Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Talents Paladin
Co je podla vas najlepsie pre Paladina v talentoch Holy, Protection alebo Retribution. Lebo ked som videl quika na wowarmory tak on sa specializuje na retribution a ja som zacal hrat v piatok na jednom servery a som lvl 27 zatial a specializujem sa na holy tak co je pre paladinov naj podla vas?
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
xH4wK
Re: Talents Paladin
Holy hram aj ja, v dungoch alebo v pvp, retri hram tiez, takze u paladina si mozes vybrat co ta kedy bavi, prot je proste tank, na pvp sa nehodi asi vobecGeogomeogo napísal:Co je podla vas najlepsie pre Paladina v talentoch Holy, Protection alebo Retribution. Lebo ked som videl quika na wowarmory tak on sa specializuje na retribution a ja som zacal hrat v piatok na jednom servery a som lvl 27 zatial a specializujem sa na holy tak co je pre paladinov naj podla vas?
No tak som si rozbehol DK, že či je fakt tak OP. Dojdem do Outlandu na 58lvli, ked som tam bol s warrom, lockom alebo priestom tak si ma dali aj 2 mobovia.. teraz si naagrujem aj 5 a s tym selfhealingom si ich dam jak nic a este mam full hp takže s DK sa da fakt solnut vsetko, nechapem jak mohol blizz nieco taketo vymyslet.
Plate + meelee + spells + heal + pet + naj aoe O.o
Plate + meelee + spells + heal + pet + naj aoe O.o
-
Wishmaster
Medium Professional
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
-
Wishmaster
Medium Professional
vymenim level 80 rogue http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... n=Kaskader za level 80 mage na drakthule na postave je epic fly mount par srobov na motorky nejake nobles karty ked by mal niekto seriozny zaujem tak len osobka som z NR kraja icq 206146937
Serva
serva pani ako tak citam asi vecsina kali ofik alebo neaky server na stil ofik nepoznate niekto neake dobre funko ofi su kktiny vela prace
nieco take ze dostupne veci teleporty a este sa chcem spytat co je podla vas najvacsi skill na pvp ???
-
Royalflush
Guru wannabe
Re: Serva
Vies co pises? asi nie.. pokial nehras na offiku, tak nevies co je to prave wowko (no.. zatial to neviem asi ani jaBouncee napísal:ofi su kktiny