Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
takže ak mi dojde hra , môžem sa pokojne zaregistrovať bez toho aby som musel ešte niečo platiť ?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
jj tam zadas cd keye, a mas to
môzte mi prosím poradiť aký je dobrý addon na tankovanie??
Vďaka
) a čo sa tíka toho addonu tak ja by som odporučal TankPoints , TankMastery ... je ich veľa musíš vyskúšať sám 
Ono to skor uz je tak, ze hru mas zadara (stiahnes s offi stranky), ale ucet na battle nete si zacvakas
Samozrejme, ak si si hru kupil z obchodu, tak tam budes mat seriove cislo ktore zadas na battle.net ucte ktory si vytvoris. Tym neoodelitelne pripojis svoju kopiu hry k tomuto uctu na veky vecne.. Takze ucet si chraan
.
takže nemusím platiť nič ak si kupim hru 
-
Hotwire
Addict
nic iba mesacne poplatky 
mesačné poplatky to myslíš aj vo forme tohto ?
Kód: Vybrať všetko
http://wowfan.tiscali.cz/clanky/predplacena-karta-world-of-warcraft/1/Re: Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Ano. To su tie popaltky. Ina moznost je aj priamo z kreditnej karty to platit.
mam failed questu Powering our defences:runestone energized chcel by som ho dokoncit neviem ako viete poradit?bol tam maly kamen ktory som mal ochranit a uz tam terau okrem ciernych duchov nic nie je.
Mate niekto Addon EveryQuestGivers? Mal by na mape ukazovat Questy, ktore ste este nevzali. Preto, aby fungoval treba este aj addon EveryQuest. Ale nieviem preco, ked uz mam obe mi v hre pri EveryQuestGivers pise: "Dependency missing". Stahoval som tieto: EveryQuestGivers a EveryQuest. V com moze byt problem? 
-
adr0z
Zablokovaný
Abadon Q a urob znovu , mozno si nieco spravil zle ..Son-Goku napísal:mam failed questu Powering our defences:runestone energized chcel by som ho dokoncit neviem ako viete poradit?bol tam maly kamen ktory som mal ochranit a uz tam terau okrem ciernych duchov nic nie je.
-
Wishmaster
Medium Professional
z3t napísal:Mate niekto Addon EveryQuestGivers? Mal by na mape ukazovat Questy, ktore ste este nevzali. Preto, aby fungoval treba este aj addon EveryQuest. Ale nieviem preco, ked uz mam obe mi v hre pri EveryQuestGivers pise: "Dependency missing". Stahoval som tieto: EveryQuestGivers a EveryQuest. V com moze byt problem?
Skus stiahnut novsie verzie, odtial ich mas dost stare..
http://www.wowinterface.com/downloads/i ... ivers.html
http://www.wowinterface.com/downloads/i ... Quest.html
Nainstaloval som tie, na ktore si dal linky a nabehlo 17 errorov. Ale vacsina su nejake Blizzard Debug Tools, ale jeden ktory sa tyka toho addonu je v screene.
//+ V chate pise to, co je v druhom screene. Stiahol som aj ten Addon LibMapData, ale stale to pise.
/// Tak som dal naspat tie addony, ktore som mal predtim + addon Handy Notes a uz to ide, ale neviem nastavit, aby mi ukazovalo len tie questy, ktore viem realne vziat, lebo mi ukazuje aj take, ktore ked pridem na miesto, kde by mali byt nic tam nieje.
//+ V chate pise to, co je v druhom screene. Stiahol som aj ten Addon LibMapData, ale stale to pise.
/// Tak som dal naspat tie addony, ktore som mal predtim + addon Handy Notes a uz to ide, ale neviem nastavit, aby mi ukazovalo len tie questy, ktore viem realne vziat, lebo mi ukazuje aj take, ktore ked pridem na miesto, kde by mali byt nic tam nieje.
-
Wishmaster
Medium Professional
Nojo.. nieje nejak optimalizovany pre Cataclysm qsty..
Ale ja mam WOTLK.
-
Wishmaster
Medium Professional
Aha tak.. Ja automaticky, ze hravas na ofiku.. To je ina rec potom
)
z3t tie errory su pretoze mas iny patch WOWka ako su tie addony ... bud to vypni alebo si ich skus aktualizovat
To som uz vyriesil.
v queste knuclerot and luzran mam taky problem ze nemozem otvorit truhlicu ani v jednej z dvoch objektoch.chalan co bol predomnou nemal problem dostal tu hlavu len mne sa nestane s tou truhlicou zeby sa zacala trblietat proste nic.neviem bug alebo co to je?