Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Waldo
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Waldo »

Grond napísal:ale ved undercity thrall s lady sylvanas dobyju spat
Ja viem myslel som to pocas toho questu :) A viem ze to nebude mat vplyv na UD hracov myslel som to skor obrazne.
preed
Expert
Expert

Príspevok od používateľa preed »

Pok3R napísal:Par otazok :
1.) co je lore ?
2.) bude sa dat hrat za forsakenov ? a kdo su to vlastne ?
3.) Co je ten spoiler?
lore pravdepodobne pribeh.. sak forsakeni su normalny undeadovia omg za ktorych hraju hordaci...(a su to undeadovia ktory sa pridali ku sylvanas a chcu znicit arthasa samozrejme ale ako vidno podla videa to ze su v horde ich moc netrapi:D) :roll: ...spoiler je nechcene odhalenie deja do predu takze ked to dotycny uvidi moc z toho mat potom nebude
safo
Novice
Novice

Príspevok od používateľa safo »

cafte vsetci hraci wow
chcel by som od skusenejsich radu,zacinam s wow a rozmyslam o postave na akej je najlepsie po prvy krat zacat. Po prestudovany par www stranok a for o wow mi vychadza ucit sa na rougeovi, co poviete, alebo warrior?
di za rady
Nyssow
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Nyssow »

safo napísal:cafte vsetci hraci wow
chcel by som od skusenejsich radu,zacinam s wow a rozmyslam o postave na akej je najlepsie po prvy krat zacat. Po prestudovany par www stranok a for o wow mi vychadza ucit sa na rougeovi, co poviete, alebo warrior?
di za rady
poradit sa moc neda kazdy si musi vybrat co sa mu viac paci...

s warr/rog by som bral rogua :D .
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Naučíš sa na všetkom, ale je pravda, že lvlenie warra chce viac trpezlivosti..

Existuje nejaká stránka kde su hodnotenia/ratingy serverov?
Lebo mám nejaké postavy na Burning Blade, takmer žiadne raidujúce guildy a ďalšie na Drakthule tam zas behajú samé T6..
Chcelo by to nejaký stred :D
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

myslim ze sa ti uz raidovat v podstate ani neoplati ked za chvilku tu mame wotlk .... teda ja som tak vlastne spravil :roll:
Waldo
Medium Star
Medium Star

Grond napísal:myslim ze sa ti uz raidovat v podstate ani neoplati ked za chvilku tu mame wotlk .... teda ja som tak vlastne spravil :roll:
Hej suhlasim. Je jedno kde by si sa presunul aj tak sa vsetko zacne "od zaciatku".
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

Nejde mi ani tak o raidovanie ako o celkový pocit z toho servera :)
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

safo napísal:cafte vsetci hraci wow
di za rady
ako hranie wow je lahke, kazdy class by ti siel...ide skor o to co ta bude viac bavit, popripade v com budes este o nieco lepsi nez s inymi classami
Waldo
Medium Star
Medium Star

jerichoo napísal:Nejde mi ani tak o raidovanie ako o celkový pocit z toho servera :)
Tak take statistiky nenajdes. Mozes si najst zastupenie hordy, aliancie, classov a podobne. Ale sto ludi sto chuti takze s tymto ti nikto neporadi. A myslim si ze ziadny server nie je idealny. Nie kazdemu sadne. Dolezite je najst si na kazdom serveri prave tu komunitu ludi co maju rovnake ciele zamery. A potom ti moze byt jedno co sa deje s tymi 5687464684 ostatnymi :)

A k tomu vyberu classy. Ja som to po kupe WoW spravil tak ze som si precital len zbezne info o classoch ziadne schopnosti a podobne. A podla toho som si vybral locka. Vtedy bol uplne nejaslabsi class :) ... ale vobec mi to nevadilo. Je potrebne najst si nieco co ti sadne pretoze kazdy class ma nieco do seba. Vybery podla sily postavy su odveci pretoze sa to stale meni. Raz ti class buffnu raz zase nerfnu a podobne.
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

aky mate talent build na PvP za enha Shamika? len pre porovnanie..
tu je môj
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

PvP enha s 2hand zbranou?? :D si asi robis srandu :lol:

urcite dualwield a ten sub talent co pridava sancu na hit vymenou za nejake body asi najskor v elemental strome
Fatall
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

vendo napísal:PvP enha s 2hand zbranou?? :D si asi robis srandu :lol:
Preco? Ja mam tiez taky build a nieje to take zle ako si vecina ludi mysli :)

http://eu.wowarmory.com/character-talen ... n&n=Fatall
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Grond napísal:myslim ze sa ti uz raidovat v podstate ani neoplati ked za chvilku tu mame wotlk .... teda ja som tak vlastne spravil :roll:
ja som to prestal hrat asi pred 4 mesiacmi pretoze som vedel ze to bude strateny cas X) sa modlim aby som este bol v guilde ked sa lognem:D
Waldo
Medium Star
Medium Star

Kelko napísal:ja som to prestal hrat asi pred 4 mesiacmi pretoze som vedel ze to bude strateny cas X) sa modlim aby som este bol v guilde ked sa lognem:D
No ak to je extra casual guilda tak hej :D
tomek00
Light Professional
Light Professional

vendo napísal:PvP enha s 2hand zbranou?? :D si asi robis srandu :lol:

urcite dualwield a ten sub talent co pridava sancu na hit vymenou za nejake body asi najskor v elemental strome
s dualkami som hral dlho, no ako som si dal tento talent build tak vo BG som v Damage done na 1. az 3. mieste, aj to su predomnou mag alebo lock, malokrat je to melee-cko takze tak..
crit mam okolo 25% cize je to dost velky dmg, nehovoriac ked chytim crit na WF :idea:
LOLCATS
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa LOLCATS »

Chalani oplati sa vobec este hrat od zaciatku ?
Zvazujem kupu WoW+BC+kuponu na polroka....ale oplati sa to ?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

tomek00 napísal:s dualkami som hral dlho, no ako som si dal tento talent build tak vo BG som v Damage done na 1. az 3. mieste, aj to su predomnou mag alebo lock, malokrat je to melee-cko takze tak..
crit mam okolo 25% cize je to dost velky dmg, nehovoriac ked chytim crit na WF :idea:
mno nerad to vravim ale to ze je niekto v BG prvy v dmg pouzivat ako argument toho ze je niekto dobry/spec je dobry je total bullshit pretoze BGcka uz davno niesu o PvP ale o RUSH'n'AFK
ak chces PvP tak je to arena s 1700+ ratingom kde sa ako tak hra seriozne

to lolcats: ci sa to oplati co ja viem podla toho co chces stihnut kedze expy potrebne na 60 boli znizene tak naexpis rychlo ak budes casto hrat alebo pouzivat nejaku level guide a ak chytis 70pred wotlk tak mas rovnake postavenie ako 95% servera :) tj zacinate od "nuly"
tomek00
Light Professional
Light Professional

vendo napísal:mno nerad to vravim ale to ze je niekto v BG prvy v dmg pouzivat ako argument toho ze je niekto dobry/spec je dobry je total bullshit pretoze BGcka uz davno niesu o PvP ale o RUSH'n'AFK
ak chces PvP tak je to arena s 1700+ ratingom kde sa ako tak hra seriozne
nevravim ze som dobry alebo nieco take, sam seba nepovazujem za ziadneho experta, to vonkoncom nie..
som tym chcel povedat ze s 2H sa mi hra lepsie no a naschval som to dal semka aby sa zacali ludia ozyvat ze ake je to zle, pritom to nie je zle..
okrem toho Areny nechodim lebo to hram len obcas kedze zacal semester no a ked si to vecer zapnem tak hned idem WSG
a s tym RUSH'n'AFK neviem co si chcel povedat, tak prosim o vysvetlenie :)
no a myslim ze vo wsg ide predovsetkym o honor za ktory si potom kupim nejake veci, a ked je dobry tym s dobrym healom a "dobrym" damageom tak nepriatelia mru.. 8) no a to ide ci nie?
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

no ja som myslel ze je to "zle" z pohladu coho je enha shaman schopny a ver tomu ze s dual-wieldom je toho schopny o dost viac ako s 2h (aj ked sa ti moze pacit viac 2h....)

a RUSH'n'AFK no to je jednoduche :D ked hras AB/AV/EotS tak vacsinou tam ludia (blbci) hraju na rush tzn vybehnu dopredu nehladiac na nejake ciele toho daneho BG a zabijaju sa na poli ako tajtrlici..
AFK asi poznas to je ked vyhravas/prehravas v zavislosti na pocte afk hracov...
Napísať odpoveď