Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Royalflush
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
Kamarát čo hrával na DT od 1. dňa čo WOW vyšlo vravel, že išli do aliančného mesta (Stormwind, alebo IF? Neviem presne) 2 plné raidy a ešte pár ďalších náhodných okoloidúcich. (bolo to ešte pred TBC)... Padol serverFatall napísal:AXO: nj na DT by to nebola sanca dat, mozno tak Silvermoon a Thunder Bluff by sa podarilo ale Orgimar si nedoakzem predstavit. Tam je strasne vela hordy nato by trebalo zo 3-4 full raidy to by sa skor zrubal server ako by thralla zabili.
Ale jj, je to zo strany hordy... ale zasa vtedy to boli 60-ky
Ked ti mozem odporucit nechod na DT, vela nerdov a hlavne mizive PVE moznosti.Stanlezz napísal:ako to tu citam, tak rozmyslam ze si to stiahnem znovu a zacnem hravat na tom drak thule... sakra -.- hraval som to 2-3 roky, potom pauza, zas 2 mesiace, pauza, potom mesiac na ofiku, teraz mam zas pauzicku...
-
Royalflush
Guru wannabe
L2Loomy napísal:bla bla bla
A ďalšou vecou je hrateľnosť... Síce L2 Free sú ozaj skvelé servery, nepadajú, veľa vecí tam funguje, čo sa o WOW free nedá povedať ani náhodou, ale keď už máte dukáty na ofik, tak L2 ofik nesiaha ani po členky WOW ofiku (čo sa týka celkovej premakanosti, prepracovanosti atď)
Pridávam nejaké moje fotky
sice L2 mi absolutne nevyhovuje (ovladanie iba myskou, WTF?) a je jasne ze wow je omnoho lepsie, ale mam par pripomienok k tvojmu prispevku:
plus: vo wowku maju nielenze obe superiace (
) strany rovnake brnenia, ale aj vsetky rasy detto, takze tam sa to rychlejsie opozera ako v L2
ako keby to vo wowku bolo inak, jedine brnenia ktore ma uchvatili bolo shamanske t6 a asi 2 warlockovske(tiery si nespominam), ostatne boli OK alebo doslova hnusne, u mna to dorazil tier 3 u warlocka, neviem co tvorca hulil ale bolo to riadne silneNightmear napísal:L2Hral som to vyše roka .. Ako graficky... Postavy sú krajšie, tak isto ako brnenia (ale tak vezmite si že setov brnení, ktoré vyzerajú k svetu zrátate na 3 rukách... Síce na každej rase vyzerá inak, ale časom je to už opozerané)
plus: vo wowku maju nielenze obe superiace (
neviem preco, ale kazdy wowko chvali za dizajn prostredia, mne prisla drviva vacsina nudna, jedine co ma zaujalo bola obloha pri black temple a netherstorm, ani raz ma ale nenapadlo "wow, toto vyzera super"Nightmear napísal:ale 80 percent prostredia je priam hnusná
Ja som si to "wow, to vyzera super" povedal vo 1. krat Feralas... No a tie brnenia, áno, "protichodné" strany majú rovnaké, ale každé povolanie má iný tier / Arena session setStopa napísal:sice L2 mi absolutne nevyhovuje (ovladanie iba myskou, WTF?) a je jasne ze wow je omnoho lepsie, ale mam par pripomienok k tvojmu prispevku:
neviem preco, ale kazdy wowko chvali za dizajn prostredia, mne prisla drviva vacsina nudna, jedine co ma zaujalo bola obloha pri black temple a netherstorm, ani raz ma ale nenapadlo "wow, toto vyzera super"
(aj keď T7 25-ková verzia sa dosť podobá na T3)
A keď sa ti hnusí väčšina prostredia vo WOW tak L2 ani nepozeraj obrázky
nie ze sa mi hnusi, skor mi pride prilis "overrated"Nightmear napísal:Ja som si to "wow, to vyzera super" povedal vo 1. krat Feralas... No a tie brnenia, áno, "protichodné" strany majú rovnaké, ale každé povolanie má iný tier / Arena session set
(aj keď T7 25-ková verzia sa dosť podobá na T3)
A keď sa ti hnusí väčšina prostredia vo WOW tak L2 ani nepozeraj obrázky
a blizzard si uz mohol dat tu pracu a urobit kazdej rase ine brnenie, ako keby to bol nejaky problem, casu a penazi maju plnu prdel tak nechapem co je vo veci, rovnako aj obrazky skillov
a s L2 suhlasim, jedina vec co sa mi tam dizajnovo paci su bossovia, vyzeraju dost grandiozne