Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
xH4wK

Príspevok od používateľa xH4wK »

Dexter_Two napísal:V poslednej dobe som zaznamenal obrovský pokles aliantskej populácie na Drak Tkule. Vyhľadal som si na webe populačný graf servru a zistil že na servri je už len asi 700 alíckych charakterov. Neviete kde sakra zmizli? Nemám tu už čo zabíjať. :boj:
Nauc sa citat , pisalo sa uz davnejsie ze prechadzali na BB.
Fatall
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fatall »

H@wk napísal:Mam otazku kluci , ake mate latency na ofik serveroch , mne sa zda cudne ze mam 100-300ms na Burning Blade ked server je ako low-med population
Pripadne neviete ako latency znizit ? Viem ze su na to nejake nastavenia no na ofic forach sa tazko hlada ...
od patchu 3.0.1 mam latency permanentne 150-300, pred patchom som maval 50-80
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

Dexter_Two napísal:V poslednej dobe som zaznamenal obrovský pokles aliantskej populácie na Drak Tkule. Vyhľadal som si na webe populačný graf servru a zistil že na servri je už len asi 700 alíckych charakterov. Neviete kde sakra zmizli? Nemám tu už čo zabíjať. :boj:
tak pozri poslednu stranu a hned to zistis :D co by len poslednu,asi 20 stran dozadu
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

DT je uz mrtvy realm..pomer tam bol vzdy zly a teraz je uz totalne naprd, odporucam ist niekam inam :) kto chce aspon trochu world pvp, inak ak clovek vyhladava len pve a silnu cz/sk komunitu, sice pozostavajucu z velkej casti namyslenymi ko*ot, popripade detickami, ale najdu sa aj fajn ludia
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Mrk napísal:DT je uz mrtvy realm..pomer tam bol vzdy zly a teraz je uz totalne naprd, odporucam ist niekam inam :) kto chce aspon trochu world pvp, inak ak clovek vyhladava len pve a silnu cz/sk komunitu, sice pozostavajucu z velkej casti namyslenymi ko*ot, popripade detickami, ale najdu sa aj fajn ludia
suhlas
Odisli na Dentarg a Burning Blade, to mate zato lebo kazdy ko*ot tu isiel ku horde, skutocne pocitacove hry niesu pre tento narod, nepamatam zeby nejaky server dopadol tak ako DT, samy noob, samy ganker, samy slacker, same decko neznale nafarmit 10g na training, celkovo ignoracia zahranicnych hracov, vkuse na vsetko pi*ov***, tipek nedostal loot tak sa z neho stal druhy AGK, malokto si uvedomuje ze hra nie je otom byt prvy v tabulke ale drzat akusi rovnovahu, nemoze kazdy hrat za imba dps, musi byt niekto kto bude hrat aj za slabsiu alianciu, aj za healera alebo tanka, mnohi si WoW vytykaju v tom ze tam ide oto ako najrychlejsie zabijes neprijatela ale to je hovadina, ak ano tak chodte hrat CSko, Crysis, BFko alebo Half-Lifa , RPG hry su uplne o dacom inom a prave preto som z DT odisiel pretoze vsetko co riadi cech alebo slovak je nahovno, ako dokym este neexistovali ruske servery tak rusi tam zdruzovali aj anglicky hovoriacich hracov, ale teraz uz vsetci odisli, ako vazne aj tych 700 postav co tam este je tak to budu asi uz len prachom zapadnuti alti a postavy neaktivnych hracov, neviem ako to tam je ale tie alicke mesta musia byt skutocne mrtve a hordacke preplnene. Uz len treba pockat dokym sa na serveri nastavi deathmatch PVP a pozabijate sa sami medzi sebou. :roll:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

OMFG preco hadzes vsetkych hracov z drakthulu do jedneho vreca?
mas pravdu je tam vela ko*ot ,ale ja som napriklad v guilde spokojny je tam kopec fajn ludi kde je fakt zabava a na raidy sa tesim , tiez som chcel migrovat pretoze moja vacsina kamosov odisla no ostal som pri guilde ,
praveze pri tej migracii sa sposobila panika tak aj niektori noobovia migroval na AQ lebo sa bali ze drakthul ostane prazdny realm , myslim si ze to ani moc neodlahcilo server lagy mam stale neviem ci to je tym poje**** antikom , ale aj ostatni ludia sa stale stazuju v naxxe je to stale na hovno pri thadiusovi sa koli lagom wipuje jak na beziacom pase ,
+ je to aj vina blizzardu kedze drakthul je este zo stareho zeleza a este nic tam nemenili ....
situaciu s alikmi mam uprdeli sami si to spravili , pvp je uz davno mrtvo a world pvp uz deto blizzard to cele skurvil tak ked mi tu niekto bude trepat hovadiny ze mam ist tam a tam ze tam je kvalitne world pvp tak mu pichnem drat do oka :evil:
som cisto zamerany na pve sheep tu vravel o nedostatku healov a tankov
hmm ked ti teraz poviem (som tank) ze ked idem skladat pug a je fakt problem zohnat kvalitne dps pretoze sa mi stava ze som nad troma DPSkami v dmg a to som tank tak to uz je co povedat ....
Sheep
Addict
Addict

nie nehadzem vsetkych ale aj tak DT nebol ten server na ktorom sa dalo zazit to prave wowko, mozno hej ked si bol v guilde ako black division a im podobne, hovorim pokial sa situacia nezmeni tak hordaci budu chodit len dungy, PVP tam uz nebude lebo nie je skym, ale popravde ano alici migrovali jednak lebo bol uz server plny, boli lagy, cakacie doby a jednak preto ze nemali sancu zvladnut napor hordy
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Sheep napísal:nie nehadzem vsetkych ale aj tak DT nebol ten server na ktorom sa dalo zazit to prave wowko, mozno hej ked si bol v guilde ako black division a im podobne, hovorim pokial sa situacia nezmeni tak hordaci budu chodit len dungy, PVP tam uz nebude lebo nie je skym, ale popravde ano alici migrovali jednak lebo bol uz server plny, boli lagy, cakacie doby a jednak preto ze nemali sancu zvladnut napor hordy
sheep kecias, prave wowko tu nebolo velmi dlho a to ze premigrujem na iny server to vobec nezmeni, pvp od bc stoji za hovno a wotlk to len dokazuje, a napor hordy na DT? toto mi vobec neprislo ako dovod migrovat
Rooobko
Novice
Novice

Server

Príspevok od používateľa Rooobko »

čaute, chcel by som vás poprosiť či neviete o dákom DOBROM (aspoň z polky funkčnom 8) ) WOTLK servrery... brázdim wowstatus asi hodinu ale nepodarilo sa mi nájsť nič...
dáke schopné funko, alebo dačo také ako kryha... len nie prosím žiadny blizz a ani high rates :P ak by sa dalo tak poprosím SS :) :) díííík
Sheep
Addict
Addict

aruN napísal:sheep kecias, prave wowko tu nebolo velmi dlho a to ze premigrujem na iny server to vobec nezmeni, pvp od bc stoji za hovno a wotlk to len dokazuje, a napor hordy na DT? toto mi vobec neprislo ako dovod migrovat
Tym pravym wow som myslel hlavne mizive PvE moznosti na DTcku.
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

chalani ako sa vola tento adon v tomto videu alebo skadial ho stiahnem su to tie dva pol kruhy

dakujem vopred
Sao Feng
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Sao Feng »

cawte možno sa to tu už nie kto pýtal ale nevedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý server (free) kde by boli aj slováci a češi a bola by to normálna ''rýchlosť'' a ešte mám jednu otázku vadilo by keby že si nechám iba obyčajné wowko a šiel by som na server ktorý má podporuje alebo má neviem ako to povedať aj nejaký ten datadisk, bude mi to bežať bez problémov
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

RainbowSix napísal:chalani ako sa vola tento adon v tomto videu alebo skadial ho stiahnem su to tie dva pol kruhy

dakujem vopred
arc hud
maracigana
Expert
Expert

Príspevok od používateľa maracigana »

napiste mi pls stranku na ktorej sa zaregistrujem aby mi to islo hrat na verzii 2.4.3
Sheep
Addict
Addict

Sao Feng napísal:cawte možno sa to tu už nie kto pýtal ale nevedeli by ste mi poradiť nejaký dobrý server (free) kde by boli aj slováci a češi a bola by to normálna ''rýchlosť'' a ešte mám jednu otázku vadilo by keby že si nechám iba obyčajné wowko a šiel by som na server ktorý má podporuje alebo má neviem ako to povedať aj nejaký ten datadisk, bude mi to bežať bez problémov
Anthoria
Sao Feng
Medium Expert
Medium Expert

a pôjde mi aj keď budem mať iba normálne wowko bez nejakého datadisku? (som v tom nováčik)
Sheep
Addict
Addict

Sao Feng napísal:a pôjde mi aj keď budem mať iba normálne wowko bez nejakého datadisku? (som v tom nováčik)
musis mat TBC a ich verziu patchu
Sao Feng
Medium Expert
Medium Expert

a nepoznáte nejaký server ktorý bežný na normálnom wowku bez datadisku? plspls rýchlo :cry: :cry: :cry: :cry:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa metthal »

Sheep napísal:musis mat TBC a ich verziu patchu
moze mat aj wotlk....
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

chcel by som sa spytat aka je teraz situacia na sargerase ? ja som tam naposledy hral asi pred rokom a chcel by som znova zacat hravat (ak mi tam uz nezmazali acc) .. mal som tam char. okolo lvl 35, myslite, ze by mohli zmazat acc ked som tam rok nebol ? a kolko ludi tam hrava denne ? je tam obmedzeny pocet maximalne pruhlasenych ?
Napísať odpoveď