Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
h00k: ako vydim DT .. horda
co mas za char ?
ak sa nemylim bol som tam aj ja .. len su male obr. cize clovek sa tam nerozozna
dufam ze niesi ten maly vecernicek
inak ohladne toho mounta ... uz som s tym ludi vydel behat, ale zasa mi az tak nej**e aby som zan vysolil 16-20k G ... aj tak vecsinou beham na lietaku
a este daco ... toto ma dostalo ...
co mas za char ?
ak sa nemylim bol som tam aj ja .. len su male obr. cize clovek sa tam nerozozna
inak ohladne toho mounta ... uz som s tym ludi vydel behat, ale zasa mi az tak nej**e aby som zan vysolil 16-20k G ... aj tak vecsinou beham na lietaku
Kód: Vybrať všetko
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?forumId=10023&sid=1&topicId=12454665647&pageNo=1-
Royalflush
Guru wannabe
tak lebo ti hraci co nebudu môct hrat na OG tak prejdu na ine servre..-=wolf=- napísal:preco myslis?
neviem ci to bude mat velky vplyv lebo ktovie kam sa rozlezu, ale tak urcite to nejaky vplyv bude mat.. teda podla mňa
btw. dik za ten server
inac ta anthoria RC2 je blizz? .. lebo ja by som bral skorej nieco ako stary dobry Narnias
tak anthoria robi take kroky ze ak nieaky server upada a jeho GMovia daju databazu anthorii prenasa tam postavy, avsak ten server musi byt blizzlike, ano anthoria je blizzlike server, snazi sa spravit veci ktore na inych freeckach este nejdu ako napriklad AV ktore uz fungovalo ale zase ho pokazilitomek00 napísal:tak lebo ti hraci co nebudu môct hrat na OG tak prejdu na ine servre..
neviem ci to bude mat velky vplyv lebo ktovie kam sa rozlezu, ale tak urcite to nejaky vplyv bude mat.. teda podla mňa
btw. dik za ten server
inac ta anthoria RC2 je blizz? .. lebo ja by som bral skorej nieco ako stary dobry Narnias
-
Royalflush
Guru wannabe
Web anthorie ?-=wolf=- napísal:tak anthoria robi take kroky ze ak nieaky server upada a jeho GMovia daju databazu anthorii prenasa tam postavy, avsak ten server musi byt blizzlike, ano anthoria je blizzlike server, snazi sa spravit veci ktore na inych freeckach este nejdu ako napriklad AV ktore uz fungovalo ale zase ho pokazili
/Edit : ok uz mam netreba
-
_hOOk!_
Medium Expert
Aký malý večerníček?Lord PROXI napísal:h00k: ako vydim DT .. horda![]()
co mas za char ?
ak sa nemylim bol som tam aj ja .. len su male obr. cize clovek sa tam nerozozna![]()
inak ohladne toho mounta ... uz som s tym ludi vydel behat, ale zasa mi az tak nej**e aby som zan vysolil 16-20k G ... aj tak vecsinou beham na lietaku![]()
Kód: Vybrať všetko
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?forumId=10023&sid=1&topicId=12454665647&pageNo=1
Mám locka 73 bef, guild The Death Itself.
Aký si mal nick?
Alt F4..lol
-
Lord PROXI
King
no na VT okolo 2 rano zacal hovorit daky maly chlapcek, ak to malo 7 aj z topankamy vela poviem, kazdy sa smial ze vecernicek skoncil co este nespy_hOOk!_ napísal:Aký malý večerníček?![]()
Mám locka 73 bef, guild The Death Itself.
Aký si mal nick?![]()
Alt F4..lol
nick anderor, G. traitors ... cerstva 80ka
a odznova mozem zacat zbierat epaxy
-
_hOOk!_
Medium Expert
To vtedy, ked sme išli robiť ten ach For the Horde??Lord PROXI napísal:no na VT okolo 2 rano zacal hovorit daky maly chlapcek, ak to malo 7 aj z topankamy vela poviem, kazdy sa smial ze vecernicek skoncil co este nespytak mu to prischlo "vecernicek" ale kto to bol to nevim, nepovedal ingame nick
![]()
nick anderor, G. traitors ... cerstva 80ka
a odznova mozem zacat zbierat epaxy
Neviem teraz, ale veľa krát som počul na VT malé decká
GZ K 80 . Mna to expenie nebaví, takže sa neponáhľam
tak OG sa rozhodlo ze sa bude hrat zadarmo ale musis byt clenom zdruzenia za ktore sa plati 
myslim ze tymto si podpisali ortiel smrti a bude tam hrat minumum hracov..
zaujimave je ze vsetky problemy zacali tym ze odisiel hlavny sponzor, no a teraz na stranke pisu ze nakoniec ostava, ale aj tak idu vyberat poplatky, zaujimave
myslim ze tymto si podpisali ortiel smrti a bude tam hrat minumum hracov..
zaujimave je ze vsetky problemy zacali tym ze odisiel hlavny sponzor, no a teraz na stranke pisu ze nakoniec ostava, ale aj tak idu vyberat poplatky, zaujimave
-
Lord PROXI
King
_hOOk!_:
jj pri tom ach. a tak deti som uz nasiel aj ja, ale toto bolo funn ...
pripadne este v ZA, ked to tankoval daky war asi z wa re ci skade bol, a ked sa ozval na vt male deco ... som nemohol
a dik
no musel som sa toho zbavit cim skor, aj tak som bol jeden z poslednych ... tak aby som sa este dostal do naxxu na 10, kym este nezacneme chodit 25ky ... konecne zasa bude daka haluz ... neznasam expenie/daily q a pod ... hoci este sa daily q nezbavim ... 
jj pri tom ach. a tak deti som uz nasiel aj ja, ale toto bolo funn ...
pripadne este v ZA, ked to tankoval daky war asi z wa re ci skade bol, a ked sa ozval na vt male deco ... som nemohol
a dik
-
Mrk
Professional
viete aby ste si mohli hru uzivat na raidoch musite urobit aj nieco co Vas tam dostane i ked Vas to enbavi, takze zatat zuby zobrat volno vypisat sa zo skoly a ide sa na to
teraz akurat musim si zohnat frost resist gear...a tak sa mi to nechce farmit, ale 1800g za to nedam, takze aby som mohol do naxxu na toho bossa kde treba FR gear, tak treba zatat zuby a vyfarmit to 
-
_hOOk!_
Medium Expert
To farmenie tak neznášam!!!!Mrk napísal:viete aby ste si mohli hru uzivat na raidoch musite urobit aj nieco co Vas tam dostane i ked Vas to enbavi, takze zatat zuby zobrat volno vypisat sa zo skoly a ide sa na toteraz akurat musim si zohnat frost resist gear...a tak sa mi to nechce farmit, ale 1800g za to nedam, takze aby som mohol do naxxu na toho bossa kde treba FR gear, tak treba zatat zuby a vyfarmit to