na obzore je novy problem, dajaka chyba zo mna v hre vymazuje textury, niekedy to vidno aj na inych hracoch a robi to aj na ofiku, stava sa to nahodne, neviete co to je za flip? myslim ze to iny hraci nevidia iba mne sa to tak zobrazuje
ST1 napísal:mozno sa ti prehrieva GK alebo mne sa to stavalo ked som sa pri napajanim do hry dal do winu a spat a vtedy som mal take haluz alebo este addony...
karta nema ani mesiac odkedy bola kupena a urcite sa neprehrieva, pretoze sa to stane, napr. ked na seba nasadim nejake nove veci...cize vypada to na soft problem
Skusil si vymazat adresar Cache? Mne to pomohlo. Lenze ja som nemal zblnute textury, ale nemal som vobec ziadne. Napr. ak som drzal nejaku zbran v ruke, tak nielenze chybala textura ale rovno cely objekt bol nahradeny nejakou default primitovou.
dnes som sa stym bavil, ale aj po zmazani cachu ci WTF adresara to stale robi to iste, btw, znova wowko sa mi nechce reinstalovat z netu tahat 15GB veci
pocujte ako sa vola ten addon ktory ma pridat tie vseliake nastavenia grafiky ,vraj s tym wow vypada uzastne,ze sa tam daju zapnut vacsie detaily vacsia hustota travy atd...z prdele by som to vyskusal - nevie dakto?
kks, ludia ja stlacam tlacitko cancel account sak to neni mozne v jakej diere to zijeme, dnes sa ma na serveri 3 hraci z holandska pytali ze odkial som a Slovensko poculi prvy krat
Sheep napísal:kks, ludia ja stlacam tlacitko cancel account sak to neni mozne v jakej diere to zijeme, dnes sa ma na serveri 3 hraci z holandska pytali ze odkial som a Slovensko poculi prvy krat
ked uz tak Delete account ale to je detail ved to neva, ja tiez na jednom zahranicnom servery som reagoval na jedneho otazku ze odkial som, on bol zo Slovinska a nevedel ze co to Slovakia znamena, stale si myslel ze myslim Slovenia a pisal mi tam nieco po slovinsky
Kelko napísal:pocujte ako sa vola ten addon ktory ma pridat tie vseliake nastavenia grafiky ,vraj s tym wow vypada uzastne,ze sa tam daju zapnut vacsie detaily vacsia hustota travy atd...z prdele by som to vyskusal - nevie dakto?
neviete či sa dá vymazať trial acc? ak jo tak ako? lebo potrebujem vymazať tú postavu, čo som si na triali vytvoril... zrejme to je blizzardský trik...