate od neho naj healera, naj tanka, naj dmgera, a pritom to splna tak z 50%, za 2 paladin vzivote enda 13k healom to mi ver proste na to neni to mas jak keby mag chcel ale velmi chcel dat stafkou 5k dmg ale proste to nieje mozne...
mam taky pocit ze ta jeden alebo par paladinov strasne gankovali a nedokazal si ich zabit alebo proste nieco podbne a si nasraty... tvoja vec ok, ale o tom je palat.. meleeckar ho nezabije ... priesta ano... ale palatovi das silence a moze si ist fajcit ... ako uz to pochop vsetci healeri su dobry ...
edit a videl som aj takych prot palatov co schovali full t5 warrov od vrecka
a povedz mi jediny dvovod preco palat nemoze dat 13k healom? aj to sa stava vies ked ma niekto +1900 healing ...
a bud taky dobry ked nic neviem o wow daj mi link na armory na tvoju postavu alebo mi ukaz s nou screen ked si taky chytry..
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Palach je pre deti , je to stale furt to iste dookola ... a pouziva max 4 veci z listy ... :-D fakt skill (lol) ja mam maga v obycajnych handrach pre lvl 70 (Pozbierane z black morass a OHF + mam T6 head) a davam si palacha ktory je takmer cely v T6 a ma veci z BT...
Ak chces screen nech sa paci.
Prílohy
Image29. 12. 2007-14.04.37.jpg
Jake
Light Professional
Light Professional

Nemam na sebe ful gear ktory mam este v banke lebo idem do SP, nechapem co mate proti paladinom aj toho som skusil 70tku a nebolo tot ake lahke ako sa zda
na sebe mam nekompletny shadowgear ked mam cely mam cca 1185
prave skusam disc pvp na heal a celkom prdel 1600 healing
Prílohy
aASD.jpg
Napísať odpoveď