Nemyslite, ze ofik je zavislost? Osobne som na ofiku teda nehral, ale mam kamarata co aj robil rozhovor pre casopil Score sa mi zda a poviem vam to bol teda strasny maniak. Ma vobec taky clovek co hra na ofiku nejake ine zaluby okrem hrania WoW?
Sheep napísal:lol? mam tam 61 wara, a 3 low level altov, planoval ze ak by som nemal zaplateny ofik tak by som tam hral, ale vidim ze je zo v kibli takze ma to donuti uz v kuse hrat na ofiku
ved neviem presne co sa stalo akurat kamos co tam hral tak zrazu rano pise ze ci nepoznam nieaky server kde by sme isili ze anthoria sa podrbala
2weed: neboj poznam vela ludi co hra na ofiku a da sa s nimi v pohode rozpravat, hravaju futbal, normalne znamky maju v skole, nie su zavyslaci, ale samozrejeme su aj taky, napriklad kto by nepoznal Prandura z DT
weed napísal:Nemyslite, ze ofik je zavislost? Osobne som na ofiku teda nehral, ale mam kamarata co aj robil rozhovor pre casopil Score sa mi zda a poviem vam to bol teda strasny maniak. Ma vobec taky clovek co hra na ofiku nejake ine zaluby okrem hrania WoW?
To musis hrat aby si pochopil, ano hrat na ofi ma aj nejake nevyhody ale predsa len je to ina komunita, technicky nabuchane, fajn GM...atd
To mi je jasne. Viem si porovnat nejake hry na podobnom engine, ze je platena verzia a warezova. Samozrejme, ze oproti WoW je to nieco ine, ale aspon zhruba si to viem predstavit. Ja len si myslim, ze WoW ofik je dost zavilost. Kamaratov co mam a platia si to tak to hraju aj 5-6 hodin denne a to minimalne. Neviem ci taky clovek ma nejake zaluby okrem WoWka, to som sa chcel spytat ci s tym nahodou nemas skusenosti.
weed napísal:To mi je jasne. Viem si porovnat nejake hry na podobnom engine, ze je platena verzia a warezova. Samozrejme, ze oproti WoW je to nieco ine, ale aspon zhruba si to viem predstavit. Ja len si myslim, ze WoW ofik je dost zavilost. Kamaratov co mam a platia si to tak to hraju aj 5-6 hodin denne a to minimalne. Neviem ci taky clovek ma nejake zaluby okrem WoWka, to som sa chcel spytat ci s tym nahodou nemas skusenosti.
bohate ale na wow som sa stal zavislym este ked som hral na free
Tak WoW na free som mal moznost aj ja si zahrat. Teraz som only linux, cize moznost zahrat si WoW uz teraz nemam. Ja len si neviem predstavit ako sa moze stat niekto zavisly na tej hre. Nejak mi to nejde dokopy.
weed napísal:Tak WoW na free som mal moznost aj ja si zahrat. Teraz som only linux, cize moznost zahrat si WoW uz teraz nemam. Ja len si neviem predstavit ako sa moze stat niekto zavisly na tej hre. Nejak mi to nejde dokopy.
mas moznost v linuxe rozbehat wow, kamosovi sa to cez nieaky emulator podarilo
Mozes sa ho skusit spytat cez aky? A hlavne ake subory obsahovalo jeho DVD. Lebo ja som sa takisto o to pokusal, ale dospel som k zaveru, ze image cez wine emulator asi nespustim.
weed napísal:Mozes sa ho skusit spytat cez aky? A hlavne ake subory obsahovalo jeho DVD. Lebo ja som sa takisto o to pokusal, ale dospel som k zaveru, ze image cez wine emulator asi nespustim.
weed napísal:Tak WoW na free som mal moznost aj ja si zahrat. Teraz som only linux, cize moznost zahrat si WoW uz teraz nemam. Ja len si neviem predstavit ako sa moze stat niekto zavisly na tej hre. Nejak mi to nejde dokopy.
zavisly sa mozes hrat na akekolvek hre, logicke, FPS, rpg, arkadovky ale MMORPG je najviac navykova
-=wolf=- napísal:presne tak, mystiq sux, mal som tam huntera a zrazu len tak rollback tyzden dozadu, a kazdu chvilu crashoval a funkcnost BG na 1% a areny vobec
Rollback bol maximalne 3 dni co viem (A to boli potom zvysene EXP dvojnasobne ako predtym na par dni ako kompenzacia) , mam tam naexpene 2x 70 a robim dalsie 2
BG funguju vsetky a na areny nie su teamy... btw teraz je auto zalohovanie DB kazdy den , dost sa toho zmenilo.
Sheep napísal:aha takze mas tam napisane TH ale ides tvrdit ako moze byt niekto zavisly?
pozri ja mam obdobia kedy som do wow zazraty (ale zas hranice viem rozpoznat) a zas obdobia kedy ma wow (resp hocijaka hra) vobec nebavi...ale take ze spat 5 hodin len koli tomu apod to nehrozi (dufam )
SchYzo napísal:pozri ja mam obdobia kedy som do wow zazraty (ale zas hranice viem rozpoznat) a zas obdobia kedy ma wow (resp hocijaka hra) vobec nebavi...ale take ze spat 5 hodin len koli tomu apod to nehrozi (dufam )
tak nechapem to wowko hras hodinu denne? to potom zbytocne platis ofik
Sheep napísal:tak nechapem to wowko hras hodinu denne? to potom zbytocne platis ofik
ne hovorim ze sa u mna striedaju obdobia take hehe...ked ma wowo bavi tak hrajem aj 10 hodin denne (ak tolko casu mam) ale zas nie tak ze nejem, nespim, nechodim na wc ty azda ano?
SchYzo napísal:ne hovorim ze sa u mna striedaju obdobia take hehe...ked ma wowo bavi tak hrajem aj 10 hodin denne (ak tolko casu mam) ale zas nie tak ze nejem, nespim, nechodim na wc ty azda ano?
som sice zavislak ale chodim aj jest, aj na WC aj si dam prestavku
//ale ked mam pravdu povedat tuto co sme v Europe, USA...atd nemame na zavislakov z Azie - Cina, Taiwan, Japonsko, Korea, tam su zavislaci, my sme natom relativne dobre
SchYzo napísal:ne hovorim ze sa u mna striedaju obdobia take hehe...ked ma wowo bavi tak hrajem aj 10 hodin denne (ak tolko casu mam) ale zas nie tak ze nejem, nespim, nechodim na wc ty azda ano?
Tieto vlastnosti mi dost pripominaju jednu seriu South Parku s WoW. Ak ste to videli tak asi viete o com je rec.