Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
jj, ale ak ces zamakat
tak si to pozri dopredu, hlavne taktiku si nastuduj
a maj so sebou pre istotu aj nejaky fury alebo arms proste dps equip
myslim ze OT je treba len na trash poriadne, potom as offtankuje este u hmm na opere skoro vzdy a neviem si spomenut
uz som tam dlllho nebol 
Jaj uz je den potom
Ako si dopadol?
Jaj uz je den potom
Ako si dopadol?
tak skoncili sme vcera o desiatej na Curatorovi...samozrejme ze sme ho dali
dnes sa hadam pohneme dalej,sice sme nightbanea preskocili,ale vratime sa k nemu...no a ako som dopadol ja?
tak tankoval som vacsinou len trash ti az taky velky dmg nedavali,z bossov to bol midnight,pri blinde na MT aj moroes
ten mi daval ale cool crushing za 4500
tam sme wipeli tri krat...no potom sme mali sakra velky luck,na maiden sme vsetci pomreli ale MT to nejak zazrakom dorazil co bolo super
co sa opery tyka dostali sme The Crone,to bolo celkom easy....no to je asi vsetko
no a este....padol mi len blby neck z maiden 
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
Nazdar
http://wow.curse.com/downloads/details/9924/
Ako mam tento addon spojazdnit uplne?
Na videu ,ked otvorim mapu tak mu este pekne ukazuje kde ma ist,kde su ake zvierat, postavy... Lenze moj ma iba pri tej malej mapke v pravo-hore gulku ktorou mozem stopovat inkeepera,claas trenera... ale v mape mi nic nezobrazuje, ziadna zmena proste.
Rad by som ho poriadne vyuzil, tak , ako ho "nakonfigurovat", alebo spojazdnit aby isiel ako vo videu
http://wow.curse.com/downloads/details/9924/
Ako mam tento addon spojazdnit uplne?
Na videu ,ked otvorim mapu tak mu este pekne ukazuje kde ma ist,kde su ake zvierat, postavy... Lenze moj ma iba pri tej malej mapke v pravo-hore gulku ktorou mozem stopovat inkeepera,claas trenera... ale v mape mi nic nezobrazuje, ziadna zmena proste.
Rad by som ho poriadne vyuzil, tak , ako ho "nakonfigurovat", alebo spojazdnit aby isiel ako vo videu
-
Lord PROXI
King
-
Lord PROXI
King
-
RainbowSix
Light Professional
-
RainbowSix
Light Professional
ak chces prehlad petov tak chod sem, tu mas prehlad statov a vselicohoRainbowSix napísal:no ono to pise ze nieje ciel alebo take daco ked dokonci to chitanie ale to len v tej oblasti nie nebola to elita v tej oblasti mi neslo nic.A neviete mi prosim poradit dakeho ineho peta co by mal najveci dmg z hry a co by som si mohol chitit ?