Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Sepiroth
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Sepiroth »

paladin je moja srdcofka, ale treti krat sa mi s nim uz nechcelo hrat, ked dali na servri wipe. teraz uz iba na funku drvim s warlockom. ale akekolvek rady ohladne pala som ochotný a schopný dat.
takze, talenty, jednoznacne do tretieho stromu, na bonusový seal, zvysenie critical melee attak sance (potom budes davat critical kazdym tretim uderom, a ver mi, to uz stoji za to). a na two hand specialization. potom si daj dake z protection, samozrejme na stit kasli, uz mas two hand spejsjalizéjšn. a two hand sa imho oplatia ovela viac. ty musis davat riadny damage a healovat sa, na to mas ochranne veci, ze na teba nebudu moct zautocit 8 sekund,. zatial si das dva krat holy light a mas znova plny zivot.
Kuzla silene nemas, samozrejme, nemozes chciet aby si mal kuzla ako mag, plate armor na sebe a v ruke brutalny mec k tomu. :lol: tie postavy musia byt trocha vyvazene, vies?:D
no ale dost dobra kombinacia je seal of crusader->judgement (zvysi sa holy damage)->seal of...(zabudol som ako sa vola, vypadok pamäúti. ten z talentov), cakat kym sa natiahne znova judgement. zatial hodis consecration, ked sa judgement natiahne, das omracenie (zvysi sa sila tohto judgementu) a das judgement.
Ked mas na sebe poriadne brnenie a v rukach potriadny mec, a vies to s paladinom hrat, niet nad teba. :) na serveri ma neporazil nikto ani o 3 lvl vyssí, okrem rogua. aj to iba preto, ze behal jak čaj dookola a mne to trocha seká, takze som sa nestihal k nemu otacat a bit ho.:)
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

pff paladina si davam na ranajky :mafia:
Sepiroth napísal:na to mas ochranne veci, ze na teba nebudu moct zautocit 8 sekund,. zatial si das dva krat holy light a mas znova plny zivot
niekedy si chlapec nestihne dat ani bublifuk a uz je dole a nie to este dat 2x heal :smt047
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

plz na akych serveroch hrate ? ja som doteraz hral na nejakom ruskom, ale presiel na TBC a je tam teraz mrte bugov .. mam patch 2.0.12 .. najlepsie by bol server s tymto patchom .. a ked by sa inak nedalo moze byt aj vyssi patch .. ale urcite nie nizsi .. reinstall uz nechcem robit
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

*****HERO***** napísal:plz na akych serveroch hrate ? ja som doteraz hral na nejakom ruskom, ale presiel na TBC a je tam teraz mrte bugov .. mam patch 2.0.12 .. najlepsie by bol server s tymto patchom .. a ked by sa inak nedalo moze byt aj vyssi patch .. ale urcite nie nizsi .. reinstall uz nechcem robit
keby si kliknes na par stran dozadu tak by si nasiel ze vsetkym sa nam paci a vsetci hrame na:

Kód: Vybrať všetko

www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft
:wink:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

dik :) a das mi plz linky ako dostanem wowko z 2.0.12 na 2.1.3 ? ziadny launcher.exe som nenasiel :/ ak by modi nedovolili tak aspon PM
Diablo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Diablo »

daj si stary realm aky bol na zaciatku to najdes ked das do google set realmlist. chod od hry zadaj hocico aj meno aj heslo a zacne tahat a takto si to nechaj potahat az na 2.1.3 ale na tom patchi radsej nehraj za orkov :lol: :lol:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

preco ? su nejake bugy ? a btw ake bugy su na tom serveri ?

//ok uz som dotahal vsetky patche na 2.1.3 .. pojdem este nainstalovat a pozriem na ten server
Diablo
Light Star
Light Star

orkovia maju nejakou grafickou chybou zmensene shouldery preto som presiel na alianciu lebo som mal rad orka warriora ale teraz radsej human warrior a krajsie na nom vypada brnenie ako na orkovi aj ked na zaciatku to ide tazsie bo ma o 20 hp menej :? a co som sa docital na official fore tak patch ''2.2.'' to ma napravit :wink: btw. tahal si to cez blizzard downloader? :wink:
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

nie netahal .. a asi idem stiahnut, lebo mi to nejde ...

// uz to mam ..a na ktorom serveri hrate ? lebo da sa tam vybrat z dvoch realmlistov

// no dal som sa na sargeras ... nick mam Raleiris a som blood elf mage ... kde hrate vy ? v sargerase ci v tom druhom ? a aky mate nick ?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

to neni graficka chyba ale zamer blizzardu .... uz sa to tu riesilo staci citat
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

piton napísal:Nato si jak prisiel? :roll: MMORPG4FREE server ma v priemere 900 ludi, niekedy aj 1200, latenciu mam 200-300, a nepada velmi casto... Verzia 2.1.3
hraval som na neofiku asi 2 roky a aky server som v zivote nenasiel tak som napisal svoj nazor , ak taky je tak nepoznam podla mna je to tu zbytocne aj pisat blbosti malo by sa to tu premazat a popripade rozdelit na neofik temu a offik ..alebo cisto offik ..pretoze nema zmysel sem pisat o neoffikoch pretoze kazdy server ktory je tak za mesiac je wipe mozno aj 2x do mesiaca a stale sa to meni a odkazy na neoffi servery je podla mna iba spam je ich tu asi 50 a mozno 10 z nich ide ..tot vse
Diablo
Light Star
Light Star

Hovniak napísal:to neni graficka chyba ale zamer blizzardu .... uz sa to tu riesilo staci citat
aha tak to som nevedel ze ked som sa docital na oficial forach ze to chcu rychlo opravit tak to asi zamer nebol staci citat oficial fora :roll:
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hmm tak potoms om sa sekol ale preco to uz neopravili ked patch je vonku uz vyse tyzdna :cry:
tomek00
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tomek00 »

*****HERO***** napísal:// uz to mam ..a na ktorom serveri hrate ? lebo da sa tam vybrat z dvoch realmlistov
ono je tam len jeden server, Narnias bol pred cason zruseny, cize vsetci hrame na Sargerase :)
RainbowSix
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa RainbowSix »

prosimvas poradite mi s q vola sa the lost tools neviem ho spravit a ak biste boli taki dobri dali bi ste mi tu fotku kde je prosimvas
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

RainbowSix napísal:prosimvas poradite mi s q vola sa the lost tools neviem ho spravit a ak biste boli taki dobri dali bi ste mi tu fotku kde je prosimvas
Trosku pohladat? Aspon trosku? :roll: http://www.thottbot.com/q125
a nikoho bit nebudeme...
Xsion
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Xsion »

Tu mate nejaky ten serverik uplne free

www.newszone.eu.tt
docela v pohode obcas tam hravam.
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

tomek00 napísal:keby si kliknes na par stran dozadu tak by si nasiel ze vsetkym sa nam paci a vsetci hrame na:

www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft
:wink:
tento server je aj tak najlepsi ... toto som fakt necakal .. na tom Ruskom co som hraval tak denne maximalne 40 ludi :D fakt best .. nasiel som iba par bugov pri questoch ale asi z 20 questoch 1 quest bugnuty .. za den som urobil lvl 10 + mam 9gold ... som v najvacsej guilde co tam je (zevraj) ... a ako sa tam dari vam ? ake mate nick, lvli, rasy ?
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

Mam otazku.:

Dá sa aktivovat ofik aj bez toho ze by som si musel kupit originalku ?
ak hej, kde presnejsie ? :)

ak nie, nema niekto na predaj acc na ktorom nehrava, vyhoda bez vysokych lvl, pripadne bez ziadnych postav, thx :wink:
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

musis si kupit originalku. no kupenie acc by aj mna zaujimalo :) ale to by si zrejme musel kupovat od niekoho koho poznas, kto nemoze potom napisat na blizzard support ze mu niekto ukradol acc, ze nech mu zresetuju heslo na acc (ak neni taka moznost aj automaticka) a tym padom ty prides o prachy :) takze pozor na to..
Napísať odpoveď