Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone a iPod touch
Ako je to s reklamaciou u Applu? Mam vyse jedneho roku Ipod Touch 2G a vcera som s nim isiel na branne, zacalo liat a nic neostalo suche (samozrejme ani Ipod). Prisiel som domov, skusil som ho-isiel v pohode. Dnes som s nim este narabal a z nicoho nic prestal reagovat display na dotyk (Sleep aj Home tlacitka idu normalne). Uznaju mi reklamaciu, ked je to pravdepodobne sposobene tou vodou?
na 95% áno 
z3t: vsetko zalezi od storu, mozu ti to zreklamovat, ale aj nemusia. obzvlast, ked sa pozru na senzory vlhkosti, ktore iPhone aj iPod Touch maju. ked je cidlo biele, iPod je suchy. ked je cervene, iPod bol navlhnuty/mokry. cize ked sa pozru a budu vidiet ze senzor je cerveny, mozu si pomysliet, ze iPod bol aj utopeny a tvojej story neuveria. treba vyskusat 
/tak fajn
/tak fajn
tak to vyzera, ze uz ho nebude treba reklamovat-nechapem ako, ale zase uz ide 
Preco ho vobec zapinas? Mal si ho dat vysusit a nepouzivat. Ak tam aj bola voda, mas ju tam mozno este stale, lebo nie je vyschnuty. Takto ti to teraz zacne oxidovat. Ono najlepsie je hned vybrat bateriu, to ale nie je vobec jednoduche. Este dobre, ze to na iPh4G zmenili.
on bol zapnuty cely cas, pocas dazda som ho ani nestihol vypnut a potom som ho uz nevypinal, lebo som myslel ze uz to nema zmysel
Nie, myslim po obliati. Potom si ho nemal absolutne zapinat.
Tak aspon budem do buducna vediet 
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Mate uz niekto nahodeny iOS 5.0 betu 2? Je tam nejake zlepsenie v stabilite a baterke oproti bete 1? Dik
Ja som si to chcel nahodit no potom som si vsimol ze to nepodporuje hacktivaciu.. Cize nic pre mna.
áno, je to už viac vyladené, a hlavne to žerie menej baterkykrankenwagen napísal:Mate uz niekto nahodeny iOS 5.0 betu 2? Je tam nejake zlepsenie v stabilite a baterke oproti bete 1? Dik
Menej = zivotnost je +/- po starom? Lebo ak je to iba mierne lepsie ako beta 1 tak to nechcem.
Všetko okolo iPhone a iPod touch
Velke rozdiely tam nie su no ocividne vydrzi viac na nete ako jednotka
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 20:03)
kebyže vyzerá takto, tak mi je jedno koľko stojí
http://www.howtojailbreakiphone5.us/201 ... esome.html
//autoeditácia príspevku (30 Jún 2011, 20:03)
kebyže vyzerá takto, tak mi je jedno koľko stojí
http://www.howtojailbreakiphone5.us/201 ... esome.html
-
krankenwagen
Professional
imho asi najkrajsi koncept iPhonu 5.
Caute, mam taky problem s iPod Touch 4G, ze sa nezobrazuje v iTunes.....restartoval som ho, urobil som restore a nepomohlo
skusal som pripojit classic a v pohode islo, ale touch nejde..... aj som skusal na inom PC a ide, nechapem 
-
Andreso
Medium Professional
Odinštaluj iTunes, reštartni a nainštaluj najnovšiu verziu z http://www.apple.com
To uz som urobil, ale nepomohlo.... 
-
Andreso
Medium Professional
A rozpozná ho aspoň ako fotoaparát?
Problem je vyrieseny, preinstaloval som Apple Mobile Device Support a ide to...

Neviem či to tu už niekde je ale potrebujem poradiť neviem ako sa mám regnúť na Appstore mám Iphone 3gs a nemám kred. kartu ....mohol by mi niekto poskytnúť návod ? vpored ďakujem