Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
NeWbie414
Novice
Novice

Re: Všetko okolo iPhone

Príspevok od používateľa NeWbie414 »

Zdravim, chcel by som sa opytat ako sa mozem co najskor dostat k novemu iPhone 4, ktory bude fungovat bez problemov na Slovensku? Financne prostriedky na nho uz mam, a preto nechcem cakat, az pokym pride na Slovensko. Samozrejme neviem, ci ho nasi operatori budu predavat aj bez viazanosti. Vopred dakujem.
Zober stan a dvojplatnicku a rozloz to pred Londynsky Apple Store myslim ze prave tam otvorili najvetcsi na svete.
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Sparrow napísal:Zdravim, chcel by som sa opytat ako sa mozem co najskor dostat k novemu iPhone 4, ktory bude fungovat bez problemov na Slovensku? Financne prostriedky na nho uz mam, a preto nechcem cakat, az pokym pride na Slovensko. Samozrejme neviem, ci ho nasi operatori budu predavat aj bez viazanosti. Vopred dakujem.
A čo tak skúsiť eBay? Na predaj sú ich tam desiatky a kopa z predajcov zasiela aj na Slovensko...
http://cgi.ebay.co.uk/Apple-iPhone-4-Bl ... bilePhones (napríklad)
Clean_Up
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Clean_Up »

Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

ja som skôr zvedavý na tú cenu... :coffee:
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Neboj sa, budeme sa tu vsetci pohorsovat ako kazdy rok :lol:
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

Ja si pockam na iPhone 5. Nech pekne popravia chybu s antenou.
A na novom iPhone by uz mal byt kryt z Liqiud metalu. http://techblog.sk/2010/08/10/apple-zak ... quidmetal/
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Ked budem updatovat iOS z 4.0.2 na iOS 4.1, ktory je planovany na September, je potrebne robit nejaky backup, alebo pocas updatu sa ziadne data nestracaju na Iphonoch? Potrebujem to pre jedneho zakaznika, ktoremu budem po vydani daneho iOSu updatovat Iphone.
Diki moc
Stopa
King
King

Ked kliknes v iTunes na update, tak to urobi backup celeho telefonu, ktory sa po dokonceni vrati naspat (minimalne sa ta to spyta, ci chces obnovit zalohu). Ak chces mat istotu, tak mozes nechat spravit synchronizaciu, vtedy sa tiez vytvara backup. Avsak neviem ako sa to bude chovat, ak budes updatovat na cudzom iTunes, alebo to budes robit na PC toho zakaznika?
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

@rochedo: No neviem, nech ten moj drzim ako chcem, signal nestraca. Vraj uz vyrobny material zmenili, ale nehovoria o tom, aby kazdy nemal potrebu menit si svoj kus. Problem vlastne nastal v tom, ze v USA ma AT&T blbu siet. Kazdopadne bumper uz mam objednany aj tak : )
Msoul
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Msoul »

rochedo napísal:Ja si pockam na iPhone 5. Nech pekne popravia chybu s antenou.
Myslím že od konca septembra sa dostávajú na trh opravené iP takže na 5 čakať je zbytočné :)
Aj tak na Slovensku / Česku problem so signálom nie je...ak ho chytíš do ruky tak ti padne signál tak o jednu paličku a ak vypneš 3G sieť tak sa nič nedeje..a predsa máš tu ešte ktomu celkom fešný bumper :D
Btw myslím že 5 len tak skoro nebude počul som že teraz sa Apple hlavne bude venovať veciam okolo pc. A možno nie :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa rochedo »

No ja si pravdepodobne pockam. Teraz mam 3GS, na ktorom bezi iOS4 bez vacsich problemov a na iPhone 4-ke ma laka hlavne ten displej. Kedze u Apple je tradicia kazdy rok ohlasit novy model, tak predpokladam ze to nebude iPhone 5 ale vylepsena 4-ka. Mozno pridaju podporu pre 4G a spustia predaj aj pre Verizon.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak dnes som si ráno prečítal v správach ceny za iPhone u nás doma. Dovolím si skopírovať jeden z príspevkov, ktorý som našiel v diskusii:
"ak to dobre počítam,tak za 32GB verziu s paušálom 3G 150 zaplatí človek za 2r 1080€ na mesačných poplatkoch + este 399€ akontáciu = 1479€ za telefón na 2r a za paušál 3G 500 1800€ + 199€ = 1999€ WTF?" - tým operátorom na Slovensku musí dobre je*ať. 2000E za iPhone a za službu, ktorú nazvú 3G paušálom, pričom má ešte aj obmedzenie na 1000MB? No to by som sam im 1000x vykadil za niečo takéto...Viem, že by som nemal porovnávať, ale nedá mi to - Galaxy S som dostal zadarmo, platím 40 mesačne, paušál je na 18 mesiacov - teda ma to vyjde na 720 libier a kraxňa sa na eBayi pohybuje priemerne za 500...Samozrejme, 800 minút do iných sietí, do tej istej siete zadarmo, neobmedzené SMS a Internet + 7000 hotspotov po celom UK.

Asi znovu platí to ich zaujímavé pravidlo o "špecifickom trhu" - teda môžu si dovoliť ľudí zdierať, ako sa im len zachce...
icefiresr
Addict
Addict

Príspevok od používateľa icefiresr »

Ja ked som uvidel tie ceny, tak som sa doslova nasral a kedze som teraz predal iPhone 3G, kupil som za tu istu sumu iPod Touch 3G 32GB a Nokiu 6303 od operatora (podla seba 7). Na telefonovanie mi to staci momentalne, do auta sa to tiez da pripojit a vzhladom na bateriu mi to vydrzi dlhsie. Peniaze na 4 nie su problem, ale skor moje ekonomicke uvazovanie. Usetrene peniaze vyuzijem inde ovela lepsie, ako ich vrazit do telefonu, ktory bude mat polovicnu hodnotu presne o rok.
Stopa
King
King

iPhone sa u nas neoplati kupovat. Vychadza to vzdy lacnejsie si ho poslat napriklad z UK, kde sa predava neblokovany.

Mimochodom dobra sprava pre iPhonistov, zla sprava pre Google: h.264 bude zdarma naveky, narozdiel od povodneho planu spoplatnit ho v roku 2016 pre tvorcov videa. http://www.9to5mac.com/2010/08/so-long- ... e-forever/
Msoul
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Msoul »

Ja som si ho dneska rano siel kupit a mila teta za okienkom v Orangei mi povedala , ano predávame ho, ale momentalne ho nemame na sklade... :roll:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

No, to je tá skvelá kampaň našich operátorov...Obrovská reklama na nejaký výrobok a nakoniec ho aj tak nemajú a ak sa človek spýta, tak netušia, že kedy ho mať budú.
Shwollo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Shwollo »

podľa mňa tu žiadna obrovská reklama nebola. Info o iPhone 4 dal orange na stránku niekedy po polnoci. V telke žiadna reklama nebežala. Všetky info o tom, kedy sa začne predávať iPhone 4 boli neoficiálne (až do včerajška) a kebyže to trochu nesledujem tak ani neviem, že nejaký iPhone 4 predáva.

Ale je pravda to, že o neho bude obrovský záujem a nepredzásobili sa - to je ich chyba a neschopnosť.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

seth82 napísal:...
tak to sa potom o vela viac oplati ip na slabucky pausala dat za neho najskor viac, ale prachy sa vratia. TU to je pekne prepocitane
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ibaže ja som iPhone už nechcel :) Dosť často cestujem a nebaví ma už iTunes a nekonečné konvertovanie a synchronizovanie atď, atď (nejailbreakujem). Takže ja som s mojim Samsungom spokojný, okrem toho je to moja obľúbená značka, takže pohoda-jazz :)
BihoA
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa BihoA »

iphone4 objednany cez internet, som zvedavy kedy pride :)
Napísať odpoveď