Ja viem myslel som to pocas toho questuGrond napísal:ale ved undercity thrall s lady sylvanas dobyju spat
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
lore pravdepodobne pribeh.. sak forsakeni su normalny undeadovia omg za ktorych hraju hordaci...(a su to undeadovia ktory sa pridali ku sylvanas a chcu znicit arthasa samozrejme ale ako vidno podla videa to ze su v horde ich moc netrapi:D)Pok3R napísal:Par otazok :
1.) co je lore ?
2.) bude sa dat hrat za forsakenov ? a kdo su to vlastne ?
3.) Co je ten spoiler?
poradit sa moc neda kazdy si musi vybrat co sa mu viac paci...safo napísal:cafte vsetci hraci wow
chcel by som od skusenejsich radu,zacinam s wow a rozmyslam o postave na akej je najlepsie po prvy krat zacat. Po prestudovany par www stranok a for o wow mi vychadza ucit sa na rougeovi, co poviete, alebo warrior?
di za rady
s warr/rog by som bral rogua
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
ako hranie wow je lahke, kazdy class by ti siel...ide skor o to co ta bude viac bavit, popripade v com budes este o nieco lepsi nez s inymi classamisafo napísal:cafte vsetci hraci wow
chcel by som od skusenejsich radu,zacinam s wow a rozmyslam o postave na akej je najlepsie po prvy krat zacat. Po prestudovany par www stranok a for o wow mi vychadza ucit sa na rougeovi, co poviete, alebo warrior?
di za rady
Tak take statistiky nenajdes. Mozes si najst zastupenie hordy, aliancie, classov a podobne. Ale sto ludi sto chuti takze s tymto ti nikto neporadi. A myslim si ze ziadny server nie je idealny. Nie kazdemu sadne. Dolezite je najst si na kazdom serveri prave tu komunitu ludi co maju rovnake ciele zamery. A potom ti moze byt jedno co sa deje s tymi 5687464684 ostatnymijerichoo napísal:Nejde mi ani tak o raidovanie ako o celkový pocit z toho servera
A k tomu vyberu classy. Ja som to po kupe WoW spravil tak ze som si precital len zbezne info o classoch ziadne schopnosti a podobne. A podla toho som si vybral locka. Vtedy bol uplne nejaslabsi class
-
vendo
Guru
-
Fatall
Medium Star
Preco? Ja mam tiez taky build a nieje to take zle ako si vecina ludi myslivendo napísal:PvP enha s 2hand zbranou??si asi robis srandu
![]()
http://eu.wowarmory.com/character-talen ... n&n=Fatall
s dualkami som hral dlho, no ako som si dal tento talent build tak vo BG som v Damage done na 1. az 3. mieste, aj to su predomnou mag alebo lock, malokrat je to melee-cko takze tak..vendo napísal:PvP enha s 2hand zbranou??si asi robis srandu
![]()
urcite dualwield a ten sub talent co pridava sancu na hit vymenou za nejake body asi najskor v elemental strome
crit mam okolo 25% cize je to dost velky dmg, nehovoriac ked chytim crit na WF
-
vendo
Guru
mno nerad to vravim ale to ze je niekto v BG prvy v dmg pouzivat ako argument toho ze je niekto dobry/spec je dobry je total bullshit pretoze BGcka uz davno niesu o PvP ale o RUSH'n'AFKtomek00 napísal:s dualkami som hral dlho, no ako som si dal tento talent build tak vo BG som v Damage done na 1. az 3. mieste, aj to su predomnou mag alebo lock, malokrat je to melee-cko takze tak..
crit mam okolo 25% cize je to dost velky dmg, nehovoriac ked chytim crit na WF
ak chces PvP tak je to arena s 1700+ ratingom kde sa ako tak hra seriozne
to lolcats: ci sa to oplati co ja viem podla toho co chces stihnut kedze expy potrebne na 60 boli znizene tak naexpis rychlo ak budes casto hrat alebo pouzivat nejaku level guide a ak chytis 70pred wotlk tak mas rovnake postavenie ako 95% servera
nevravim ze som dobry alebo nieco take, sam seba nepovazujem za ziadneho experta, to vonkoncom nie..vendo napísal:mno nerad to vravim ale to ze je niekto v BG prvy v dmg pouzivat ako argument toho ze je niekto dobry/spec je dobry je total bullshit pretoze BGcka uz davno niesu o PvP ale o RUSH'n'AFK
ak chces PvP tak je to arena s 1700+ ratingom kde sa ako tak hra seriozne
som tym chcel povedat ze s 2H sa mi hra lepsie no a naschval som to dal semka aby sa zacali ludia ozyvat ze ake je to zle, pritom to nie je zle..
okrem toho Areny nechodim lebo to hram len obcas kedze zacal semester no a ked si to vecer zapnem tak hned idem WSG
a s tym RUSH'n'AFK neviem co si chcel povedat, tak prosim o vysvetlenie
no a myslim ze vo wsg ide predovsetkym o honor za ktory si potom kupim nejake veci, a ked je dobry tym s dobrym healom a "dobrym" damageom tak nepriatelia mru..
-
vendo
Guru
no ja som myslel ze je to "zle" z pohladu coho je enha shaman schopny a ver tomu ze s dual-wieldom je toho schopny o dost viac ako s 2h (aj ked sa ti moze pacit viac 2h....)
a RUSH'n'AFK no to je jednoduche
ked hras AB/AV/EotS tak vacsinou tam ludia (blbci) hraju na rush tzn vybehnu dopredu nehladiac na nejake ciele toho daneho BG a zabijaju sa na poli ako tajtrlici..
AFK asi poznas to je ked vyhravas/prehravas v zavislosti na pocte afk hracov...
a RUSH'n'AFK no to je jednoduche
AFK asi poznas to je ked vyhravas/prehravas v zavislosti na pocte afk hracov...