počul som niečo o takom ako je Freeze account, len neviem ako to fungujekostak napísal:píčusy jedny ja to len preto niak sa neviem odtrhnut od jedneho privatu chcem tu barieru prelomit budem sa snazit
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Neviete niekto ako najrychlejsie stiahnut WoWTBC 2.4.3? Lebo ked som to chcel cez wowinstaller, tak som si samozrejme nastavil ze chem tbc, a ono mi to stiahlo wotlk
.Tak potom ako, cez torrenty alebo nake servery?
a BTW: Poradte nejaky dobry WOTLK fun server, kde fici dobre pvp, ked to uz mam nainstalovane tak si mozem aj wotlk sem tam zahrat
a BTW: Poradte nejaky dobry WOTLK fun server, kde fici dobre pvp, ked to uz mam nainstalovane tak si mozem aj wotlk sem tam zahrat
Nooo ja som WoW sosal cez launcher slo mi to vsetko v pohode hned aj nainstalovalo a nemusel som sa tomu venovat neviem preco to tebe islo zle... ale skus hladat po warez forach tam isto najdes.
A k tomu serveru skus www.herniserver.cz/wow CZ/SK instant 80 pvp server - ide tam len o areny a BG pravidelne sa tam robia eventy 400+ online hracov. Obcas tam chodim na odreagovanie a je to celkom OK.
A k tomu serveru skus www.herniserver.cz/wow CZ/SK instant 80 pvp server - ide tam len o areny a BG pravidelne sa tam robia eventy 400+ online hracov. Obcas tam chodim na odreagovanie a je to celkom OK.
ju fakt som GM na fune- eXo - napísal:Nooo ja som WoW sosal cez launcher slo mi to vsetko v pohode hned aj nainstalovalo a nemusel som sa tomu venovat neviem preco to tebe islo zle... ale skus hladat po warez forach tam isto najdes.
k tomu servru diky ale ohladom toho stiahnutia si ma asi nepochopil, ja som si chcel len stiahnut TBC 2.4.3 cez wowinstaller a ono mi to stiahlo WOTLK3.0.1 aj napriek tomu ze som nastavil aby mi stiahlo len TBC,..no a nechce sa mi wow stahovat cez free servre- eXo - napísal:Nooo ja som WoW sosal cez launcher slo mi to vsetko v pohode hned aj nainstalovalo a nemusel som sa tomu venovat neviem preco to tebe islo zle... ale skus hladat po warez forach tam isto najdes.
Takto poviem ti ako som to robil ja ked som zmazal cely PC a robil reintal winu a potom som nemal pristup k WoW na DVD od kamosov tak som musel sosat.bladeboy napísal:k tomu servru diky ale ohladom toho stiahnutia si ma asi nepochopil, ja som si chcel len stiahnut TBC 2.4.3 cez wowinstaller a ono mi to stiahlo WOTLK3.0.1 aj napriek tomu ze som nastavil aby mi stiahlo len TBC,..no a nechce sa mi wow stahovat cez free servre
Hodil som do googlaca Blizzard downloader a sosol par megovy subor. Ten ked som otvoril tak som si pekne dal na stahovanie zakladne WoW to mi soslo a nainstalovalo potom som si zaklikol YBC to mi zas stiahlo datadisk a nainstalovalo a nakoniec tak isto aj Licha. Takze neviem ci sa jeden druheho teraz nechapeme alebo ako.
Co padne sa vie ... teda aspon ta najdolezitejsia vec Shadowmourne som zvedavy co to bude mat za staty ... ale celkom ma sklamalo ze to nebude mec ten by vyzeral isto lepsie.
Prosim poradte s World of Warcraft: Wrath Of Lich King
Mam to nainstalovane a chcel by som si to zahrat ofline a nie po internete moc sa v tom neviznam stale to chce vytvorit nejaky akont ucet nejde to bez toho?proste cracknut a hrat misie

-
Royalflush
Guru wannabe
Nemal to byt Frostmourne? (Mrazivý smutek)- eXo - napísal:Co padne sa vie ... teda aspon ta najdolezitejsia vec Shadowmourne som zvedavy co to bude mat za staty ... ale celkom ma sklamalo ze to nebude mec ten by vyzeral isto lepsie.
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Prosim poradte s World of Warcraft: Wrath Of Lich King
tam niesu ziadne misie je to MMORPG-Massively multiplayer online role-playing gamebejbino napísal:Mam to nainstalovane a chcel by som si to zahrat ofline a nie po internete moc sa v tom neviznam stale to chce vytvorit nejaky akont ucet nejde to bez toho?proste cracknut a hrat misie![]()
tato hra je len MP ziadny SP
btw. necrackuje sa to
Blizz za vyjadril ze Frostmourne nemoze vlastnit ziadny hrac lebo ze by ovladol dusu nasej postavy a tym padom by skoncila nasa hra a zacal by ten frostmourne ovladat sam postavu, preto shadowmourneRoyalflush napísal:Nemal to byt Frostmourne? (Mrazivý smutek)
lenze ja som vravel ze som to stiahol cez Blizzard downloader, pekne som nastavil ze nech mi stiahne len TBC, a ono mi to stiahlo, pravdepodobne len TBC a na to hned aj nainstalovalo patch 3.0.1 co som nechcel kedze som chcel 2.4.3 ..takze teraz mi nejde ani TBC ani WOTLK, lebo ked uz som to dostahoval na 3.2.0 tak mi pise ze nemam wotlk ..- eXo - napísal:Takto poviem ti ako som to robil ja ked som zmazal cely PC a robil reintal winu a potom som nemal pristup k WoW na DVD od kamosov tak som musel sosat.
Hodil som do googlaca Blizzard downloader a sosol par megovy subor. Ten ked som otvoril tak som si pekne dal na stahovanie zakladne WoW to mi soslo a nainstalovalo potom som si zaklikol YBC to mi zas stiahlo datadisk a nainstalovalo a nakoniec tak isto aj Licha. Takze neviem ci sa jeden druheho teraz nechapeme alebo ako.
-
Royalflush
Guru wannabe
wtf? ako môže vymyslená vec (meč v hre) ovládnuť postavu?-=wolf=- napísal:Blizz za vyjadril ze Frostmourne nemoze vlastnit ziadny hrac lebo ze by ovladol dusu nasej postavy a tym padom by skoncila nasa hra a zacal by ten frostmourne ovladat sam postavu, preto shadowmourne
je to hlavne LORE dovod
ale tiez mi vadi ze tam nenechali mec... neviem preco sa hraju na takych no ani neviem povedat
ked uz padli illidanove glaivy ktore sice nemaju taku moc ako Frostmourne,tak preco by nemohol aj frostmourne,dufam ze aspon armor z arthasa bude padat sice zasa lore tu hovori stop