Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
imba => imbalanced
oka, pojedol si všetku múdrosť sveta... warcraftu... lolSchYzo napísal:imba => imbalanced
-
Hotwire
Addict
ale no tak danusikNightmear napísal:
oka, pojedol si všetku múdrosť sveta... warcraftu... lol
Poradite mi niaky trik na farmenie goldov?? 
-
Hotwire
Addict
farmi matros, rob daily, farmi emblemy a za ne kupuj primordial saronite ktory predas...je toho vela co sa da robit
a este jedna otazka
ako sa robi ten Power Leveling alebo ako sa to vola 
cawte mam problem s wow nejde mi lognut na mojom compe ale na kamosovi jeho ucet u mna siel jednoducho mi napise retrieving character list a konec nic viac
Len tak pre info zistil som že ked nejde wow nejde mi ani chat na nete k wowku a ine niektore stranky
dalej na compe som si zistil svoju ip adresu ta sa mi nemeni ale na chate k wow som si pozeral zoznam prístupov IP adries a skoro každá je iná
Dakujem za radu
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2010, 15:01)
cawte mam problem s wow nejde mi lognut na mojom compe ale na kamosovi jeho ucet u mna siel jednoducho mi napise retrieving character list a konec nic viac
Len tak pre info zistil som že ked nejde wow nejde mi ani chat na nete k wowku a ine niektore stranky
dalej na compe som si zistil svoju ip adresu ta sa mi nemeni ale na chate k wow som si pozeral zoznam prístupov IP adries a skoro každá je iná
Dakujem za radu
Dakujem za radu
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2010, 15:01)
Dakujem za radu
Nemate niekto prosim kontakt na dakeho admina z twinstar.cz? Alebo skor by som potreboval kontakt na Jeniczektst, je to hlavny admin, dal mi vcera o 00:30 pernament ban a ani som vtedy nehral a dovod je "Na prani majitele serveru", tak by som sa ho chcel spytat, ze oco vlastne islo. Nemozem ho nikde zastihnut, pisal som mu na mail, irc... Dakujem
pomoc s pripojenim na server
caute potreboval by som pomoct...normalne som hraval wotlk a ked som chcel ist na iny server normalne som zmenil realmlist a tak a ked som pustil hru a isiel sa lognut tak to neislo a ked som dal stary nick este zo stareho serveru tak ma to loglo a pritom tam bol novy realm...bol by som velmi rad keby ste mi pomohli
dakujem
dakujem
Ak vies ako sa robi powerleveling a neziskas naspak acc tak ti mozem pomoct naexpitMeken napísal:Nemate niekto prosim kontakt na dakeho admina z twinstar.cz? Alebo skor by som potreboval kontakt na Jeniczektst, je to hlavny admin, dal mi vcera o 00:30 pernament ban a ani som vtedy nehral a dovod je "Na prani majitele serveru", tak by som sa ho chcel spytat, ze oco vlastne islo. Nemozem ho nikde zastihnut, pisal som mu na mail, irc... Dakujem
No veru neviem
, mal som 71 (3policka do 72) paladina... ma to nasere, ak ho neziskam spat, a som tiez hordak
. Ten acc mam od jedneho rusa za 300 HV ale ten keket zacal cheatovat a zabanovali jeho IP, takze aj ten acc, lebo reg IP bola jeho...
ja mam shama 76 ak budes chciet zisti si ako sa robi ten powerleveling a vyexpim taMeken napísal:No veru neviem, mal som 71 (3policka do 72) paladina... ma to nasere, ak ho neziskam spat, a som tiez hordak
. Ten acc mam od jedneho rusa za 300 HV ale ten keket zacal cheatovat a zabanovali jeho IP, takze aj ten acc, lebo reg IP bola jeho...
nepozna niekto nejaky server co frci na patchi 2.4.3.....a je tam vela ludi ??........fuck wotlk 
-
mARILYN mANSON
Medium Professional
podľa vás co je dobré na areny ku hunterovy, a niečo rýchle na exp a ľahké?
dobre do aren? = paladin
lahke? = paladin
rychle expenie? = paladin
takze rollni druida...
lahke? = paladin
rychle expenie? = paladin
takze rollni druida...
-
Geogomeogo
Light Professional
Na exp BM. Pet ti tankne a killne vsetko. Uz mi BM pomohlo pri expeni, a neraz. Pet naagroval 5x 20 (som bol 19) a som mal BM. Pet zabil asi 3-4 (nepamatam si). A stale mal este polovicku HP. Cize BM je dobra a rychla volba na exp. A v arenach sa nevyznam, ale tam by si tiez mohol mat bud Survival abo BM. Ale ja sa moc v hunteroch nevyznam. Na to tu mas Hawka
.
Chcel by som si zalozit vlastny server pristupny sirokej verejnosti.... co by som na to potreboval a ako to spravit......pls poradte.....ss
-
Royalflush
Guru wannabe
Poriadne dobrý stroj, ... (bez toho nemá zmysel ani pokračovať)
Ty si to predstavuješ veľmi ľahko90 napísal:Chcel by som si zalozit vlastny server pristupny sirokej verejnosti.... co by som na to potreboval a ako to spravit......pls poradte.....ss