ved pise ze mu sekne hra, nie lag, nebojsa, aj mne to robi a to mam nemam ziadny smejd PC, robi to vela ludom a niekto na jednom servery mi povedal ze to je fakt chyba serveruSchYzo napísal:ale zasekne sa ti cela hra alebo len taky dlhy lag? ja som mal tiez niekedy 30 a viac sekundove lagy ale nie len wow, na vsetkom bo pripojenie bolo chybne...tak si cekni pripojenie
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Dexter_Two
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
No tie talenty sú fajn, máš pravdu až na Improved Devotion Aura. nedám 5 bodov do talentov za 344.4 armoru, tie si radšej rozhodím inak. Inak dík a 70 budem čoskoro.-=wolf=- napísal:nedaval by som si talent BoK pretoze na 60 mas GBoK a na expenie tento talent build neni takze ratam ze si 70, protection build je pre tankov cize by som siel aj talent Combat Expertise, cim viac HP tym lepsie, Seal of Command ti je ako tankovi nanic, isiel by som len po parry, proste ja keby mam ist tanka tak idem takto: http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000
-
Everlast_4fun
Amateur
hm. . . Skus to na www.thottbot.com ......je to to iste ako google ale tu ked zadas nieco do vyhladavaca tak ti to hlada len vo svete WoW. .
Dobry pomocnik na Q. . a ostatne veci. .
Dobry pomocnik na Q. . a ostatne veci. .
osobne považujem za najlepšie na questy a svet wow www.wowhead.com,
thottbot má lepšie searchovanie itemov podla mňa
thottbot má lepšie searchovanie itemov podla mňa
-
Everlast_4fun
Amateur
mam problem..
hram na OG - narniase, mam spravnu verziu aj vsetko ako ma byt, ale problem je v tom ze ked s niekym bojujem tak mi niekedy zamrzne hra a nasledne sa mi restartne pc.. podotykam ze sa to deje LEN ked som v combate, ked bojujem.. nedeje sa to stale ale dost casto a dost to kazi zazitok z hry
inac môzem aj dve hodiny behat po svete a nic sa nedeje, ale proste ked s niekym bojujem tak mi robi toto..
skusal som reinstall, skusal som hrat bez BC, s addonmi aj bez a stale to robi, poradte co robit prosim
hram na OG - narniase, mam spravnu verziu aj vsetko ako ma byt, ale problem je v tom ze ked s niekym bojujem tak mi niekedy zamrzne hra a nasledne sa mi restartne pc.. podotykam ze sa to deje LEN ked som v combate, ked bojujem.. nedeje sa to stale ale dost casto a dost to kazi zazitok z hry
inac môzem aj dve hodiny behat po svete a nic sa nedeje, ale proste ked s niekym bojujem tak mi robi toto..
skusal som reinstall, skusal som hrat bez BC, s addonmi aj bez a stale to robi, poradte co robit prosim
-
Everlast_4fun
Amateur
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
To iste robi mne, ale mne to na par sekund sekne, cely PC a potom to ide dalej.. robi to vsetkym.. akurat ty mas k tomu ako bonus aj tie restarty.. asi s tym nespravis nic.. jedine skusit ineho acc ci to robi aj tam a ak nebude bude chyba tamtomek00 napísal:mam problem..
skusil som iny server, iny acc, inu postavu .. a furt to robikukiak napísal:To iste robi mne, ale mne to na par sekund sekne, cely PC a potom to ide dalej.. robi to vsetkym.. akurat ty mas k tomu ako bonus aj tie restarty.. asi s tym nespravis nic.. jedine skusit ineho acc ci to robi aj tam a ak nebude bude chyba tam
ja som ich nemal zapnute..-=wolf=- napísal:mne pomohlo vypnut Level of detail a odvtedy mi to nerobi, ak mas tuto moznost zapnutu skus to