Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
JV
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Príspevok od používateľa JV »

No teda cakal som lepsi koniec teda tirion to zkurvil :sly:
Rab
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Rab »

Ak máte niekto záujem o priesta na serveri Twinstar, za eurá 8) písnite mi na [email protected]
Danielson
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Danielson »

ROFL :D Včera som videl ako sa questí na istom free sreveri (1200 ľudí online) Nemohol som sa prestať smiať :D Napríklad daily quest kde letíte na drakovi a dávate iných drakov, tak ten drak sa hýbe len po zemi :D :D :D Tournament Questy som videl a napríklad kde máte vysloviť "posledné pomazanie" nad mrtvolami, tak skrátka len zabíjate mobov :D Skoro všetky (aj zbieracie Q) sú o zabíjaní mobov :D A keď som sa spýtal o bombardovacie questy a napríklad that's abominable, tak kamoš ostal len zarazený :D To je otras questenie pre boha, veď to len mastíte potvory, to radšej si zahrajte Lineage 2, tam je to taký systém, že za moba máte 0.02 percenta a mastíte deň noc mobov, nič iné.

Instancie, videl som len Violet Hold, každý boss mal jediný skill (útok a to na tanka). Záverečna Cyagnosa (či ako sa volá tá žena, ktorá sa premení na draka) sa na toho draka nepremení, len mláti so staffkou :D som sa váľal po zemi :D

Som čakal, že to bude viac dokončené, low level questy boli celkom fajn spravené, aj skoro väčšia časť z nich fungovala tak ako má, len tie ostatné questy.... :(

Denne robím 25q, ale každý jeden ma baví, či už letím lietadlom a bombardujem zombíkov z nebies, alebo zbieram kamene a oslobodím duše padlých bojovníkov, alebo získam telo "Hnusáka",vložím do neho bombu, pošlem medzi skupinu nepriateľov a odpálim na diaľku, prípadne "varíme" v kotli a postupne pridávame doň ingrediencie pričom sa stále priamo z neho liahnu náhodné zmutované potvory, alebo viacerí skrátka zo stacionárnych diel strieľame lietajúce potvory. Oplatí sa priplatiť, je to až neuveriteľný rozdiel :(
Rab
Novice
Novice

Nightmear tak to by ma zaujímalo na akom serveri si to hral... To čo píšeš bývalo na freečkach asi tak 2roky dozadu. Hral som na offi a teras hrám na Twinstare. Možem povedat že až taký rozdiel to nieje. Ak tam niečo nejde tak ako má, zamknú to. takže sa nestretneš s tým že boss v dungu bude do teba len tupo mlátit stafkou.
Adry
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Adry »

Rab napísal:Ak máte niekto záujem o priesta na serveri Twinstar, za eurá 8) písnite mi na [email protected]
Rab ty pelas preco predavas priesta, co prestavas hrat? :o :D (slash)

Nightmear co to bol za server? A ano, oplati sa priplatit ak ma dotycny dost casu a nehraje wowko len rekreacne :)
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

//Obrazky vkladaj do prilohy.

Také už vás nebaví vývoj WoW "kupředu"? Je pro vás stále modlou, jako pro každého správného WoWkaře, Vanilla/preTBC? Nemůžete najít ten pravý server, kde by se dala tato verze hrát? Všude je pouze okolo 50 lidí online a pomalu nic nejede nebo je tam spousta "vychytávek" jako jsou portaly nebo areny, ale vy byste radši total blizzlike? PAK JSTE NA SPRÁVNÉ ADRESE!!!!

TRAILER:

Kód: Vybrať všetko

http://www.youtube.com/watch?v=HGP6Cd9JQ_I&fmt=18
MYSTIQ UVÁDÍ

* preTBC server Archaica (level cap: 60)
* patch 1.12.1 -> tudíž žádná náhražka "Vanilla WoW"
* denně cca 200+ lidí online a stále přibývá!!
* spuštěn 26.12.2009 -> tudíž expení in progress, každý pěkně od znova
* nejznámější lidi z české WoW free scény, lidé z mnoha serverů, jako je například snad nejznámější bývalý TranZer nebo Anglamenn
* total blizzlike, všechny raty 1x, starý PvP system
* neskutečně ochotní GMs
* jede se na MangosZero s velmi zdařilím developerem Vladimirem -> tento EMU je ve vývoji jen pár týdnů,
ale pracuje na něm ta nejzkušenější parta developerů, tudíž je to již teď ten nejlepší free EMU na Vanilla WoW ve světě
* volné registrace zdarma na adrese:

Kód: Vybrať všetko

http://www.mystiq.org/?p=regsrv&action=form
Rab
Novice
Novice

Adry napísal:
Rab ty pelas preco predavas priesta, co prestavas hrat? :o :D (slash)

Nightmear co to bol za server? A ano, oplati sa priplatit ak ma dotycny dost casu a nehraje wowko len rekreacne :)
Chystám sa na offi :)
PsiKule
Novice
Novice

Príspevok od používateľa PsiKule »

Prosim vás. zháňam pozvánku na Anthoriu... dam za to ACC na MFSoft alebo na Kryha(2.4.3)
- eXo -
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa - eXo - »

Nightmear napísal:ROFL :D Včera som videl ako sa questí na istom free sreveri :(
Ano to by zaujimalo aj mna na akom free servery si questil ... nehadz vsetky free do jedneho vreca niekde sa s tym aj snazia nieco robit.
Miňo_sk
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Miňo_sk »

H@wk napísal: Oni blbci ale banuju aj za taketo veci, na tvojom mieste toto nezneuzivam..
To sa dá na oficiálnom serveri dostať ban na stálo či ako si to myslel? :shock:

Nightmear ja keď som včera expil tak môj paladin vôbec neudieral mečom, iba kúzla sa dali používať bugy máš všade no...

//autoeditácia príspevku (10 Feb 2010, 9:03)
Rab napísal: Chystám sa na offi :)
poď na PVP Twilight´s hammer :) došiel som tam hrať sám ale je tam i niekoľko Slovákov 8) docela dobrý server...
mireccko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa mireccko »

neviete nejaku stranku kde je o historii Ulduaru popisane? v cestine keby sa dalo :) a este taktity na vsetkych bosov :)
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

Skus popozerat na wow.herniweb.cz
;)

/edit .. tu mas nieco .. http://wow.herniweb.cz/clanky/ulduar-instance/1/
bulo
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa bulo »

Prophet's Lair je server fungující 4 roky.
Můžete si vybrat ze dvou realmů jednoho pro PVP_BG(instant 80) a druhého pro klasický styl hraní(rate x3).

Proč hrát právě u nás?
- Dungeony funkční i na heroic mode, fungující arény a battlegroundy..
- Nový Cyclone BG realm čistě pro PVP!
- Statistiky nejlepších hráčů tak i základní armory každého hráče na webu.
- Kvalitně zpracované fórum.
- Aktivity na serveru jsou jak PVP tak PVE.
- Aktuální změny můžete sledovat na našem webu http://prophetslair.net/changelog/ a připravované změny na http://vyvoj.prophetslair.net/timeline . Na našem serveru naleznete přátelskou atmosféru a spoustu dlouhých hodin zábavy.
To vše a mnohem více můžete najít až ve hře, tak neváhejte a zaregistrujte se.

Na čem fungujeme?
- Kvalitní hardware serveru na kterém emulátor běží.
- Server je umístěný v kvalitní pražské serverovně Cassablanca s připojením 1Gbit od czNIX. Spolu s OS Linux zaručují stabilitu a hru bez lagů.
- Server běží bez výpadků. Když server padne, na serveru je systém který server nastartuje znovu do 20 sekund.
- Každou středu probíhá údržba clean DB, a resety instancí jako na oficiálním serveru.
http://prophetslair.net/ info o serveru múžete čist i zde http://servery.wowresource.eu/server/44
GM team Prophet's lair.
peterxxx
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa peterxxx »

Rad by som predal moj wowko ucet, pretoze uz nehram.Je tam 80 priest,80 druid, a 71 warlock.O equipe nema moc zmysel hovorit kedze je z cias Naxxu a uz som tam odvetdy nehral.Ale ak sa niekomu nechce expit tak by mu mohol byt dobry.Zaujemcovia piste do SS, cena dohodou , nemam v umysle na tom niak moc zarobit, len nech to tu nelezi prachom. Ak chcete pribalim k tomu aj vsetky CD(WOW,BC,WOTLK).Postavy mozte checknut na armory (nicky su Swon,druidx,killosko).Neviem aky eq maju na sebe ale este maju dost equipu v bagloch (pvp aj pve ).
edit - Predanie acc osobne, pripadne zvazim aj ine navrhnute alternativy.
shade000
Expert
Expert

Príspevok od používateľa shade000 »

pls poradte nejaky wow server na patch 2.4.3 kde je dost ludi..........kedysi som hraval na ANATHEME....to boli casi......ibaze potom sa preslo na wotlk a je to na dve veci

pls nejaky good server 2.4.3 kde je vela ludi !!!

dakujem :smt033
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

Nevie niekto, ako posuniem / presuniem tabuľku, ktorá naskočí keď myš nechám na nejakom kúzle. Je to taká modrá tabuľka popisu spellu..

Potrebujem ju presunúť, lebo ju mám naprostriedku monitora
Meken
King
King

Príspevok od používateľa Meken »

Nemate niekto ucet na twinstar.cz? Vymenil by som za moj ucet na anthoria.net (71 war a 60DK) :)
gm4n
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa gm4n »

ahojte. potreboval by som poradit. hram za warlocka (human). Neviem si vybrat talenty. Najviac chodim pve. Tak ako primarne by som chcel nejaky build, ako som cital tak najlepsie je destro. No a na PVP tiez nejaky build. Len neviem ci affli alebo demo s metamorphosis. Buildy by ste mohli overene a dobre. Hladal som nieco len neviem ci som nasiel spravne. PVP:http://www.wowhead.com/?talent#IbxrrzrhkVVRIktbhbhoZxc PVE:http://www.wowhead.com/?talent#IZcr0h0h ... cct:z0TzM0

Vopred dakujem. Vobec sa neviem rozhodnut tak mi snad pomozete
Royalflush
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Royalflush »

Mam na twinstare 70lvl 4/5 S4 resto/ele shamana.
Rad by som to vymenil za postavu na anatheme popripade goldy na anatheme. Alebo berem aj ine ponuky.
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Na AN prebehol včera Wipe takže ideálna možnosť začať tam.Kedysi som tam hral a ušlo to.
Napísať odpoveď